Näsblod...

Faan nu fick jag näsblod..suck! Måste springa iväg och hämta papper..

Sussa gott alla fina♥

Vänskap!

Vänskap för mig betyder många olika saker. Vänskap är absolut en vän som ställer upp och finns där hela tiden. Man har olika vänskaper. De som vet allt om en och som står en mycket nära sen har man dom som är ens vänner men man har en liten ytlig kontakt. Men värdefulla att ha. Jag är glad och stolt över att ha många fina och fantastisk vänner. Jag vet vilka som alltid kommer finnas där för mig eftersom jag visar dom att jag finns där hela tiden.
Give and Take♥
Man väljer sina vänner och dom väljer en. Var rädd om era nära och kära och se till att alltid finnas där för de ni älskar! Självklart har man haft bästisar genom åren men man växer och livet förändras och det gör även vänskaper. Men det är helt OK. Man får nya fina vänner♥

Saknar dig min söta Maria. Kommer du ihåg vad fulla vi var här hahahahaha :)


Vi och vårat vin :)


Dessa roliga spel..har vi någon gång vunnit?! Strunt samma kul hade vi ialf!!!



Vackra du♥



Jag säger bara en sak om våran vänskap:

KÄRLEK på hög nivå♥♥♥

Bortskämd..

Tjing på er!

Idag kom Ullis och Miqe förbi på lunchen. Vi satt och pratade och helt plötsligt sträckte Ullis fram en present påse till mig.
Wow!!!
Får jag en present! Jag måste erkänna att det är lite jobbigt att ta emot då jag gärna heldre ger till andra. Men självklart blev jag super glad och tacksam.

Se så fantastisk påse, det gör så mycket!


Dessa ska du ha i skorna så att du inte glider omkring, det är som gele sulor. Super sköna! Man måste ju ta hand om sina fötter :)



Sen fann jag även dessa två flaskor. Man sprutar på fötterna och det bildas en hinna så att man inte glider runt i skorna. Alla kvinnor vet vad jag pratar om. I fin skorna glider vi omkring och svettas och luktar illa. Denna spray luktar himelskt! Jag har redan sprayat på mig och Johan :)


Ullis hade på sig en sån himlans söt klänning igår när vi åt lunch. Jag sa till Ullis vad fin hon var i den och att den var super läcker. När jag får lön i maj ska jag köpa den. Men tro det eller ej där längst ner i påsen låg den. En egen till mig!!!!!!! Du är galen Ullis helt galen♥



Du är fantastisk Ullis och du skämmer bort mig!
Jag är verkligen sååå tacksam och alla fina saker jag får är helt fantastiska♥

Tack!

Puss♥♥♥


Sweden Rock Festival!

NU börjar sommaren närma sig med storm steg och det innebär ju också festival dags! Miqe och Ullis kommer åka iväg på Sweden Rock Festival nu i början av juni. Då ska jag vara barnvakt!!! Jag kommer ha trollungarna i 4nätter. Det ska bli sååå kul och supermysigt. Ska börja planera vad vi kan hitta på för kul :) Ullis älskling oroa dig inte för något dom kommer vara slut varje kväll av allt lekande och busande! Jag längtar redan♥

Mina favvisar♥♥♥


Idag började Ullis vid 15 men kom ändå till mitt jobb vid 10.30 för att äta lunch med mig.
Tack! Det uppskattar jag jättemycket♥



Uppdatering från i Söndags..

Liw stannade över med sin lilla Greta. Sen kom grannen Anna förbi och alla tre doggisar lekte och myste runt. Men tyvärr har jag ingen gräsmatta kvar sen dom höll på att riva runt..



Anna ville INTE va me på kort hihi :) Lite smirnoffice blev det också!



Ullis kom med barnen vid 10.30 och åkte inte förns 18.30. Hur mysigt som helst♥




Nya barnvagnen som Ullis köpt, rosa såklart♥


Premiär fika på gården!



En hysterisk helg som vanligt med fullbokade saker att göra heeela tiden..


Vårstädning utomhus!

Jag och Anna skulle ta bussen till Tyresö kyrka men som tur är har vi fantastiska grannar. Markus ställde upp och körde oss dit. Så mycket smidigare och enklare det blev! Vi plockade på oss en hel del faktiskt. Men säsongen har inte riktigt kommit igång ännu och alla sommar blommor har inte kommit in. Så jag får vänta ca 3 veckor innan jag kan åka dit igen för att shoppa mer blommor till resten av mina krukor.




Markus var inte lika road.. Men han köpte 2st blommor med sig hem till Kelly :)



Alla grannar var ute i det fina vädret. Emelie och Stefan ska ta en härlig tur längst vattnet..


Nu har jag äntligen hämtat fram mina utemöbler. Några krukor står som sagt fortfarande tomma men lite mer vårlikt är det redan! Härligt♥



Nu har jag städat hela framsidan och påtat i trädgården + våttorkat golven. Duktiga jag. Nu vill jag att Johan ska vakna så att han får se vad jag gjort :)

Tjing sålänge!!!

Vår blommor ska inhandlas..

Nu är det snart dags för att möta upp Anna och åka till Tyresö kyrka. Där kan man nämligen handla massor med blommor! Så idag blir det att plantera blommor och göra vårfint, ska kanske hämta upp möblerna och sätta ut på framsidan :) Kul ska det ialf bli.
Kom på nu att jag måste passa på att köpa ett fästninghalsband till Isak, har redan tagit bort 3st små äckel på honom..

Min älskling har opererat bort sin framtand och benen runtomkring för att dom är trasiga. Han är helt svullen i munnen och ser ut som en hemlös.. Han har jätteont! På tisdag ska han få en ny tand och kommer bli jättefin igen!
Min fina älskling♥





Ha nu en fantastisk lördag i solen♥

Fest hos Moe!!! Del2

Då kommer resten av bilderna från festen!









Nu börjar festen och Moe är igång!!!




