Puss och Godnatt!

Nej nu blir det ta bort smink och hopp i säng!
Hoppas ni har kunnat njuta av solen och värmen och gottat er ordentligt, det är ni värda♥



Ska bara smaska i mig clementinen sen sussa. Faan jag borde färga håret i veckan.. jaja ännu en sak på min fina att göra lista..

Puss och Godnatt♥

Svullna vader och en trött kropp...

Sådär ja nu var man äntligen hemma från jobbet, 12 timmar senare och har missat en hel dag i sooolen...
Mina vader är svullna av att ha stått upp så mycket och min kropp är trött och seg just nu. Ska få i mig någonting att smaska på och sen slöglo lite på tv innan jag somnar in i min drömvärld långt bort♥

Imorgon är det dags igen för lite träning med min PT och sen jobba, jibba, jobba ända till 22 :) Blir som sagt lååånga dagar innan min semester. Jag tränade 3ggr med min PT förra veckan, jag har fortfarande sjukt mycket träningsvärk och jag kan inte sträcka ut mina armar rakt... Den där Nicklas, han får mig att göra sjuka saker, hahaha :)

Isak och Greta njuter i solen♥


Köpte två snygga kökshanddukar i helgen. Hittade dom på ICA för 40:-/st
Me like♥

Ingen sol här inte...

Åhhh jag vill till sooolen NU!
Typiskt att man måste jobba just en sånhär fantastisk dag. Våra medlemmar ringer och avbokar sina pass en efter en.. Dom ligger och solar och äter glass som alla andra. Men som sagt jag får hoppas på det bästa att det även blir sol i 2veckor till för då kan jag vara ute och njuta♥

Jag kommer ha semester from onsdag så dagarna innan är fullspäckade för mig. Jätte mycket jobb och ta hand om och sen packa inför att åka till landet.

Nej nu måste jag återgå till jobb och att göra löner..suck! Men snart kan jag bocka av det på min att göra lista :)

Fortsätt njut i solen och av fantastiska sommar Sverige♥



Kyss♥♥♥

Vilken värme och klarblå himmel!

Vilken fantastisk dag detta kommer bli, om man tänker vädermässigt! För min del är den inte lika rolig..jag jobbar nämligen från 10.00-20.00. Jag vill inte ens tänka på all underbar sol jag går miste om..suck! men jag fick ialf en liten härlig promenad imorse med Isak, synd bara att jag inte kunde fortsätta att gå och timmarna gick.
Nej det är bara att bita ihop och jobba på. Förhoppningsvis så blir även nästa vecka och framförallt helgen kanon, då ska jag njuta ännu mera när jag är i skärgården♥



Måste göra mig iordning nu insåg att jag inte vet när bussen går.. Gjorde en kanongod smoothie på jordgubbar, proteinpulver med vaniljsmak, sojamjölk och tropisk jouice :)

Ha nu en FANTASTISK bra dag i solen, ni som kan!
NJUT!!!♥

Vaknade upp på landet av solen :)

Vaknade upp på landet av solen som värmde gott. Utanför så såg vi 4 and familjer som hade bosatt sig på våran tomt. Dom är ju hur söta som helst MEN dom skiter och förstör våran gräsmatta.. INTE roligt!



Nu är det rosa glitter som gäller på mina tassar♥


Johan klippte gräsmattan men som tur är sparade han de fina violerna som är så vackra :)



Har precis kommit hem ifrån middag med Ullis och Miqe. Det är inte ofta vi kommer ut och får äta på fin restaurang dessutom blev vi bjudna!!! Och jag fick skjuss hem då Johan åkte direkt till jobbet.
Det kallar jag lyx lördag♥
Det var kanon trevligt att sitta och prata och äta gott, måste göras oftare!

TACK Ullis och Miqe för en underbar middag och sällskap!

Dubbelbegravning...


Då har jag varit på min första och förhoppningsvis sista dubbelbagravning. Det är min mormor och morbror som har gått bort med 3 veckors mellanrum.
Begravningen var helt fantastisk! Bra musik och vackra blommor. Stämningen låg i luften. Det är många känslor som sätts igång när kyrk klockorna börjar ringa och musiken sätts på. Man tänker på de personer som gått bort, man tänker på hur det nu kommer bli, sitt eget liv och framtid. Ja mycket att tänka på och mycket sorg men samtidigt lycka.



Blomkransen ifrån oss i familjen!
Så fantastiskt underbar♥


Vi lade en ros på varje kista inne i kyrkan, sedan när dom bar ut alla blommor så hade dom lagt alla de rosorna i en form av ett hjärta tillsammans med de andra buketterna. Jättefint gjort!



Jag och min älskling på väg till begravningen♥



Min yngsta storebror♥



Tack Liw du sjöng fantastiskt♥♥♥

Fjäll bikini :)

Men hur jäkla cool var inte denna, inte för att jag själv skulle köpa den men det var himlans rolig! Jag tänker på min vän Lisa när jag ser denna :) Varför inte Lisa? Nästa gång du åker upp till fjällen kan du väl ta på dig denna och sätta dig på skotern :) Skulle bli riktigt snyggt♥♥♥ Lova att ta ett kort och skicka till mig då!

Planer för idag..

