Veckorevyn nästa:)

Då ska man vara med i Veckorevyn igen. Mycket trevligt! Jag kommer meddela när ni kan springa och köpa hahaha eller inte.. På fredag kl 09 står jag färdig från topp till tå och tar emot fotografen och min goding kakan :) Ni är Välkomna! Faan jag måste storstäda, fixa hår och naglar..
Jag ringde akut till min frisör Lina Hedqvist ♥ och självklart i alla väder så ställer hon upp och klämmer in mig på en tid! Men vi hinner bara trimma till på frisyren. Resten tar vi nästa vecka på min ordinarie tid :)
Naglarna gör jag på torsdag hos Sussa ♥, tror jag ska ta svart glitter denna gång!
Åhh..hur ska jag hinna!!! Men jag är van såhär ser mitt liv ut jämt. Sova gör jag i kistan♥


ÄNTLIGEN!!!

Nu börjar en av de bästa serierna igen, som jag väntat. Tyvärr så måste jag spela in den för jag jobbar. Men imorgon blir det till att bulla upp sig i soffan och njuta.


Vad vill ni läsa om?!

Hej kära läsare!

Vad vill ni läsa pm på min blogg?
Jag jobbar på ett SATS center i STHLM, ÄLSKAR skärgården och båtar och allt som går fort. Träning och hälsa är ett stort intresse. Sedan så är jag ju glitterberoende... Allt som blingar tycker jag om! Krämer av alla de slag är jag beroende av. Jag åkte på en kryssning för 3 veckor sedan med några av mina grannar då räknade en av tjejerna som följde med att jag hade 13 st olika krämer med mig. För EN kryssning?! Vad är mitt problem kan man undra...
Nej nu måste jag ut och jobba!!
Tjing ♥


Huvudvärk kommer plötsligt

Faan också jag har fått huvudvärk. Det har jag nästan aldrig.. Suck! Jag har även några timmar kvar att jobba... Men jag proppar i mig nötter och vatten nu på rasten så får vi se om det hjälper. Det trista är att jag slutar 22.15 och måste upp vid 05.00 för att jobba så inte blir det mycket sömn där inte!
Imorgon slutar jag vid 14 sen blir det gymträning, lunch och demonstration. Poliserna går ju ut och ska demonstrera och eftersom min fästman är det så måste jag ju stötta! Deras avtal har ju blivit helt sjuka... Inte oki!!!


Hårvårdsbaren i Nkpg :)

Min ÄLSKADE SÖTA vän Maria jobbar i Hårvårdsbaren i Nkpg mitt i Centrum. Så VARJE gång jag kommer hem och hälsar på så MÅSTE jag gå dit för att köpa någonting bra för mitt hår. Slutar ALLTID med att jag köper inte bara en sak... Men hon är så DUKTIG på det hon gör. Jag blir ALLTID nöjd! Så mamma kan ENDAST handla av henne och min Älsklings syster handlar där nu också :) :) :)

Senaste köpet! Doftar helt FANTASTISKT. Sen ger det ett härligt glitter skimmer över hela håret! Ni MÅSTE prova :)


Datorer suck...

Jag vet att några av bilderna inte syns, jag jobbar på det...
Har precis tränat med min PT (personlig tränare) för första gången på en och en halv vecka.. Har nämligen varit mega förkyld. Sedan jag blivit frisk har jag själv bara kunnat träna 2 pass. Så idag kan man säga att det var tufft! Men faan va gött det känns nu när man är frisk och igång igen :)
Vi körde genom hela kroppen. Kommer ju kännas fint om 2 dagar... Tack Nicklas att du kör så hårt med mig ♥


Måndagar :(

Måndagar är alltid jobbiga och tiden verkar liksom gå långsammare...
Men idag fick jag veta att jag ska gå Bodypump utbildningen som är strax. Såååå jäkla kul! Detta har jag väntat på. Funderar på att gå någon mer utbildning nu när jag åndå är igång.. risken är bara att jag kommer ha för mycket att göra! Min plan är under hösten att börja med körkortet, bli BP instruktör och förhoppningsvis komma med i gruppen Management trainee. Och sen tränar jag ju fysträning mina favvo tjejer på torsdagar såklart. Sen finns det ju alltis andra planer också.. men dom tar jag en annan gång :)


        


Körkort JA tack!

Då var det min tur att ta körkort! Har skrivit in mig på körskolan och fått lösenord så att jag kan träna teori hemma. Sen MÅSTE dom som ska övningsköra med en gå tillsammans med dig på en handledarutbildning! Faan vad jäkla onödigt, 3timmar för att lära mig att sätta på mig bilbältet rätt :(   Målet är att ha körkort till i Mars! Ska bli intressant att se hur jag klarar detta...


Längtar...

Kan Desperate Housewives börja NU tack!!!


Idag har jag tagit hand o mig själv...

Jag har fått världens skönaste massage idag!! Maria`s mamma jobbar med det så Maria hade ordnat en tid till mig idag vid 12.30. Ryggmassage och även i hårbotten. Sen gjorde hon även healing under hela besöket ♥ Jag somnade in och bara njöt. I nästan en timme fick jag bara njuta och ta hand om mig själv. Detta gör man alldeles för sällan.. VARFÖR kan man undra?! 