Han i mitten är MR Gay Sweden 2008♥








Den här karl är hårfrisör och har gjort iordning Janet Jacksons hår när hon åkte på turnè. Hur coolt är inte det :)




Sen hittade jag ett jättemysigt foto som dom hade i sin lght.
Dom ser så lyckliga och kära ut, me like♥


Tack Moe för en underbar kväll♥

Fest hos Moe!!! Del1

Efter ett fantastiskt pass tillsammans med Ullis så gick vi och åt lunch. Direkt efter åkte jag till jobbet för att möta upp Fadji, Franny och Arash. Vi gick till en uteservering som heter Ojojoj där beställde vi in tapasmat och dricka. När vi sedan skulle betala så behövde vi enast betala drickan då restaurang ägarna är stammisar hos oss :) Tack! Vi mötte upp Moe efter det och började förfesta. Vi hade sååå roligt!!!

På väg till restaurangen..

En smirnoff ice såklart!


Arash plockade fram musiken..


Deras lght är FANTASTISK!!! Alla små saker dom har överallt som är genomtänkta.. Deras badrum är det snyggaste och coolaste jag sett någonsin.

Synd att man inte ser alla detaljer men det är fruktansvärt snyggt och på ena sidan har dom fönster från golv till tak där det utanför klättrar gröna fina växter som täcker fönstret. Man får en öppen känsla när man har ett fönster i badrummet.



Del av köket..





Jag lägger upp resten av bilderna och skvallret imorgon.. Jag måste sova nu är supertrött.

Puss och sussa sött♥


Godmorgon sol och energi dag!

Min kropp är full av energi och träningsvärk en perfekt dag att vakna till. Imorse var jag på promenad med min kära granne Annelie men var först förbi och hämtade rottisen Aila som fick följa med. Vi var ute i 1 timme och 45min. Sååå skönt väder och en mycket bra start på dagen. Idag är det fullsmockat i mitt schema. Det innebär också att jag inte kommer träffa min älskling förns imorgonbitti.. Men då får jag pussa på honom desto mer♥

Mina planer för idag:
♣ Träna mellan 12-13 med Ullis på vårat favvo pass
♣ Äta lunch med Ullis♥
♣ Möta upp Fadji för att prata och ta en cider på nån fin uteservering
♣ Gå hem till Moe och förbereda inför kvällen
♣ Jobbet kommer hem till Moe på fest + alla Moes vänner
♣ SATS har fest på CafèOpera
♣ SOVA!

Det ska bli spännande att se hur min vän Moe och hans pojkvän Jimmy bor!  Jimmy är såklart min vän också och är världens trevligaste men jag känner Moe bättre. Moe sjöng förut och gjorde poplåten Backstabber, jag vet att jag hade den på mina skivor när jag var mindre men nu kan jag inte hitta dom och jag vill så gärna höra den igen. men Moe vägrar sjunga den. Jag får helt enkelt leta i hans gömmor hemma och sätta på den låten på festen, vi får se hur han tar det hahahaha :) 
Jag lovar jag ska ta massor med kort och uppdatera er.

En väldigt ung Moe så liten och söt♥



Jag och Moe på kryssning, faan va kul vi hade!!! Vi var helt tokiga, precis som vanligt♥




Ni känner säker igen Jimmy från Äntligen Hemma♥


Ha nu en fantastisk fredag och gör någonting roligt, få ut det mesta av denna underbara dag. ALLT handlar om inställning! Glöm inte att det är DU som bestämmer över DITT liv. Se till att LEVA här och nu♥

Läggdags...

Nu har jag hållt igång sedan 04.30 och det börjar kännas.. Har städat hemma och småpysslat lite. Och efter en stressig dag och man sätter sig i soffan så får man näsblod som vanligt... Får det ganska ofta vilket inte är så bra! Fick ett sms av grannen Anna när jag var på väg hem där det stod att hon tagit med Isak på en jättelång promenad. Fatta vilken tur man har ibland♥


Inte kul..



Imorgon är dagen fullbokad med aktiviteter och saker jag ska göra men det är roliga saker och det underlättar.

Puss och sussa sött♥


Överaskning!


När kag kom hem sa min älskling att jag skulle gå in i badrummet och släcka lampan och sätta på vattenkranen.
Han har varit och köpt en lampa som man sätter på kranen så att det lyser rött när det är varmvatten och blått när det är kallvatten. Finns att köpa på teknikmagasinet för ca 99:-  
Jag har velat ha det jättelänge och nu äntligen har jag en egen :)

Me like♥




Energi dag!

Åhhh så härligt med en energi dag, ÄNTLIGEN! Har mått kanon hela dagen. Började att jobba tidigt och slutade vid 14 direkt efter tränade jag med Nicklas. Fy faan va bra det gick :) Idag kände jag mig stark och vi gjorde nya övningar som var tuffa och roliga. Efter det passet mådde jag toppen! Gick till uteserveringen SNAPS för att möta upp mina arbetskollegor som jag jobbade med på centralen. Har inte sett dom på evigheter. Det var sååå kul och det var som om vi inte varit ifrån varandra någonting! Det blev mycket prat och skratt :)

När solen äntligen har tittat fram igen så är alla stockholmare ute på uteserveringarna. Härligt med stämningen :)



Min söta vän Eve♥








Tack för en underbar kväll♥

Missa inte..

Denna måste jag se.. Titta bara på bilden :)

Shotglas av is..

Hittade dessa roliga shotglas.. Skulle gärna vilja ha men hur ofta sitter jag hemma och dricker shots?! Man kan ju alltid ge bort :)

Du fyller kopparna med vatten och ställer in i frysen..Vips så har du is shotglas!

Ca 49:- och du hittar dom på www.D7.se


Grönsaker och dipp = Härlig blandning!


Igår blev det skräckfilm under kvällen innan mitt ♥ åkte iväg för att jobba. Jag rörde ihop gräddfil och dippmix Holiday (finns på ICA), den passar så rackarns bra med grönsaker. Gurka, selleri och morötter tycker jag själv är trevligast att dippa. Man behöver inte chips bara för att man ska mysa till det. Jag och mitt ♥ har verkligen fastnat för att dippa grönsaker eller ha det som ett litet snack. Sen mår man inte dåligt eller får dåligt samvete som man lätt kan göra när man tryckt i sig chips eller godis.
 