Idag blir det jobb fram till 14, men min Ullis kommer och ska luncha med mig så jag får lite energi att orka fortsätta jobba ända till 14 ♥

Sen blir det nya naglar, ska nog ta rosa glitter denna gång. Två av mina naglar har gått av så det ska bli riktigt kul att få nya fina!
Direkt efter det så ska jag tillbaka till jobbet för att träna med min PT Nicklas, blir rygg idag. Kan säga att jag är jäkligt öm i kroppen och träningsvärken har redan smugit sig på... Men jag ÄLSKAR träningsvärk då känns det att man har tränat fast att man blir lite lätt handikappad då man knappt kan röra sig hihi :)
Sen snabbt hem för att packa och åka in och möta Johan vid gullmarsplan, sedan åker vi hem till nkpg och sover på landet♥ Det är nämligen begravning imorgon...♥

Ha nu en fantastisk dag och njut av varje sekund! Försök att hitta något positivt idag som gör att dagen blir energigivande.


Puss sålänge♥♥♥


Godmorgon sega torsdag..


Då var det torsdag igen och min arbetsvecka är slut efter 14.00 idag, skönt! Igår hade vi medlemskväll och bodyshop och Aloe Vera var här och delade ut lite produkter :)
Tog med mig en till mig och en till Johan♥


Innehållet:
♣ Kylande fotkräm ♣ Bodybutter ♣ Duschcreme ♣ Ansiktskräm


När jag är på ICA eller andra lite större matbutiker brukar jag alltid slinka in på den avdelningen som har ljus, hushållsprodukter jka ni vet där man kan hitta lite smått och gott. Där hittade jag denna gång söta muffinsformar. Jag kommer hem och visar Johan och hans svar blev: Men älskling du har ju aldrig bakat muffins!?
Attans..det har jag ju faktiskt inte och det lär nog dröja också... men men nu har jag ialf formar hemma ifall jag får lust att baka :)


Tjing♥

Dator på lagning..suck!

Åhhh nu har vi skickat iväg våran dator på lagning.. Hoppas vi snabbt kan få den tillbaka. Men jag kommer ändå uppdatera bloggen precis som vanligt. Jag kommer låna min pappas dator :)
Nu blir det hem och gå ut med Isak, sedan snabbt i säng för att sussa. Klockan ringer 04.45 då är det dags att åka till jobbet.
Hoppas ni har haft en underbar onsdag :)

Jag och min vän Maria funderar på att förstora läpparna, fast bara lite... Men jag vet att våra karlar INTE skulle uppskatta det hihi :)


 
Sussa sött♥♥♥

Energi dag, whiii :)

Tjingeling!!!
Idag har jag varit uppe sedan 07.00, började med en härlig promenad med min söta hund Isak♥. Sedan var det dags att äta lite frukost för att sedan bege sig till jobbet för lite träning. Tog ett spinningpass vid 12 med Camilla, fy faan va grymt duktig hon var. Energin var i topp och ALLA i salen hängde med + att låtarna som hon hade mixat ihop var helt galen bra!!! Sen var det dags att köra lite träning med min PT Nicklas, härligt att han sa att det skulle bli ben träning :) Men det var bara att bita ihop och köra. Jag tog 90kg i 3x6rep i raka marklyft :) Jag är väldigt stolt! Så man kan säga att jag nu hade laddat min kropp med hur mycket bra energi som helst. Sen var det dags att jobba. Vi hade besök idag av våran regionchef. Han kollar ALLT i gymmet, han ställer även frågor och bockar av på sin lilla checklista. Han kom även till mig och skulle se om jag hade koll på min reception. Jag var supernervös över hur det skulle gå... Men duktiga jag klarade av alla frågor och kunde mina siffror och vart vi hade alla pärmar osv. Han bara skrattade tillslut och sa: Linn du kan allt om receptionen + att du har det jättefint ordnat runtomkring dig! YES!!! tänkte jag för mig själv, nu kan jag andas ut... Berättade sedan för min chef hur det gick och hon var stolt över min prestation och jag fick högsta poäng.
Så idag går jag med högt huvud ifrån mitt jobb :)


Godmorgon soliga tisdag!

Då var det tisdag och strålande sol! UNDERBART♥ Har varit på en skön morgonpromenad med Isak och Aila. Nu är det dags att åka till jobbet för träning med Nicklas och sedan jobb.

Vill vara ledig när det är såhär fint ute men men ingen idè att klaga det är bara att göra!

Ha nu en fantastisk tisdag och NJUT av det fina vädret♥


Saker att göra..

Lyxade till lite på söndagskvällen :)


Här käpar vi med att få upp båten den är svin tung då aktern har fyllts med vatten pga av läckan.. Men vi hoppas att vi snart ska få ner den i sjön igen. Den är så jäkla bra att frakta varor i.



Johan vet sin plats hihi :)


Jag och min älskling stannade kvar på landet tills på måndag morgon. Vi vakande upp till strålande solsken och ett klarblått hav som var alldeles stilla♥ Vi ville INTE åka hem till sthlm...


Fyndat!

När jag och mitt ♥ skulle åka hem ifrån landet så skulle vi passa på att slänga alla sopor i den stora kontainern, då ropar Johan att han hittat en sak till mig. Och titta där stod en korg! Klart jag tog den :) Den kan man ju måla om och sätta dit två vinflaskor och fylla korgen med gottis och sen ge bort i present! Perfekt!

Sommarkänsla!

