Dan innan midsommarafton..

 Förstå att vi nu har kommit ända till dan innan midsommarafton... Vart tar dagarna vägen? Dom går för mig alldeles för fort ialf. Tänk nu är vi redan i slutet av juni och snart i början på juli, lite ångest faktiskt. Jag tänker på allt jag borde ha gjort och allt jag skulle vilja göra men ser att tiden inte räcker till. Men vad gör det att gå och bekymmra sig och klaga, det hjälper ju absolut inte mig! Nej se tillbaka och vad man kunde ha gjort bättre och vad jag kan göra istället =) Känns mycket lättare då. Men såklart det är ju lättare att klaga än att ta tag i det, en enklare utväg på nått sätt. Mest känns det som om jag borde ha gjort en massa roliga somriga saker, men vädret har ju knappast tillåtit det och tiden har gått till att jobba vilket är ett måste för att få in pengar och överleva. Men det är ju inte riktigt hela sanningen då jag faktiskt har hunnit med en hel del i juni. Fast det känns annorlunda då det har varit lite för mycket då jag och Johan bara stressat runt och gjort en massa MÅSTEN saker. Varje helg har vi antingen jobbat eller haft 50.000(känns det som) saker att göra. När vi berättar för våra vänner vad vi gjort ramlar dom nästan baklänges och undrar hur vi orkar. Vi tittar frågande på varandra och undrar om inte alla har det så!? Men tydligen inte..
Vi springer upp och ner för trappor och in i bilen snabbt iväg handla mat, träffa vänner/släkt iväg igen, hinna till färjan, ut med hunden, passa barn, begravning, äta, försöka sova, handla bräder och en massa annat till landet, examensfest, läkartider osv. Men på något konstigt sätt har detta blivit vår vardag och vi märker inte ens att vi stressar runt som tokar! Måste nog bli bättre på att planera och att faktiskt njuta av tiden vi har, vart den nu tar vägen..
Idag ska jag möta upp Liw och söta lilla Greta efter jobbet. Dom ska med mig hem och sedan bär det av för att handla mat och lite god cider hade jag tänkt. Denna midsommar hade jag och Johan bjudit ut Mac och Maria för att fira midsommar på mitt landställe, men icke! Johans jobb ringde och beordrade in honom på självaste midsommar! Faan vad jag önskade att han inte hade svarat!!! Vi träffar dom så himlans sällan så detta hade varit kanontrevligt men ja vad gör man. Så våran plan var att dom skulle komma till oss på lördagen och mysa men Johan tyckte det var bättre att ta ett extra pass på lördagen då helgen redan var "förstörd" och kunna tjäna lite extra pengar. Vilket vi är i väldigt stort behov av då Johan kommer att göra 4operationer i munnen och ett bröllop som väntar, för att inte tala om att vi spar till en kontantinsats för att kunna köpa en lght inom snar framtid =) Ja det finns många luckor att fylla för våran del kan man säga..

Jag och min älskling åkte en tur med bilen häromdagen för att sysselsätta oss lite. Vi tog med Isak och stannade till vid havet vid Tyresö kyrka. Vi gick runt hela dagen och bara myste, Isak sprang bland klipporna och badade och var super lycklig. Sedan åkte vi till en sjökrog i närheten och åt fantastisk god man! Vi hittar på väldigt mycket när vi har ledig tid tillsammans, det MÅSTE man göra för att inte tråka ut varandra och bara vara hemma. Vi älskar att åka iväg till skogen eller att bara åka och äta ute. Jag tror det bidrar till att våran relation har hållit så pass många år. Vi är båda rastlösa själar som är nyfikna!

Varför inte en god sommar drink att börja med idag för att fira in midsommar :)


Ha nu en underbar torsdag och en fantastisk midsommar!
♥♥♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0