Detta är PERFEKT!




Det ringde på dörren och utanför stod grannen Oliver och undrade om vi hade kokosflingor. Han skulle nämligen baka chokladbollar! Klart vi har det svarade jag och kilade in för att hämta. Oliver hakade på och hittade vårat kylskåp fullt med magneter med ord på. Så där fastnade han i säkert 20-30min. Ojojoj vad massa meningar han skrev. Kul att se ett barn tycka det är så kul med ord och att bilda nya ord. Sen blev det såklart mys med Isak för Oliver tycker så mycket om honom♥



Tjing!

Behöver sömn...

Nu skulle jag kunna sitta och sova så trött är jag... Men det ska jag inte göra för då blir det tufft ikväll. Tänkte man kanske skulle gå ner och lägga sig i solariet ett stund och få lite värme :) Tänk så skönt!!! Jag vet att jag kommer somna då men då vaknar jag ju upp exakt 25min senare. Inte alls en dum idè faktiskt.
Väntar just nu på att Johan ska komma hem..trist att vara själv just nu, annars kan jag tycka att det är ganska skönt att vara själv och vara ensam.

Ullis kom förbi och vi tog en luch ihop sedan var det dags att träna för hennes del och självklart sola hihi♥



Jag har sett en bild som kommer vara med i tidningen :) Resten hoppas jag att Carin skickar så jag får se..

Tjing sålänge!


Beach 2009...



Ja då var det dags att tänka på stranden och kroppen.
Snart går man i bikini och det är lika jobbigt varje år. Men detta år får någon annan ta min plats i vassen hahahaha :)
Nu måste jag börja tänka på att äta mer och bättre och öka min träning. Jag har tränat ca 4-5 dagar i veckan förut men nu efter semestern 1-2 dagar i veckan.. INTE OK! Jag märker direkt att min kropp inte är som den ska..
Nej man ska inte trycka ner sig själv utan höja och se möjligheter. Man kan ju bara bli bättre, eller hur!!!



Vart försvinner saker?


Nu har jag letat och letat och letat efter min underbara hårprodukt och ingenstans kan jag hitta den..suck! Hur kommer det sig att saker bara försvinner? Och vart hamnar dom? Vem hittar alla de där sakerna som bara dyker upp på de allra konstigaste ställena.. Det var min söta Maria som tipsade mig om denna hårprodukt för ganska längesedan nu och jag har älskat denna. Den gör så att håret håller sig på plats men den har även ett glitter skimmer i sig som syns i håret och JA  jag ÄLSKAR den! Det får helt enkelt bli till att köpa en ny när lönen kommer♥


Önskar att håret såg ut såhär jämnt. Maria gjorde likadana lockar i mitt hår sist vi satte i hår och gissa hur fint det blev! Kände mig som en prinsessa ♥

Vart tog vårsolen vägen?

Hmmm..jag undrar vart vårsolen och värmen tog vägen? Jag som fick den där underbara pirriga känslan i kroppen av våren, men den kommer väl snart tillbaka får man hoppas :)
Här i sthlm så kom det lite snö igår, visst den försvann lika fort som den kom men ändå fy faan inte snö nu!

Jag ska strax sätta igång med att inventera och ta kort på våran shop, vi ska nämligen få en ny leverantör till våran klädshop. Vi kommer att få NIKE!!! Hur bra är inte det. Jag hoppas på nya spännande kläder mina förväntningar är skyhöga :)
Ullis kommer förbi idag och ska ta en lunch med mig, skönt att få komma härifrån och äta istället för att sitta i personalrummet. Det blir så lätt att man pratar jobb och bara det här att man finns tillgänglig gör ju att folk ringer in och ställer frågor. Men går man iväg så har man verkligen egen tid. Ullis är så söt, hon vet att vi inte kan träffas jätteofta eftersom våra arbetstider nästan alltid krockar men ändå kommer hon till mitt jobb och lunchar och tränar bara så att vi kan umgås nån timme här och där.. Det uppskattar jag♥ Synd att inte jag kan åka mer till hennes jobb och göra samma sak. Men det kan vara lite svårt att träna i en skobutik hihi :)

Tränade med Nicklas igår. Hade 80kg på när jag tränade marklyft, gjorde 3set x6 rep och som vanligt sa han ingenting om vikterna eftersom jag hakar upp mig på det. Utan han slänger bara på lite vikter och sen kör vi! Tänk inte så mycket hela tiden utan gör bara brukar han säga. Och för mig funkar det :)
Tänkte faktiskt börja springa igen, var längesedan nu känns det som. Det är en sån skön känsla att springa ute i naturen och höra musiken dunka i öronen och pulsen nästan ligger på utsidan av kroppen.. Imorgon blir dte träning med Nicklas igen, då blir det överkropp!

Nej nu är det tillbaka till jobbet som gäller..


Tjing sålänge♥

Sen kväll med Desperate Housevifes :)

Sådär då har man kommit hem ifrån jobbet och ännu en måndag är över, känns skönt. Det går ju inte att hjälpa att måndagar är tuffa..
Vi ska precis se ett avsnitt av Desperate Housevifes, jag har ju sån tur att jag ligger lite före än vad de svenska avsnitten ligger så jag ska inte säga vad som kommer hända..tror jag hihi :)

Just nu kom jag och tänka på donut stånden som fanns i Thailand. Johan var överlycklig och skulle han kunna så skulle han köpa varenda en av dessa och hela lagret. Han ÄLSKAR nämligen kakor och bakelser♥
Mums, mums, mums :)


Puss och Godnatt♥

Badskum x 3 = tomma flaskor...