Har precis ätit lunch med familjen! Så nu sitter jag här i solen och njuter av fågelkvitter och havsbris♥

Vi ska strax dra upp båten, den lilla bruna saken. Den läcker nämligen... Vi hade tänkt köpa en ny men den är så himla bra att lasta virke och cement i. De båtar som finns i dag i den prisklassen är för korta. Den bruna lilla båten har vi som lite slit och släng båt. Sedan har vi en vit båt som är min och min brors♥ Den kan man åka och ha kul med. Lite vattenskidor och andra leksaker har vi lekt med varje sommar :) Min bror vill köpa en större nu i sommar OCH en vattenskoter, jag säger inte nej till det härliga förslaget!

Nej nu måste jag springa ut och hjälpa till och dra upp båten.

Tjing sålänge♥

Mitt Paradis!


Välkomna till mitt paradis!



Här är våran gäststuga. Det finns toa och verkstad och ett gästrum. Men i sommar ska vi rensa ur förrådet och göra ett gästrum till så att fler kan stanna kvar :) Sen håller pappa på att bygga ett nytt verktygsförråd bakom huset där vi även förvarar brädor m.m


Varje år rensar vi bort ris så att björkarna kommer fram mer så att tomten upplevs större. Min pappis älskar nämligen björkar och vill gärna att dom ska synas :)


Dags att rensa ogräs och plantera nytt inför sommaren!


En ny brygga byggs upp av pappis! Den gamla har vi haft för länge nu och isen bryter sönder den varje år. Så nu kommer vi få en stor och rejäl ny brygga!






Hittade Johan sittandes och spela spel på ena gaveln. Förra året byggde pappa och Johan denna altan på ena gaveln. Vi kommer fortsätta bygga runt om hela huset.


Utsikt från matbordet!


Utsikt från vardagsrummet!


Här känner jag mig lugn, lycklig och jag fylls med energi♥

Bästa låten just nu!!!


Till dig min bästa vän! Söta Maria dra ner rutorna i bilen och hämta upp mig så glassar vi runt sen♥



Så jävla bra låt!!!

Fina blomster arangemang!

När jag och Maria tog en promenad så såg vi dessa fina. Var tvungen och ta kort! Helt fantastiskt♥





Gå in på Marias blogg HÄR!

Vilken cool och sexig bil!!!

Träffade min b-friend Maria idag, ÄNTLIGEN! Hon kom och plockade upp mig i deras nya bil som dom köpte förra året. Jag är lika lycklig varje gång jag åker med. Jag är ju en sån som älskar bilar, motorcykylar och båtar ja allt som går fort kan man säga :) Så denna bil är fantastisk. Den är maffig och ser cool ut, me like♥
Maria och jag höjde volymen och åkte iväg! Det dunkade fint i den kan jag säga...
Jag hymlar inte med att man känner sig lite sexig och cool när man åker runt. Jag och Maria har superkul när vi glider runt hihi :)

Jag stallde min fot på så att ni kan förstå vilka däck och navkapslar Mac har köpt, gigantiska!



Vi tog en mysig frukost♥




Vi gick in i min favvo butik i nkpg nämligen Casa Nova♥ Maria och Maria ska på dop imorgon och present skulle inhandlas. Blev mycket lyckat tillslut och själv köpte jag en doftpåse som jag ska ha i hallen hemma! I denna butik finns ALLT du kan tänka dig i inredningsväg. Du hittar även kanonbra presenter och självklart massor med smask till en själv♥



Det finns även en helt underbar blomsterbutik i nkpg. Och den var vi ju tvugna att gå förbi så att jag kunde få smygtitta lite. Tur att lönen inte har kommit ännu..hihi :)



Sen satte vi på hög musik och for hem♥



Tack underbara älskade Maria för en fantastisk morgon, nu är jag laddad med energi igen♥

Älskar dig!!!♥

Chokladmagnet!

Hittade denna söta magnet. Men fy faan vad coolt!

Jag vill ha♥

Går att beställa HÄR!


Planer som vanligt...


Som vanligt har jag för många planer när jag kommer till nkpg. Men nu har jag och Maria hittat en tid som gör att vi hinner träffas och ta en fika. Ska bli supermysigt♥ Har längtat så efter dig min bästa Maria♥



Nej nu är det dags att hoppa in i duschen och börja göra sig iordning!

Tjingeling sålänge♥

Bajs och Kiss ljus ???


Nu har jag äntligen kommit hem till nkpg och mina fina föräldrar♥

Tågresan gick bra och Isak sussade gott på filten jag tagit med mig och lagt vid mina fötter.
Min kusin Annika och hennes pojkvän Olof kom senare på kvällen och vi åt ceasarsallad och drack rödvin, supertrevlig♥
Väl hemma så började jag att städa och fixa. Sen upptäckte jag och mamma att vi glömt köpa ljus! Mamma älskar ljus lika mycket som jag :) Då kom jag på att vi kunde ta doftljusen ifrån badrummet och ställa i vardagsrummet! Men det tyckte inte mamma för Annika var har i förra veckan och då kan hon ha sett att dom ljusen stod i badrummet och då kan vi absolut INTE ha dom i vardagsrummet. Men snälla mamma..vem bryr sig? Nej vi kan inte flytta ut ljusen till vardagsrummet dom har ju stått inne i badrummet, det känns ofräscht säger mamma. Jag bara står och skrattar i detta läge hahahahaha:) Men söta mamma det är ju inte precis så att någon har bajsat och kissat i ljusen! Så jag tar ut ljusen och ställer dom i vardagsrummet och 5min senare bär mamma tillbaka dom och där får dom stå sedan resten av kvällen.

