Snart är det utgång

Sådär ja då var det dags för utgång strax. Johan får vara hemma och vara hundvakt. Jag och Liw ska på erotik fest. Detta kan ju sluta bara åt ett håll...hihi :) Imorgon ska jag och Johan vara barnvakter åt ullis trollungar. Faan va kul det ska bli!!! Vi kan ju ialf underhålla jag och min baby♥

Förfest väntar!!

Jag och söta Liw♥ är på G!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Liw har även sagt att hon ska skriva på min blogg nån dag och berätta om hennes yrke som Makeup Artist och enteprenör i storstan! Spännande :)





Hahahahahahaha :)
Nej nu blir det dricka mer och sminket väntar!

Tjing!!!

Väntar..

Nu har jag duschat och haft i alla krämer som Maria säger att jag ska ha :) Sen har jag alldeles glömt bort att jag har min underbara VictoriaSecret body spray. Så det fick bli en dusch med den. Luktar himelskt!!!
Nu ska jag börja med paj för Liw kommer snart♥

Liw och Greta kommer :)

Snart kommer Liw och söta Greta hem till oss.
Har varit och handlat mat, städat hela lghten och solat för en gångs skull. Hade en underbar god kräm som doftar gott på mig när jag låg i värman. Fick den av söta Ullis♥! Så nu sitter jag här osminkad och i mys kläder och väntar på godingarna. Antingen blir det god mysmat och film eller så ska vi gå ut och partaja på Tjili idag, hmm.. Jag skriver sedan så får ni se vad det blir..

Sitter och bläddrar i denna bok som jag fick av söta mamma och pappa♥
När väl den dagen kommer så vet jag att mina vänner kommer göra allt för mig :) För jag har världens bästa♥


Fredags shopping!

Stack och tränade med Ullis♥ och Lisa♥ i fredags. Vi körde Elisabeths♥ muskel pass. Fy faan vilket bra pass! Vi körde igenom hela kroppen. Vi använde oss av stepbrädan, gummisnodd, hantlar och matta. Ingen vilpaus här inte.. Utan en timme hård och intensiv träning. Idag kan jag inte röra benen :) Alla som vill prova och se ifall dom är starka och uthålliga är välkomna till muskelpasset på SATSgloben på fredagar kl.12.00. Vilken energi jag fick av det passet, whiiii!!!!!!!!

Efter passet tog jag och Ullis för första gången det lugnt.. Vi duschade och gjorde iordning oss för att sedan gå och ta en lunch i globen shoppingcenter. Tiden bara sprang förbi och helt plötsligt så var klockan strax efter tre och Ullis var tvungen att åka till jobbet.
Jag tog en sväng i affärerna och detta blev mina inköp:

Mössa och halsduk ifrån ESPRIT, fanns på rea endast 99:-/st

Trosor ifrån Lindex 50:-

Min mascara är slut så nu ska jag prova denna...

Man måste verkligen tänka på att byta ut sina foundationtussar ofta. Såg dessa godingar som var snygga också!

Jag ÄLSKAR glitter av alla dess slag. Så nu hittade jag ett solpuder ifrån H&M 70:- som det var skimmer i. Du kan ha det över hela kroppen. Fatta när man lite solbrun och ha det skimmret på armarna och benen♥ Sen så ska jag prova mineralpuder för första gången. Det pratas ju så himla mycket om att det ska va bra så nu blir det upp till bevis. Och en ny borste, den gamla är sååå äcklig. Vill inte ens tänka på hur mycket bakterier som finns där i.. :(

Köpte tablettaskar 3för10:- Det var år sen sist. Det är så bra mängd i en ask. Perfekt när jag ska dra ner på snask!

Jag och min baby tycker om att ha provsmakning. Så idag blir det olika energidrycker som vi ska testa. Smarrismarr♥

Min bebis hoppas på att jag handlat något till honom♥

Ni MÅSTE se Australia!!!

Jag och Johan har precis sett filmen Australia. Ni som inte sett den MÅSTE se den. Den är så jäkla mäktig! Vi har gråtit minst halva filmen. Den berör alla organ i hela kroppen. Ojojoj jag är helt tagen. Det här var bland det bästa jag sett. Man blir inspirerad och den visar hur skört vårat liv är. Lev nu inte sedan, vad som helst kan hända.
Var tacksam om det fina du har.

Jag säger bara en sak:
Har man inte kärlek i hjärtat så har man ingenting♥






Nej nu vill jag se den en gång till :)

Godmorgon underbara fredag!

Härligt med fredag! Jag är LEDIG idag, lördag och söndag = lyx!!!
Har precis kommit in ifrån min morgonpromenad med Isak och ska nu till att äta frukost. Slängde ihop en proteinsmoothie och en knäckemacka, perfekt att få i sig eftersom jag ska träna snart.
Efter passet ska jag och Ullis ta en liten lätt lunch och gå och strosa lite i affärerna vid globen shoppingcenter. Ska bli riktigt trevligt :)
Vi ska på en till visning på söndag, den här lghten som vi hittat nu är faktiskt riktigt ok. Måste isåfall lägga in nytt golv i vardagsrum och självklart måla om några väggar så man får sin egen känsla och stämning. Ska bli spännande och se hur den ser ut i verkligheten :)

Tjing!

Snart...