Jag tappade ju upp ett bad till godingarna. Jag hällde i massvis med badskum så att man kunde leka med skummet. Jag gick ifrån för att hämta kameran och under den tiden hann söta Elli hälla i 2 stora flaskor med schampoo också. Jag hade precis köpt dom.. Men så går det när man inte plockar bort. När jag handlade igår så köpte jag en jättegod duschcreme som endast kostade 10:-!! Det blev ju också schampoo förstås :)

En tom flaska..hihi :) Ni kan ju bara tänka er vad skum det blev av 3 flasor...


Fatta endast 10:- och den doftar UNDERBART!!!

Barnfilmer är lite roliga att titta på..

Medans Johan sov igår busade vi runt hemma och gick ut och lekte i lekparken. Men det började blåsa så mycket efter ett tag att vi bestämde oss för att gå in och då kunde även jag passa på att göra lite mat till godingarna. Så jag gick och lånade filmer av grannen Anna. Elli hade sovit i vagnen medans jag och Minos gick och köpte glass och lekte ute så jag visste att han började bli trött. Jag satte på filmen om Tom och Jerry och det tog inte lång tid förns Minos somnade i sängen sittandes.. Så när Johan vaknade gick vi och satte oss i vardagsrummet med Elli och tittade på Zuper Zebran samtidigt som vi lekte med servisen som hon fått av mig eftersom hon fyllt år. Då kunde Minos sova en liten stund ialf.




Vi åkte och lämna kidsen vid 16 och passade samtidigt på att åka direkt därifrån för att storhandla. Grannen Anna hängde på. Så nu är kylskåpet, frysen proppfull och det var längesedan den var.
Jag tog en kvällspromenad med grannen Annelie och det var väldigt bra, vi har inte träffats på ett tag och väldigt mycket har hänt under den tiden så det var bra att bli uppdaterad och uppdatera. När vi kom tillbaka gick jag in en sväng till Anna. jag kom inte därifrån förns vid 24 så då var det bara att gå och lägga sig. Jag var helt slut... Nu har jag hållt igång hela veckan plus att jag varit barnvakt. Så idag ska jag bara ta det väääldigt lugnt!

Tjing♥

Morgon mys med kidsen..

Vaknade vid 07 och kände mig pigg.. Barnen vaknade strax därefter och väckte Johan och undrade varför han inte sov med oss inatt. Men Johan jobbade ju under natten så han kom hem vid 04 och då sussade vi gott♥
När vi gick ut med Isak så tog vi med oss såpbubblor..vilket var väldigt roligt!



Sen ville Minos låna Ellis såpbubblor och då såg Elli ut såhär!
hahahahaha :)


Det började blåsa så mycket när vi var ute så vi bestämde oss för att ta ett varmt bad när vi kom hem. Och dom var lika lyckliga denna gång. Nu la jag även i massa med leksaker :) Dom ville INTE gå upp♥


 Så nu sitter jag här och tittar när dom busar runt i badkaret.

Älskade mormor!



Idag kl.02.00 avled mormor lugnt och stilla.




Mormor älskade liljekonvaljer♥


Jag tänker så mycket på dig min fina mormor♥
Jag tänker även på dig min fina mamma♥

Nu är jag tröttis...

Nu ska jag packa ihop för idag. Har hållt igång sedan 04.30.. Hoppas eran fredag varit bra. Vi ses imorgon :)


Puss och godnatt♥

En sväng till Finspång..

Innan vi åkte hem efter påskfirandet så tog vi och spenderade en natt hos mina svärföräldrar. Det v ar bäddat och klart när vi kom fram precis som vanligt! Maten var klar så det var bara att sätta sig till bords och börja äta och dricka gott :)  Johans två systrar kom förbi, mycket prat och skratt blev det!!! Morgonen började med en supergod frukost. Anja hade bakat eget bröd och gjort egen saft som var mera som smoothie. Smarrigt.. Måste ringa till Anja och få receptet till brödet.





Jag och Anja tog en härlig tur efter frukosten :)


Vi hittade en skadad fågel som vi ville hjälpa men den var så pass stark att den hann flyga iväg när vi närmade oss men kvar på platsen så fann vi blod.. Stackars liten vän..


Att vara barnvakt ÄR kul!

Efter att ha hämtat barnen hos Ullis och Miqe var det dags att åka hem till oss för att börja leka. När vi kom hem så frågade dom om Anna var hemma. Anna är grannen med alla spännande leksaker :) Så det blev en tripp in till henne för att plocka kassen full med massa leksaker! Så medans jag gjorde mat så sprang kidsen ute och inne med alla nya leksaker. Kidsen åt glatt och sen blev det lite glass till efterätt..mums.
Minos vill gå ut med Isak heeela tiden, vilket är bra då Isak blir glad. Så självklart blev det en promenad och Minos höll i kopplet hela tiden, så duktig så!

Nu blir det lite bilder när dom kom på hur kul det var att ta kort...





Sen blev det ut och spring! Grannen Anna kom förbi och hade köpt en varsin burk med såpbubblor och en liten godispåse, gissa om hon blev populär!! Så imorgon blir det ut och blåsa bubblor :)



Min tanke var att jag ska leka och busa så mycket med dom att dom blir mega trötta för då somnar dom snabbt och lätt. Så det blev en massa lek och sen tog jag och Anna med oss kidsen och hundarna för en kvällspromenad. Minos höll som vanligt i kopplet och Elli gick och sjöng för sig själv :)
Min mamma har ALLTID sagt att man ska busa av sig och sen avsluta med ett bad i badkaret för att lugna ner sig och att man somnar så bra efter ett bad! Så mycket riktigt det var bara att tappa upp ett bad med MASSVIS med skum såklart! Ojojoj vad kul dom tyckte det var!!!







Sen blev det tandborstning och blöja på.. Jag stoppade om dom i sängen och la mig brevid. Minos somnade inom 1 minut och det tog ca 3 minuter för Elli. Jag hann bara börja på min saga om prinsessor och prinsar innan dom slumra sött♥ Det är första gången dom sover över hos oss och det tog 3 minuter för dom att somna, vilken tur jag har :) Dom är så söta där dom ligger under det stora täcket.. Jag har släckt ner i rummet och har endast ljusslingan på i hörnet. Så det är verkligen mys stämning där inne♥


Sussa sött♥♥♥

Äntligen fredag!