Bajs och kiss ljusen hihi :)


Mamma och Pappa har varit i England för några veckor sedan och hälsade på vänner. Dom hade det supertrevligt på resan♥ Mamma förälskade sig i märket: Molton Brown. Dom tillverkar skönhetsprodukter. Så mamma köpte schampoo, tvål, lotion i alla dess olika dofter. En av dom luktade ingefära och var helt fantastisk!


Tvål och lotion vid handfatet ifrån Molton Brown. Tvålen var helt underbar, den bara smälte i handen och var superlen, me like♥ Ni kanske börjar förstå nu varifrån jag har fått mina tvål och lotion skador hahaha :)


Ska googla på märket och se om man kan beställa... När min kusin Annika får se att mamma har Molton Brown produkter så blir hon genast glad. Annika har nämligen bott i Englad under en period och då fick hennes vän jobb på just en Molton Brown butik!

Punka på barnvagnen..

Godmorgon!!!
Vaknade vid 05.11 av mig själv och trodde jag hade försovit mig. Men som tur är så öppnar vi 08 idag så det var bara att krypa ner i sängen igen och slumra en timme till, lyx :)
Igår efter jobbet kom Ullis förbi med mina favorit praliner nämligen Minos♥ och Elli♥. Vi bestämde oss för att gå hem till Ullis istället för att ta tunnelbanan. Precis när sötisarna somnat i vagnen så tycker jag att det blev så himla trögt att dra. Jag stannar till och ser att det blivit punktering..suck! Så det var bara att försöka väcka Minos lite fint och be att han skulle gå istället. Men jag tog honom på mina axlar istället och Ullis stackarn fick lyfta ena sidan på barnvagnen hela vägen hem. Så man kan säga att vi fick ett träningspass istället! Väl framme så rann svetten fint längst ryggen :)
Miqe bjöd som vanligt på SUPERGOD mat! Känns som lyx varje gång jag kommer dit och får färdiglagad mat som smakar UNDERBART! Du är grym på matlagning Miqe, du var nog kock i ett andra liv :)

Sen tog jag en promenad med Isak och grannarna i solen på kvällskvisten. Anna kom förbi och gav oss en liten frys så nu äntligen kan vi åka och storhandla igen! Vi har ju endast ett litet frysfack och där får man plats med en brödlimpa och sen var den full hahaha :)

Ska hem till nkpg idag efter jobbet, ska bara hem och hämta Isak sen bär det av! Ska hinna med att träffa kusinvitamin, Maria och åka till landet. Massor med planer som vanligt!

Puss och Kram sålänge♥


Röd dag med sol :)

Godmorgon! Idag hade jag det lyx..sov till 06.30! Vi öppnade inte förns 08 idag pga att det är en röd dag. Superskönt!!!

 
Igår kom Martina in på jobbet och lämnade ett skvallertidning och 2 små chokladbitar till mig. Jag trodde först att jag skulle hålla i dom åt henne medans hon skulle träna med icke, det var till mig! Hon sa att hon ville ge det till mig pga att jag alltid ger ett sånt trevligt bemötande i receptionen och för att jag är den jag är! Gissa hur glad jag blev :)

Tack snälla Martina, jag blev verkligen jätteglad♥

Sen var det dags med en lunch med Ullis, lika trevligt som vanligt♥

Nej nu är det jobb som gäller, hörs sen :)

Njut av solen och en ledig dag (för vissa hihi )


 


Coola smycken !!!

Hittade dessa på nelly.com

Så jäkla coola! Jag vet vart mina pengar kommer hamna när jag får lön :) Det finns många fler varianter att titta på...

Armband 499:- Ringar 299:- Örhängen 599:-


Godmorgon regn regn regn...


Då var det regn IGEN!
Att det aldrig tar slut... Men inte ska man deppa ihop för det inte :) Det är nästan bättre att jobba dessa dagar för då känns det inte som om man förlorar "tid". Är det fint väder ute så vill man ju vara ledig och hitta på en massa saker. Är man ledig och det regnar så blir det ju automatiskt film och mys i soffan, inte för att det är fel men ja ni förstår vad jag menar.

Hade mitt receptionsmöte med min personal igår, det gick KANONBRA! Jag tog upp alla mina punkter som jag ville gå igenom och sedan så var ordet fritt. Alla var nöjda och vi kunde komma på lite nya saker som gör att det kan underlättas på arbetsplatsen.

Idag kommer Ullis♥ och lunchar med mig! Whiii, kul att se henne igen det känns som längesedan med det var bara några dar hihi :)



Godmorgon regn onsdag...


Jaha då var det dags igen med regn.. Typiskt Sverige väder! Det är så mycket lättare att gå upp när solen skiner in och det är vår i luften. Men när det regnar och är mulet så får man leta efter energin och plocka fram den så att man inte deppar ihop!

Tips: ♥ Sätt på peppande musik och HÖJ volymen!!!
♥ Ta fram sminket och gör dig fin!
♥ Hitta snygga kläder som är bekväma!
♥ Ät en god och lååång frukost!
♥ Försök gärna att ta en promenad med musik i öronen, att komma ut i luften är alltid bra och givande!


Mina planer idag:

♣ Handla frukt och nötter till mötet som jag håller idag för min personal

♣ Träna muskelpasset (fast jag hinner bara 45min)

♣ Ha p-möte med rec personalen

♣ Jobba till 22.15

♣ Hoppa i sängen ska upp 04.45..suck!


Till minne av Leif



Min morbror Leif avled igår 21.30
1945-2009


Snart är det bröllop...