Gunilla jobbar som massör vid butiken FACE i Nkpg. Att rekomendera om ni vill ta hand om er eller kanske ge bort ett presentkort till någon ni tycker om ♥ !



Tända ljus och lugn harmonisk musik och en massa väldoftande olja!
Passar mig perfekt! ♥

En lördagskväll med drink i handen :) Jag njuter!

Dagen börjar med att vakna vid 08.00 och är pigg! Vad är problemet det är ju LÖRDAG. Jaja det var bara att gå upp.. Sen tog jag en sväng på stan och skulle "titta" lite.. Slutade med att jag köpte 4 tröjor, jäkligt nöjd faktiskt!
Åkte vidare till landet och tog med mig Isak. Han bara ÄLSKAR att vara där. Somnade i solen på bryggan, UNDERBART ♥
Sen var det bara att göra sig iordning och åka till Mac och Maria. Där blev det kycklig, potatisklyftor och hemmagjord svampsås! Bland det godaste jag ätit!
Har precis åkt och köpt lite sugarfree redbull.. Mitt egna lilla rekord av att dricka redbull är 8st på en dag. Snacka om att jag var glad den dan :)
Nu vankas det film :) Sen blir det att krypa sig till sängs. Vi kommer sova över hos Mac och Maria fast vi bara bor 5min härifrån. Så vi har tagit med oss en uppblåsbar säng, blir ju kul och se hur länge luften stannar i den..


Middag på Palace och en massa vin... :)

Middagen började bra!



Än sålänge helt ok mängd vin...




Då börjar det kännas att man har fått i sig ett glas eller två...









Sen tyckte våra killar att det var dags att gå hem.. hahahaha :) Likabra det kanske ♥
Dom uppskattade inte riktigt våra glas vin, konstigt :)


Sommaren -08



Ja såhär såg det ut när killarna skulle med och sola på ön...

Hahahaha.. Dom gav verkligen aldrig upp!!!


Pappa visar en ö på sjökortet som han tyckte vi skulle åka till!


Min ursexiga sötis Maria ♥



Mac njuter... :)



Gänget är på G!!! Jag och Maria har packat sololja, skvallertidningar och godis såklart. Killarna har packat ner metspön som är 5m långa och en luftpistol hahahaha :)



Mac jagar Maria med fisken, vi skrattar så tårarna sprutar hahahaha.. Stackars lilla Maria hon är helt vettskrämnd!



Det fanns ett litet bekymmer till när dom skulle fiska, Isak trodde att flötet var en leksak, så varje gång dom kastade i så hoppa han efter...



Söta Maximus var ju såklart och hälsade på i skärgården ♥



Vi fastnade för ett kortspel som heter Liverpool.. Vi kunde sitta i TIMMAR och spela och som ni ser så börjar det ta ut sin rätt.. Men faan va kul vi hade när Mac och Maria kom och stannade hos oss i somras. UNDERBARA människor ♥

Glitterberoende

Äntligen har jag slutat bita på naglarna! Nu går jag till Sussa som får fixa till dom var 4 vecka. Det är mina naglar som hon har lagt en förstärkning på så att dom håller. Sen lägger hon en glitterkant på! Det finns en massa underbara glitterfärger att välja på. Ska dit om en vecka så då blir det en ny färg ♥


Detta bestod kvällen av!



Dom är tyvärr besatta av detta..



Men vi passade på att blogga! Tack snälla Maria som satt hela kvällen med att starta upp min blogg ♥


Här sitter vi och bloggar mitt i natten och dricker drinkar :)


ÄNTLIGEN FREDAG!!!

Då var det ÄNTLIGEN fredag :)

Slutade jobbet vid 13 tiden, då bar det av till Nkpg! Under HELA vägen till Nkpg pratade Johan med Mac om playstation spel.. så jäkla tråkigt att jag somnade! Väl framme så fortsatte Johan vidare till Linköping för att lämna in våran bil på lagning, vi fick en lånebil som är jäkligt snygg! Försäljarna vill att vi ska suktas lite och att vi ska köpa den..
Mamma och jag tog en shoppingtur ner på stan. Självklart började vi med att gå till Parfymeri L som vi ALLTID gör. Och där står underbara Anna och har en massa underbara nya parfymer och annat smått och gott!
Sen hämtar SÖTA Maria upp mig och Johan och vi åker och köper kebab och pizza (ångest!). Killarna sitter och spelar på playstation och jag och Maria skrattar så tårarna sprutar och bloggar såklart!
En UNDERBAR fredagskväll enligt mig ♥


Detta är några av shoppresultaten som blev idag!




                                   Jean Paul GAULTIER MADAME
Denna lilla goding är min nya parfym som Anna rekomenderade.

Citron, lime, kanel, viol en UNDERBAR fräsch doft!

   
                                  



Hawaiian Tropic lime coolada body butter och Hawaiian Tropic tan enhancer and conditioner

Ta en klick av body butter och blanda med tan enhancer och smörj in kroppen med.
Du blir len som en liten babyrumpa och du kommer dofta helt underbart!
En blandning mellan citrus, lime och melon vem vill inte lukta det :)

                                         


RSS 2.0