Då var vi ett steg närmare helgen. Vad härligt!
Det var verkligen superkul igår med fotograferingen, spännande och se hur det kommer att se ut i tidningen. Carin har lovat att skicka bilderna till mig innan hon lägger ut dom i tidningen.. Jag lägger självklart upp bilderna här när tidningen är ute i butiken  :)

Idag blir det jobb till 13.00 har hur mycket som helst att göra idag.. Sedan blir det snabbt hem för att städa och handla mat för kl.15.30 ska vi åka och hämta barnen hos Ullis och Miqe. Åhhh vad kul det ska bli! Fatta dom ska sova hos oss :) Mysigt!

Såg reprisen av Victoria Fashion Show häromdagen. Fy faan vad dom är snygga, för att inte tala om alla snygga och coola kläder dom har på sig! Man kan ju köpa deras produkter i USA och på internet, älskar deras bodylotions och doftsprayer, luktar FANTASTISKT♥



Bilder från fotograferingen :)

Då har jag precis kommit till fotostudion. Vi har några bilder då jag har vit bakgrund sedan ska jag ha en blå bakgrund :)

Lampor och blixtar överallt..

Carin fixar och donar..

Jag hade även lite sand på kroppen :) Därav sandhögen på bordet!

Carin, fotografen och jag :) Det tog sin lilla tid men nu är vi klara!


Det var verkligen hur kul som helst!!! Men faan vad jag ska komma i bättre form!

Säger såklart till när tidningen är ute!!!

Jag ska gifta mig!!!

Nu är kyrkan bokad
Den 7 augusti 2010 kl16.00 blir vi herr och fru Perlström

Spännande, nervöst, roligt och helt fantastiskt ♥


Jag ÄLSKAR detaljer..
Spana in dessa fantastiska underverk.



Vilken underbar lokal/loge!



Barn helg...

Imorgon ska vi åka hem till Ullis och Miqe för att hämta barnen. Vi ska vara barnvakter från fredag till lördag :) Det är nog bäst att jag går in till grannen Anna för att hämta en kasse leksaker för det är ingenting vi har hemma änsålänge ialf. Efter jobbet blir det att åka och handla lite mat. Undra vad jag ska göra för något gott till mina trollungar..hmm
Min älskling jobbar från 22-07 fredag till lördag. Så det blir till att sätta i öronproppar när han kommer hem så han får sova  några timmar ialf. Jag vet ju att Minos och Elli tycker om att leka med Johan så jag får se till att dom inte kommer in och väcker honom allt för mycket hihi :)

Är lite nervös inför plåtningen idag.. Men Carin försöker att lugna ner mig hela tiden och säger att det här kommer bli bra. Jag liter på henne till 100%!
Jamenar det finns ju datorer som kan ändra och trixa till kroppen så vad kan gå fel hahaha :)

Medverka i en tidning snart :)

Då ska jag snart om några timmar (för att vara exakt kl.14.15) möta min vän Carin för att fotas till ett reportage. Jag kan tyvärr inte säga mer just nu men jag kommer självklart lägga upp lite bilder senare ikväll ifrån dagen! Det ska bli sååå kul!!! Jag har smörjt in mig med brun utan sol och jag ska ta en snabbis i solariet under lunchen :) Vad gör man inte för att se bra ut på bild?!
Sen blir det en liten fika med min vän Liw för att prata och skvallra lite..

Söta Carin♥

Lite ledsen i ögat...

Min mamma♥ och pappa♥ hade sökt mig igår men jag såg inte det förns vid 23 på kvällen. Jag ringde upp mamma direkt. Då satt hon och vakade över min mormor♥ på sjukhuset. Hennes hjärta hade blivit jättedåligt under dagen. Så nu satt mamma där hela natten och är där fortfarande såklart. Jag hoppas att hon fortfarande är vid liv min fina mormor. Jag är på jobbet nu och vågar inte ringa då det inte finns någon som kan byta av mig just nu..

Jag var på sjukhuset förra helgen och pratade med mormor och pussade på henne och då var hon pigg och glad över att jag var där. Hon var sååå liten och låg i fosterställning.
 Det är ju det som är det läskiga att det kan gå så fort..
Jag vart så ledsen igår när jag fick beskedet.. Jag grät floder.. Tur att min älskade Johan var hemma och kunde trösta mig♥
Fast jag vet att min mormor vill dö så är det svårt att förstå men man kommer ju tyvärr bli gammal själv en dag och kanske då förstår man känslan..

Livet rullar på alldeles för fort och man ska verkligen njuta sålänge det varar. Varför ska det alltid behöva ske något drastiskt för att man ska rycka upp sig själv och tänka till ?!

Tänker på dig min kära mormor♥♥♥


Sömnproblem...

Åhhh..vad det är jobbigt med att inte kunna sova!
Har köpt tabl från en hälsobutik. Tabletterna ska jag ta innan sänggående, de ska göra min kropp lugn så att jag lättare kan finna ro och somna. Fungerar inte kan jag säga :(
Igår kom jag hem vid 23 tiden från jobbet och det är ju alltid lite smått och gott som man ska pyssla med innan man kryper till sängs.. Så väl i säng vid 24 blev det att titta på ett avsnitt av Chuck, är beroende av den serien nu :) När den var slut så låg jag där och kunde inte sova utan jag låg och tänkte på att jag snart måste gå upp (klockan ringer på 04.45..) Jag är en riktig tänkare..en som gillar att fundera, grubbla och spekulera om livet och allt annat därimellan! ALLTID när jag ligger i sängen och grubblar och tänker vaknar Johan till och säger: Sluta tänk Linn och SOV! Hur fungerar det att han alltid känner på sig att det är någonting..?
Undra om man efter en tid tillsammans känner av varandras tankar och hur den andre fungerar..
Ja konstigt är det ialf!

Är det verkligen onsdag idag?!