Jag har inte hunnit tänka så mycket på bröllopet ännu, det är ju faktiskt ett år kvar. Men däremot så funderar vi lite på vilka vi ska bjuda. Båda har så fruktansvärt MÅNGA vänner och man skulle ju vilja ha med alla men tyvärr så måste vi skära ner ganska ordentligt.. Det är ju inte billigt att gifta sig och vi har inte direkt pengar på hög! Så det kommer bli ca 50-60 personer. Men ojojoj vad kul vi ska ha!!! Jag återkommer självklart när vi har bestämt och planerat mer. Just nu är det lite tråkigheter som min familj och släkt går igenom så orken finns inte riktigt till att koncentrera sig på sig själv och bröllop. Men det är ju som sagt ett tag kvar och förstå när det är ca ett halvår kvar då kommer det bara vara massor bröllopsinformation hihi :)


Några saker är redan klara som smink, fotograf, kyrka, vet ungefär hur ringen kommer se ut, likadant med klänningen och Liw kommer sjunga och hjälpa till att hålla ordning och reda på alla gästerna :)
Sen ska man ju vara fin under också, det är INTE billigt!

Härliga vårpromenad!

Vi passade på att gå till Tyresös Nationalpark som är oändligt stor! Vi var borta ca 2timmar. Vi hann prata om allt medans vi gick där och Isak sprang runt och stortrivdes♥

Man ser ju lite konstig ut utan smink men faan så skönt det är :)




Mitt ♥



Söndag och sol!!!

Tyvärr vaknade jag av att jobbet ringde, hon hade glömt att larma av en dörr och undrade vart hon skulle ringa. Men det löste sig snabbt. Då var det bara att gå upp och göra sig iordning! Tog med mig doggisarna på en jätteskön promenad  till skogen. Jag släppte dom lösa så att dom fick springa av sig. Vi var säkert ute ca1 timme. UNDERBART♥ Solen värmde skönt och det är alldeles knallgrönt i skogen!!

ÄLSKAR denna låt!!! Den kommer bli en sommardänga på radion och alla uteställen♥ Den är sexig, kvinnlig och sen är det tryck i låten den ger energi!!!


Nu ska jag gå in och väcka min älskling sen blir det en lunch promenad i solen. Ska åka in och lämna Greta senare till Liw och i samma sväng ska jag träna på SATS globen, förhoppningsvis följer min älskling med♥

Tjing sålänge♥

Victoria Beckham`s nya kampanj!

Nu vill jag vara kort igen så att jag kan ha dessa snyggingar på mina tassar♥


Victoria har gjort det igen! Kolla den nya kampanjen, så jäkla snygg bild!!!

Min lilla uteplats!

Dom hade utförsäljning på blommor igår och självklart var jag där. Så nu är det lite vårstämmning här utanför, mysigt!
Lobelia kommer växa fint hät snart♥



Nästa helg ska jag leta efter rosa pelagoner som jag ska ha i rosa zinkhinkar som jag köpte förra året. Funderar även på att plantera lite hallon buskar.. Det kommer bli så fint tillslut!

Fel låt vann IGEN...

Sååå tråkigt att det inte gick bättre för Sverige... Tyckte att hon gjorde fantastiskt bra ifrån sig! Sen att Norge tog så många 12or är ju helt otroligt, så bra var den INTE! Men men nu blev det som det blev..

Bra gjort Malena!


Grannarna Anna och Marita kom förbi och såg musikfesten hos mig och doggisarna. Greta låg och sussade gott med oss i soffan medans Isak kröp in i hans egna lilla myshörna bakom fotöljen♥ Hade dukat upp med lite gottis till schlagern!


Vinner rätt låt ikväll?


Ojojoj snart är det dags! Ikväll kl.21.00 smäller det! Ska in till grannen Anna ikväll och heja heja heja!!!




Såg en dokumentär om Malena häromdagen. Vad hon jobbar mycket och reser.. Hon verkar verkligen vara en jordnära kvinna med mycket glädje♥ Ska ju tillägga att hon tränar på SATS såklart :)


Nu ska jag ut på promenix med doggisarna♥

Vackra bakelser :)

Vilka fantastiska muffins!!! Vem har ork och tid till detta? Jag som inte ens kan skriva mitt namn med glasyr på pepparkakorna på julen hahahaha :) Skulle jag få en sånhär fin muffins så skulle jag inte kunna äta den utan ha den som dekoration♥


Lite piffigt att ha på en förfest. Små och enkla, ser roligt ut♥



Vilket barn skulle inte bli glad över dessa goda konstverk♥


Denna blir jag faktiskt lite sugen på att göra till någons födelsedag eller varför inte bara till lite helg mys♥
Verkligen en prinsess tårta!


Coola kakor men dom vill man ju spara och inte äta..



Prinsess kakformar♥




Fantastiska Glassar som är användbara!!!



Hittade dessa coola glassar som egentligen är tvålar!
Jag vill HA♥






Sol Sol Sol Sol Sol Sol

Vaknade till vid 05 av mig själv imorse! Antagligen är min kropp så inställd på att gå upp så tidigt.. Så jag gick upp och klädde på mig myskläder och tog med mig hundarna på en väldigt tidig morgonpromenad. Jag kunde ha dom lösa under hela promenaden i skogen då jag var helt själv, inte en kotte syntes till! Det var redan strålande sol, vindstilla och de sprang runt som två galningar i skogen. Då fylldes min kropp med lycka och glädje. Sen kom jag hem och kröp ner i sängen igen :)

Väntar på att Johan strax ska vakna, han har jobbat natt! Så jäkla tråkigt att vara uppe själv hemma nu...