Måste säga att det känns lite konstigt att det är onsdag idag.. Har varit ledig under påsken och började jobba igår. Men det är skönt att vara ledig på måndagar veckan känns kortare och att fredagen kommer snabbare gör ju absolut ingenting :)
Dagen gick fort igår på jobbet fast det var en hel del att ta tag i nu när man inte varit här på ett par dagar. Semester planeringen är klar nu väntar jag bara på godkännande från min chef sedan är det bara att börja plocka in extra arbetare på schemat. Vill gärna ligga ute med sommarschemat så tidigt som möjligt för allas skull :)

Igår kom min fina vän Ullis förbi jobbet en sväng. Hon och Miqe ska på fest nu på fredag och undrade om vi skulle kunna sitta barnvakt åt hennes trollungar. SJÄLVKLART! Dom är hur söta som helst och det är alltid kul att kunna hjälpa till :) Så på fredag blir det lek och bus för fullt. Sedan ska dom godingarna sova över. Jag ska bädda ner dom mellan mig och Johan och pussa på dom tills dom somnar♥ Åhhh vad kul det ska bli :) :) :)



Snabb träff med Maria :)

Jag åkte till Maria för att ta ut mitt hår. Sååå skönt att äntligen få duscha igenom och klia i min hårbotten! Vi åt fläskfilè och oxfilè som vi hämtade från en restaurang i nkpg. Sen var det dags att åka hem och gå ut med Isak. Vi hann självklart prata och skratta under kvällen precis som vanligt :)


Passade på att mysa med doggisarna♥



När jag skulle in och titta på deras nya badrum så lossnade handtaget rakt i min hand.. Åhh vad jag skrattade.. :)


Men det gick ju bra tillslut det med..

Påskfirande på landet!

Då var vi på väg till landet. ÄNTLIGEN!!!

Solglasögon från thailand på :)


Väl på landet så var det dags att gå ut och införskaffa påskris. Det blev en liten promenix för mig, Johan och Isak. Mamma hade köpt lite fjädrar och sen har vi liggandes lite småpynt i en låda på landet eftersom vi alltid firar på landet.
Pappa började genast snickra, mamma började med maten och jag och Johan njöt av vädret och småpysslade lite precis som det brukar vara..



Mamma hade köpt med sig lite påskblommor. Så att vi alla skulle få känna påskstämning!




Vi tog en promenad i solskenet.. Här ser ni delar av landet, gästhuset syns inte..


Självklart ska Johan springa iväg och gå på de mest konstigaste ställena. Allt för spänningens skull! Isak hakar ALLTID på :)



Mys stund♥



Isak njuter! Det bästa som finns är att vara på landet, här behöver vi aldrig koppel!!!
Precis när vi går här så ser Johan en ORM, snabbt fick vi tag i Isak för att vända och gå tillbaka! Man har inte alls många minuter på sig för att rädda en hund som blivit ormbiten och vi har ca 40min in till närmaste veterinär...


Mamma gjorde iordning en jättefräsch lunch sallad. Det var en härlig blandning av vårmat :)





Nu bär det av till Finspång för att träffa Johans pappa och fru :)


Tjing!!!

Godmorgon alla påskkärringar!

Det blev en lååång dag igår. Men jag gjorde en liten paus efter jobbet vid två då jag åkte till Ullis jobb för att möta upp henne där. Äntligen fick jag komma och se hennes jobb! Hon är ju jämnt hos mig :) Ullis jobbar i en skoaffär..tro mig hon har mängder med skor hemma.. Hon skulle behöva ha en stor garderob bara för att kunna fylla på me hennes skor. Även jag hittade små godbitar där inne.. Men jag har tyvärr inte pengar att köpa skor för just nu.

Tränade även med Nicklas igår.. Hade ju enorm träningsvärk i benen sedan i tisdags. Men jag kämpade och han puschade på. Känns så jäkla skönt nu när jag har kickstartat igång mig själv efter semestern. Bra att man har en PT som hjälper en att komma igång.
Ska träna med Nicklas idag också efter jobbet. Det blir 3 pass på raken denna vecka. Undra hur jag kommer att kunna röra mig imorgon jag känner mig redan stel som en pinne av all hård träning :) Men på ett sätt är det en underbar känsla då jag vet att jag har fått en bra omgång med träning och att det har gett mig någonting. Jag och Nicklas har kommit överens om att jag får tycka illa om honom den timme vi kör hahaha Han får även skrika och vara arg på mig under den timmen :) Jag måste ha nån som Nicklas som verkligen driver på!!!

Imorse möttes jag av en kvinna som satt ingången till mitt jobb. Jag frågade vad hon gjorde på trappen.. Hon svarade att hon bor på en kvinnoklinik och höll just nu på med att driva ut heroinet med ölen som hon hade i handen.
Ok... Det är verkligen olika världar vi lever i. Man ska vara tacksam för allt man har och skapar.

Nu väntar:
♣ Jobb
♣ Träning
♣ Bil resa till nkpg
♣ Ta ut håret hos Maria :) Jag längtar!!!
♣ handla påskmat med mammis♥ och pappis♥


Jag och mitt ♥ ÄLSKAR att bada. Här är några godingar som gärna får komma hem till mig.
De är så vackra att titta på, man kan  ju även ha dom i en stor glasskål och bara pryda badrummet med! Perfekt att ge bort.
49:-/st



Som små bakelser♥
45:-/st


Jag tänker på stora rosbuskar som doftar så härligt♥
45:-/st


Tjing sålänge ♥♥♥



Underbara ting!

Hittade dessa godingar när jag var och tittade runt lite på Nordljus hemsida..


Hur söt är inte denna träsko! Vill ha NU tack :)
ca 879:-

Fanns även en i rött..
ca 879:-

Jag skulle vilja ha en liten hylla i sovrummet eller vardagsrummet där jag har några bokstäver på som bildar ett vackert ord.. Blir nog till nästa månad! Tycker verkligen det ser inbjudande ut och vackert. Man kan ju självklart hänga dessa på väggen också..
ca99:-/st

Heminredning!