Tog kort på en snarkande Greta som sussar nu...

Härliga sms :)


SMS:
Du är världens finaste vän, och jag är lyckligast på jorden att ha dig som bästa vän! Du är bäst! Älskar dig mest! Puss Puss♥



Hur glad blir man inte när man får ett sånt här sms... Jag blir ialf strålande glad :)

TACK söta älskade bästa Maria♥♥♥




Hundvakt i helgen..


Ja då ska man vara hundvakt på fredag till lördag :)
Men först en snabb fika med Liw innan hon åker till underbara Göteborg!


Äntligen har jag träffat min Idapida :)

Grannen Markus kom förbi häromdagen och myste med Isak♥


Nu för tiden så hinner inte jag och Johan träffas så mycket och kommer heller inte göra det på ca 3veckor... Så detta är vad jag ser av Johan under denna tid. Han jobbar natt och kommer hem och däckar, jag går upp tidigt ja helt enkelt vi går om varandra hela tiden kan man säga... Men söt är han och Isak trivs då det är nästan alltid någon hemma :)


Det är ju min namnsdag idag (första gången på 25år som mormor inte ringer och grattar mig, kan inte förstå att hon är borta..känns inte bra! Oups nu började jag visst gråta...) och inte hade Ullis missat det inte :) Nej mitt på lunchen idag så får jag en liten present (som vanligt)  i en jättefin presentpåse!
I påsen så fanns det en superfin tväl som luktade fantastiskt och en lotion såklart. Har redan börjar smörja in mig med den nya lotionen♥



Tusen TACK Ullis♥ Det värmer verkligen!!!


Kolla in Ullis fantastiskt söta och underbara skor! Visst blir man glad bara när man ser dom, vårpinglor♥



Träffade min söta Ida idag♥ En arbetskamrat som jag inte träffat på många många månader... Timmarna flög förbi och vi var tvugna att uppdatera varandra hur mycket som helst! Superkul precis som vanligt, måste göras om :)



TACK Idapida för en kanon kväll♥

Full smockad onsdag..


Ja då var det onsdag morgon och som vanligt varje onsdag är jag supertrött! Idag har jag fullt i min kalender..

♣ Jobba till 14.00

♣ Träffa Ullis♥ och äta lunch

♣ Sola medans jag ska vänta på Nicklas innan vi ska träna 15.00

♣Sola igen innan jag ska träffa Ida vid 17.00

♣ Sen hem och sussa för imorgon är det jobb igen som gäller!



Igår så hade jag en liten tävling i min lilla reception. Jag och Markus skulle tävla om vem som kunde sälja mest  shakes. Jag missade med EN shake!!! SUCK... Så nu får jag hitta på något litet pris till honom. Men faan va kul vi hade, båda var taggade till max!
Träffade min Lisa på muskel passet igår också, det var evigheter sedan! Hon är ju nykär och allt vad det innebär så hon gnistrade och sprutade av glädje♥!

Kan säga att det känns i min kropp efter muskelpassett igår, skönt :)



Tjing sålänge♥

Rosa godbit!

Nu när sommaren är på väg så kan det ju vara skönt med lite slapp kläder att ha på landet och varför inte denna rosa lilla godbit! Endast 499:- Den lär hamna i min garderob när lönen kommer♥

Gå in på www.chapnlle.com

Skor att dö för!

Åhhh jag skulle verkligen vilja vara kortare ibland... Hittade dessa godingar som jag skulle vilja ha♥♥♥
Du kan hitta massa roliga och spännande saker
HÄR! Och självklart finns skorna på den sidan..

En film och sen sussa..



Nej nu blir det att tvätta bort sminket och sen krypa ner i sängen för en film och sen sussa.


♥♥♥

Ännu en måndag...

Sådär ja då har ännu en måndag sprungit iväg.. Det är alltid skönt när måndagen är avklarad! Dagen började bra då jag tog en skön promenad med Isak och Aila. Sen var det dags för frukost med min älskling. Vi hann tom se en film innan jag åkte till jobbet.
Jag hade en sån jäkla bra energi idag! Dagen gick fort och vi hade riktigt kul på jobbet.

Hittade den nya H&M katalogen hemma, började genast att titta runt. Hittade dessa godingar..

Denna är inte ny men så jäkla bra! Det blir en täckande yta på huden.
Bronze puder ca60:-

Har tipsat om den förut men det skadar aldrig att påminna :) Ta en stor borste och ta på armarna och brösten. Det blir som ett tunt lager skimmer! Varför inte benen också :)
Bronze Puder ca 79.50:-

En ny bodybutter.. Doftar sommarfräscht!
Ca 39.50:-

Små söta duschcremer, perfekt att ha i resväskan!
Fruktiga dofter ca39.50/st


Åhhh dessa vill jag ha!!!
Fyra olika kroppssprayflaskor med fruktiga dofter. Även dessa är perfekta för att ha med i resväskan!
Ca 39.50/st


Ja det blir nog till att göra små beställningar snart..

Avslöjande om Edie Britt...

Jag måste bara säga en sak.. Edie Britt dör i ett avsnitt av Desperate Housevifes.. Så nu är hon inte längre med i serien! Jag var bara tvungen, sorry :)


Jag ligger så långt fram i serien så jag kände för att vara lite elak..hihi :)

Bikinis :)



Vem vill inte ha en bikini från Beach Bunny...

Snart är det sommar och sol...


Videoklipp på min Älskling!



Alla som känner min älskling blir inte förvånade av detta men ni som inte gör det, såhär har jag det jämnt!
Vi var på landet i påskas och myste. Alla satt inne och pysslade med sitt..men Johan hade tråkigt och kommer inspringandes och frågar vart kameran är. Han tar den och är borta ett tag. Kommer sedan in och säger till mig: Titta vad jag gjort! jag skrattade så mycket att jag höll på att kissa på mig hahahahaha :) Man ser inte så bra förns i slutet av filmen men det är ganska brett mellan det lilla huset och berget. Han är på baksidan av våra hus på landet och förrådet han hoppar ifrån förvarar vi ved i..
Mamma och Pappa såg också filmen och skrattade gott :)
Han är för söt min älskling♥ Alltid är det nått som händer!

Söndag hemma..

Har hunnit sola med grannen Anna, städat lghten tom våttorkat golven, tittat på film med Johan, handlat på ICA , lagat mat,  ja en hel del faktiskt!

Hittade dessa coola bilder...
Johans nya bil på jobbet! Äntligen kanske man skulle hinna till alla larm som kommer..





Åhhh nu kom Anna precis in med skvallertidningar! Yes då blir det en äkta söndag med lite skvaller :)



Diamonds :)

Min vän Liw har en sång grupp som heter Diamonds! Dom tog nyss nya bilder med gruppen..vilket var mycket lyckat tycker jag!



Snygging min!


För att boka eller veta mer gå in på www.diamonds.se


Nu blir det strax sussa..

Har precis fått besök att grannen som Markus som kom instapplandes pruttfull.. Har tittat lite på youtube och skrattat gott :)



Sussa gott♥♥♥


Låten påminner om Thailand-09


Sydpoolen :)

Då har vi varit i Sydpoolen och badat! Vi tog med oss grannen Eddie också :)





Efter att både Johan och Eddie övertalat mig så var det dags att prova banan.. Några ggr blev det men sen stod jag gärna brevid och tittade på när dom åkte. Jag satt fint i banan och tyckte det var ganska OK, medans dom började lite försiktigt men sen slutade det med att dom kastade sig i banan och försökte komma på alla sätt som gjorde att det skulle gå fortare hahaha :)





Min älskling ska ju tävla i ALLT!  Och självklart hittade han en klocka på väggen som gjorde att man kunde se hur fort man åkte.. Och han skulle ju absolut ta rekord på sydpoolen :) Och Eddie hängde på!


Så varje gång dom hade åkt så såg det ut såhär.. Snabbt titta på klockan! Johan satte rekord, såklart! Och Eddie`s mål var att komma under 10sek vilket han tillslut gjorde!!! Så då köpte jag en chokladboll som pris till de båda plus att det blev glass i stora lass :)



En hel lyckad dag!


På kvällen var det dags för amerikanskfotboll..


Tyresö var så jäkla nära att vinna..men tyvärr så var det världens sämsta domare som INTE gjorde sitt jobb!!! En mycket sur pojkvän som man INTE ville störa..


Andreas satt brevid och åt McDonalds, gissa om Isak var sugen..

Snart slut på denna torsdag..

Ullis kom och mötte mig på jobbet, direkt efter så tog vi en fika på vårat nya favvo ställe :)
Där jag tom fick ett VIP kort! Whiii, alla kronor små :)


Sen hem till Ullis för att hämta barnen och som vanligt hade Miqe gjort iordning kanongott käk! Planen var att vi skulle träna under kvällen men efter att vi ätit gjorde vi iordning barnen för läggdags och stoppade ner dom i vagnen, sen gick jag, Ullis och Miqe en lång sväng och dom somnade gott♥


Jag och min älskling skulle se på film efter maten igår. Jag tänkte att vi skulle äta något gott till och mysa♥ Våra planer var i lite olika banor kan man säga hihi :)
Johans..


Min...


Nej nu är det dags för att äta lite fil sen sussa.. Ska upp vid 05 imorgon och jobba!


Puss och Godnatt♥

Godmorgon soliga torsdag!



Har nu sett en av de färdiga bilderna på mig som kommer vara med i tidningen..kul kul :) Men jag vet inte riktigt när den kommer komma ut ännu.. Men återkommer såklart när jag vet!


Efter jobbet idag kommer jag att åka till Ullis♥ för att mysa lite :) Kanske blir det träning också.. Måste komma igång med den nu ordentligt har slarvat sedan vi kom hem ifrån Thailand. har endast tränat med min PT och varit ute och sprungit några ggr. Ska försöka springa MINST 4ggr i veckan och träna 1pass med Nicklas i veckan och hinna med lite olika gruppträningar som jag var så himlans duktig på att gå på förut! Nej SKÄRPNING på mig...


Vem vill inte ha dessa söta skor..synd att de är barnskor..
Finns på www.have2have.se  ca 180:-

Tjing!

Solen är tillbaka!

Godmorgon :)
 Äntligen har vi soool igen! När jag gick upp imorse så var det redan ljust och solen hade redan börjat komma upp på himlen.. Det blir ju så mycket lättare när det är sol, känns som om hälften av alla bekymmer försvinner på ett konstigt sätt.
När klockan ringde imorse känndes det som om jag sovit i max en timme. Jag stängde igår och öppnade idag, inte någon favorit direkt!