Som ni vet sedan innan så ÄLSKAR jag heminredning♥

Jag har hittat en fantastisk butik på nätet som har många guldkorn att plocka av. Både att införskaffa själv och att ge bort i present :)
Klicka
HÄR för att komma till deras hemsida!!!

 
Nordljus - En butik - En livsstil Nordljus - En butik - En livsstil Nordljus - En butik - En livsstil

Fullt ös medvetslös..


Godmorgon!

Igår hörde min goaste vän Carin av sig och undrade om jag kunde ställa upp på att medverka i ett reportage.. Såklart jag vill!
Sen berättade hon vad jag skulle ha på mig..då började jag tveka hihi :) Jag kommer att ha två ombyten med mig som jag ska fotas i. Så nu blir det kontroll över vad jag stoppar i mig och hårdträning som gäller! Nästa torsdag smäller det. Då kommer jag att lägga upp lite bilder ifrån fotograferingen men självklart inte allt, det får ni vänta med att se tills tidningen kommer ut ..

Spännande kommer det att bli ialf  :)

Igår tränade jag med Nicklas det var mitt andra pass sedan jag kom tillbaka från semestern..det känns idag kan jag säga. Det gick bra men jag blockar mig själv alldeles för mycket när det kommer till att jag faktiskt klarar att lyfta vikterna.. Jag måste börja med att sluta tänka så mycket och bara göra! Idag ska vi ta ett pass igen :)

Stängde igår och var hemma vid 23 och nu står jag här och har öppnat centret, gick upp 04.30.. Jag är hur trött som helst men när det kommer till jobb så är det bara att skärpa sig och att fortfarande ge den bästa servicen. Jag har faktiskt INGA problem med att vara glad och energisk hur trött och lite jag än må ha sovit!

Imorgon bär det av till nkpg och mitt landställe för att vila upp sig och mysa med familjen under påsken. Åhh vad jag längtar! Men först ska jag till min bästa vän Maria och få mitt hår borttaget, mina extensions då såklart. Det blir nog att vi handlar med lite gott att äta och prata lite strunt också♥

Idag så är min kalender full med saker att göra.. Förstår inte hur jag ska få ihop det men men..

♣ Jobba till klockan 14.00

♣ Träffa Moe och äta lunch

♣ Träna med Nicklas :)

♣ Åka till Ullis jobb för att sedan åka hem till henne och äta. Sedan pussa på hennes (fast mina hihi ) trollungar som jag inte träffat på länge♥

♣ Åka tillbaka till jobbet vid 17.00 för att hinna göra det sista inför min ledighet under påsken..

♣ Sola med min älskling

♣ Gå ut med hunden

♣ SOVA!!!





Jag i veckorevyn..



Hittade tidningen då vi var med i Veckorevyn. Jag skrattar bara jag tänker på när dom var hemma hos oss och fotade..hahaha :) Ojojoj vad roligt det var !!!

Hund diarrè... Lite tips på vägen!

Lite hjälp till er som har hund som fått diarrè!

På apoteket så finns det ett receptfritt läkemedel som heter Canicur. Det är ett dietiskt fodertillskott som man ger till hund och katt. Det normaliserar magens tarmfunktioner. Det är 12st tuggtabletter för 120:-.
Ta bort ALL mat som finns men färskt vatten ska ALLTID finnas tillgängligt HELA tiden.
Börja med att ge Canicur, efter behandling med Canicur så börja att ge kokt torsk i små portioner några ggr per dag. Fungerar det bra öka portionerna för att sedan blanda i fodret med torsken. Tillslut kan ni övergå till att bara ge foder igen.



När min hund Isak var dålig så provade jag först med att bra ge tosk med det gick INTE. Sedn fick jg tipset om att Canicur fanns. Isak åt enbart tabletterna i 2 dagar. Han blev genast bra. Sedan började jag med torsk och sen blanda ut torsk och foder. Det tog ca 1 vecka inna jag helt kunde ge enbart hans foder igen. Men man måste vara tålmodig och vänta. Så att det blir rätt från början.

Lycka till :)



Slå sönder busskurer?!

Det är ju tragiskt att det finns människor som inte har bättre för sig än att gå och slå sönder busskurer...

Johan berättade att när han var liten och gick i skolan så fick hela skolan åka på utflykt in till norrköping och se på bio för att dom var så duktiga på att INTE slå sönder busskurer. Det var faktiskt bussbolaget som betalade detta! Dom gick på bio 2ggr på ett år med hela skolan. Jag skrattade massor i början och tyckte det var jättekul men sen när jag tänkte efter så faan vilken smart grej. Att man med så enkla medel kan spara sååå mycket pengar. Plus i kanten är ju att alla blir nöjda :) SMART!
Vi borde verkligen komma på någon bra lösning här i Tyresö för tyvärr har vi väldigt många som uppenbarligen har väldigt tråkigt och måste slå sönder busskurer.. INTE OK!!!


Vår sol = fantastiskt!

Godmorgon!

Morgonen började med en härlig promenad i solen med Isak och grannens hund Aila. Det är så härligt att gå omkring i skogen på morgonkvisten innan all trafik och människor har vaknat till. Det är så tyst och fint!
Längtar tills att det ska bli torsdag kl.14! Då slutar jag jobbet och har påskledigt tills på tisdag nästa vecka :) Jag fixade in någon som kunde ta mitt pass på måndagen, whiii!!! På torsdag ska jag även ta bort mina extensions, fy faan vad skönt det ska bli har haft i dom väldigt länge nu. Stackars Maria som måste ta bort allt... Men det dröjer nog inte länge till innan jag har nya igen. Tycker att det är så snyggt! Sen är Maria bäst på att fixa extensions på ett snyggt sätt♥

Idag väntar träning med Nicklas och jobb!





Håret när det precis var isatt! Sååå fint♥

Vertigo Bar Bangkok häftig känsla!

När vi bokade vår resa till Thailand så var det 2 saker vi bara MÅSTE göra och se!