Idag är det möte heeela dagen lång ända till 16 för min del. Jag får köpa redbull så att jag inte somnar hihi  :)


Mina kära grannar Anna och Kelly ska till min vän Liw idag och få långa fina ögonfransar + ögonbrynsplock, kommer bli kanonbra :)

Mysdag :)

Åkte för att titta till söta Elli när mamma Ullis skulle bli fin och få nya fina naglar! Kolla den söta pyjamasen♥



Massor med pussar fick jag♥ Tur att jag har haft vattenkoppor när jag var liten för stackars Elli har det nu..


När jag skulle gå och lägga mig så fann jag min goding under täcket♥





Ha en fantastisk tisdag, nu ska jag till jobbet :)

Ögonfransförlängning!

Före:
Min vän Liw har börjat med att göra ögonfransförlängning! Se även ögonbrynet här och jämför med efter bilderna. Liw är kanonduktig på att göra ögonbryn!!!


Liw i action :)



Efter:
Så söt Ullis blev ♥




Vill du veta mer kan du gå in på
www.stilakuten.se eller www.makeupakten.se

Stor städning hos Evelina!

Ringde till grannen för att säga att nu kommer jag och storstädar din dotters rum! Sagt och gjort, kom dit vid 12 och kom hem vid 21.. Denna söta flicka sparar på ALLT! Så nu har vi rensat ALLA papper, pennor, torkat ur varje låda, pärlor, torkat lister ja en himlans massa har vi gjort. Nu ligger allt vikt i lådorna och alla saker har sin plats. Det luktar rent och fräscht. Känns fantastiskt att kunna hjälpa till♥

Före:





Efter:
En väldigt lycklig tjej♥



 


www.makeupakuten.se

Igår hade Liw ett event på salongen. Hur mysigt som helst och massor med folk. Några gjorde ögonfransförlängning, färgade ögonbryn och plockade, även sminkningar till fest gjordes.


Liw jobbar på..


Före:




Efter:




Söta Liw♥


Gå in på www.makeupakuten.se eller www.stilakuten.se för mer information!

Äntligen hemma igen..

Har precis kommit hem ifrån Liw`s salong, har varit där sedan 15 idag. Är helt slut nu.. Mina vänner skulle vidare ut och röja dansgolven men jag orkar bara inte. Har varit igång hela veckan med jobb och helgen har varit fullspäckad. Så det var hem som gällde. Lägger upp bilderna imorgon så ni får se. Nu ska jag ta något att äta sen blir det att mysa upp sig i sängen, se nån film och sova!

Så här tröttis är jag nu...

Liw`s salong :)

Nu ska jag strax åka in till Liw och hjälpa henne med hennes event på salongen, lägger upp bilder senare ikväll.. Ska få fina fransar och smink, whiii :)


Nu har jag svart glitter och stjärnor på naglarna, jäkligt snyggt!


Ullis får långa fina ögonfransar hos Liw!




Vackra Ullis♥


Nej nu måste jag kila, ses senare ikväll.
Ta vara på den fantastiska lördagen med strålande sol och klarblå himmel!!!

Tjing♥

Moe`s musikvideo!!!

Tack Emma för att du skickade länken till mig!
Nu kan jag äntligen ligga och gotta mig och titta på den. Nu Moe min söta vän har jag sett den :) Ojojoj vad ung du var! Du är superduktig min goding! Se den
HÄR♥



Puss♥♥♥

Nu är det helg IGEN!

Vad veckorna går fort.. Nu är det helg IGEN, härligt! Och som vanligt är helgen inplanerad med massor att göra.. Men mer om det imorgon! Ska förstås lägga upp bilder sedan från salong besöket med Ullis...

Ha nu en fantastisk fredag♥♥♥
Det är bara DU som kan påverka hur du vill ha DITT liv! Gör det enkelt genom att vara glad, öppen för nya förslag och njut!!!


The Wrestler

Igår såg jag och mitt ♥ filmen The Wrestler. Mycket bra film men obehaglig. Dom visar verkligen den tuffa sidan av den världen. Tragiskt.. Men absolut ett MÅSTE att se!!!


Godmorgon röda lediga dag!

Fast jag är inte ledig..
Ska träna ihop med Nicklas vid 14 idag, enligt honom så ska vi köra TUNGT! Bara att han sa det så blir jag skakis i benen och känner att jag blir svag..men han brukar ju kunna puscha mig så att jag klarar av det ialf! Han är BÄST :)

Igår var jag och mitt ♥ ute och sprang i skogen. Tog faktiskt en lite extra runda..kände att jag behövde avreagera mig lite. Ett jäkla bra tips faktiskt till er! Ut och spring eller jogga om ni känner frustration över något. När man kommer tillbaka har man genast lugnat ner sig en aning.

Efter träning blir det lunch med Ullis och Miqe, sen drar jag och Ullis till min vackra vän Liw. Hon har en egen makeupstudio och där ska Ullis få nya fina ögonfransar! Ska ta kort så ni får se självklart♥ Sen ska jag pasa på att färga och plocka ögonbrynen eller jag menar ju såklart att Liw ska få fixa, she is the expert!

Sen undrar jag om Liw ska följa med mig hem och mysa eller om det blir amerikansk fotbollsmatch.. Hmmm det återstår att se..

Det blev ingen eld för mig igår. Det blev städning och film mys med mitt ♥

RSS 2.0