♣ Se och klappa en tiger!
♣ Se Vertigo Bar i Bangkok!


Och vi gjorde båda sakerna :)


Vertigo Bar i Bangkok har 61vån!
Här tog vi en drink en kväll. Det var helt fantastiskt!!!
Medans vi satt där så höll jag mig i barbordsskivan för det var lite läskigt att sitta på den höjden utan väggar..








Åker vi till Bangkok nästa år så ska vi dit igen. Ett MÅSTE!!!


Härliga vår morgon :)

Då äntligen kan man se solen igen och vakna upp till den! HÄRLIGT :)
Tog en morgonpromenad med Isak och Aila solen värmde gott♥

Gjorde en smaskigt god smoothie precis..

♣ Frysta Hallon
♣ Havre mjölk (finns att köpa på ICA)
♣ En banan
♣ Proteinpulver med smak av vanilj (finns att köpa på gymgrossisten)
♣ Blanda ihop allt  i en mixer, drick och njut!



All min härliga bruna färg börjar flagna av, INTE kul. Och i solariet vill man ju inte ligga hela tiden heller.. Man kan bara få den där speciella fina bruna nyansen i riktigt solsken. Jaja det är väl bara att plocka fram brun utan sol krämen snart igen då. Man ser ju sååå mycket snyggare ut när man har lite färg! Vi planerar redan nästa resa i mars 2010. Jag vill till Thailand men Johan tvekar lite.. Han vill ju gärna att det ska hända lite mer på en resa, inte bara sola det som jag älskar♥
Vi försöker nämligen komma iväg minst en gång per år. Vi vill komma ifrån och se andra länder och kulturer innan barn kommer med i bilden. Det finns så mycket mer än bara lilla Sverige att se. Däremot så kommer vi aldrig att åka på sommaren utomlands för då har vi vårat paradis i skärgården och det vill vi aldrig missa♥

Ge mig energi!

Alla har vi dagar, tillfällen som vi behöver fylla på med energi. Jag behöver bra och god energi just NU. Jag brukar hämta energi när jag efinner mig på platser som betyder något för mig. Musik är en annan energi källa för mig. Olika musikstilar beroende på vad för slags energi och tankar man ska fylla på med. Idag lyssnar jag på denna fantastiska låt om och om igen...♥



Ullis kan du komma hem nu!

Lite sol ialf :)

På eftermiddagen såg jag lite sol ialf. Tog en tur på två timmar med min älskade hund♥ Jag gick själv och bara tänkte och funderade..det är så skönt att bara få rensa tankar ibland.
Idag blev det fullkornsvåfflor till lunch :) Smarrismarr
Och nu sitter jag med en hallonsmoothie!
På torsdag åker jag och Isak till landet i nkpg! Åhhh det ska bli sååå mysigt. Att få vara på landet i 4 hela lång dagar och njuta. Se Isak springa omkring och leka och dofta i skogen. Jag och mammis ska storhandla god mat som vi ska ta med oss ut! Lite film och kortspel sen är påskledigheten igång.
Längtar redan♥

Såhär känner jag mig nu..trött, irriterad, hängig och lite små ångest inför livet en härlig söndag!

Godmorgon regn...

Men vart tog solen vägen... Det var ju vår nyss! Eller hör det till att det ska regna under våren?

Igår åkte vi till Hellasgården, ett ställe där det finns mängder med olika stigar och vägar man kan gå i skogen. Och självklart vatten som man kan bada i när värmen kommer. Det fanns några som bastade och sedan sprang ner till isvaken för att ta sig ett dopp! Såg rätt mysigt ut :)
Väl hemma så hann jag bara vara vaken i nån timma sedan däckade jag i soffan vid 17, vaknade till vid 19 tiden då grannen Markus kom in med tårta. Orkade inte äta tårtbiten fast den såg väldigt god ut! Sedan somnade jag vid 20 tiden igen och vaknade till vid 03. Och gick upp imorse vid 07. HELT SJUKT!!! Men min kropp var antagligen helt förstörd och behövdes vilas upp...

På väg till Hellasgården!




Vi tog med Annas hund Aila på promenaden också!





Sötisar♥!!!


Det var en fantastisk dag!!!

Tiger bebis :)

Åhhhhh!!! Jag ville ta med denna lilla goding hem, tyvärr så skulle ju inte det gå så bra...
Världens sötaste ♥


Nu ska vi åka ut till skogen med Isak♥ och Aila♥

Tjing!

Godmorgon våren!

Vaknade vid 07 tiden av att min söta Isak ville ut och gå. Så det var bara att sätta på sig myskläder och traska ut. Ingen mig emot för det är fantastiskt ute idag!
Våren är äntligen här och vi ska njuta av solen och energin den ger oss :)

Igår efter jobbet tog jag och mitt hjärta en sväng till Tyresö Nationalpark med Isak. Ojojoj vad han sprang runt och myste i skogen. Vilken befrielse att kunna lukta på alla goda dofter som skogen bjuder på och att få sträcka ut kroppen genom att springa upp och ner för släntar och backar. Han ville till vattnet hela tiden för att bada, men sååå kul är det inte att ha en genomblöt hund i baksätet på bilen.
Vi passade även på att tvätta bilen, men vi var inte ensamna..vilken kö det var till tvätten på statoil. Men oj vad fin bilen är nu! Men jag kn inte hjälpa att jag fortfarande tycker att det är lite läskigt att sitta i bilen när dom där stora rullarna kommer emot en.. :( Nej det är skönt när man får åka därifrån!

Jag ÄLSKAR verkligen skog och natur. Den ger ett lugn och en behaglig känsla!














Och min älskling skulle såklart springa över stocken! Isak ville gärna följa med så det var bara att sätta på honom kopplet för där går faan min gräns hahahaha :)

 


Marias födelsedag!

Igår fyllde min bästa vän Maria år!!!
Hela 26, fortfarande ung och fräsch :)

STORT GRATTIS ÄLSKLING♥



ÄLSKAR DIG!!!

Vi ses om en vecka, whiii :)

RSS 2.0