33 dagar kvar tills sand mellan tårna och en drink o handen♥
Längtar, whiiiiii♥


Vi kan inte sitta still, ut på äventyr och träna bör man annars dör man :)



Det här var kul :)



Hemma hos Ullis :)

Tränade som sagt med min PT idag..ojojoj helt slut i kroppen. Vi tränade enbart ben och lite rygg idag. Vi körde mindre repetioner men tungt istället. Undra hur min kropp kommer må på  lördag.. Jag och Ullis kommer att träna Muskel imorgon på globen. Tror att polisa ska med också :) Elisabeth som kör passet är världens sötaste och bästa instruktör. Hon kör stenhårt!!! Ska bli så jäkla kul imorgon känns som evigheter sedan vi kunde vara med på hennes pass♥

Ullis kom förbi jobbet med sina söta trollungar♥. Hon passade på att köpa jinamat som vi sedan skulle äta ihop :)
Efter jobbet så åkte jag hem till min söta Ullis♥ Vi pratade om allt och passade även på att titta på lghter och hus. Ullis och Miqe funderar nämligen på att flytta till större. Ojojoj vilka hus det finns... Om man bara hade pengar.
Miqe satt och skrev låtar medans vi satt och smaska i oss god mat. Så härligt att se när Miqe är helt inne i sin grej och försvinner in i hans värld (musikens värld)♥ Hörde även hans nya text och låt, jäkligt bra!!! Jag är ledsen men jag minns inte bandet som skulle få den hihi :)

Tack söta Ullis för en kanontrevlig torsdagskväll♥

Tittar på lyxfällan just nu.. Jag säger bara herregud vad folk är naiva.. Tjejen i programmet spenderar 6-8 tusen varje månad på enbart kläder!!! Och JA hon har inte ekonomi till det. Hon jobbar från 08-17 och sedan 19.00-03.00 sex dagar i veckan medans pojkvännen inte jobbar alls.. Fy faan vilken jobbig situation. Jag lider med dom! Men man lär sig faktiskt någonting i varje program tycker jag allt.

Tjing♥

Tröttis idag

Jag är såååå trött idag hur ska det här gå?!
Sov nästan ingenting inatt, vaknade hela tiden och trodde att jag försovit mig. Denna JÄVLA stress som jag lever i kan den ta slut nu, pallar faan inte mera... suck!!!
Ser fram emot när klockan slår 14.00 då börjar min ledighet på 3 dagar :) Redan vid 14 så ska jag träna med min PT i en timme. Jäkla skönt avslut på dagen faktiskt. Jag har sån träningsvärk sedan i tisdags då vi körde överkropp, fy faan vad ont det gör men samtidigt så ler jag för då har jag varit duktig :)
Sen bär det av hem till Ullis♥ för att äta nått gott! Sen snabbt hem för att gå ut med Isak♥ då baby♥ jobbar kväll.

Vi funderar på att åka hem till nkpg över helgen. Vi måste nämligen planera resan med mina svärföräldrar :) Det är nu exakt 33 dagar kvar tills vi sitter i ett plan till Thailand, whiiiii♥ Sedan är det 3 veckor semester som väntar i värmen. det kan inte komma mer lägligt än nu!

Jag har en egen liten "mäklare" hon heter Ullis♥. Helt plötsligt så får jag olika lägenheter på min mail som vi kan titta på och ha råd med. Tur att vi har samma smak :) Tänk vad fint att hjälpa till på det sättet. Jag och Johan sitter timtal hela dagarna för att leta efter den perfekta för oss. Det är jättesvårt! och vi är tyvärr inte ensamna om att leta...
Men igår så fick jag en lght som kostade 3,8milj på min mail så jag vet inte riktigt hur Ullis tänkte där hihi♥

När jag vaknade imorse och skulle göra iordning frukost så låg det en lapp om att jag skulle sätta igång datorn, jag slog på och där fanns en lght som han då hittade igår. Han har tom räknat ut varje liten grej som tex hur lång tid till jobbet det tar för mig, var vi kan rasta Isak och så vilka förändringar vi skulle kunna göra med lghten och räknat ut priset för det. Min sötis♥

Tjing så länge!

Lght..

Hejsvejs!

Tittar just nu på Made in Sweden. Faan va bra program...

Jag och min baby försöker att hitta någon lght som vi kan köpa. Men det är ju pengarna som styr. Så är det någon som har pengar över så är det bara att ge dom till mig inga problem. Jag vet var jag kan använda dom :) Vi har hittat en lght som finns i Tyresö som vi VERKLIGEN vill ha. Men vi tror tyvärr att den kommer stiga i pris på budgivningen så pass att vi inte kommer att ha råd, men då får det bli så. Sen har vi även en lght som söta Ullis hittat åt oss. Vi gick och titta och den är perfekt, enligt mig. Jag slipper åka buss OCH tunnelbana till jobbet. Jag kommer endast sitta 10min på tunnelbana till och från jobbet. Fatta vad sköööönt!!! Men Johan är lite känslig och tyckte att vardagsrummet var lite litet... suck! Men jag kanske kan övertyga honom... :) Visst den skulle kunna ha varit lite större men va faan hur känsliga ska vi va?! Jag får jobba på den biten...

Somnade såklart på soffan efter jobbet så nu ligger jag i sängen och försöker bli trött igen.. jobbigt!

Sussa sött♥

Konstig känsla...

Har en sån där konstig känsla i kroppen.
Kan ha att göra med att det  var en piss dag igår på jobbet. Började bra men avslutades dåligt..hmmm! Det ENDA igår som var positivt var när jag tränade med min PT, fy fann va bra du får mig att må Nicklas fast jag håller på att avlida när vi kör..hahaha :)
Jag har en sån där känsla då jag inte riktigt vet om jag är arg, ledsen, upprörd, beviken, glad. Det bubblar konstigt och jag känner att det är mycket tankar på gång. Dags att ringa söta pappa och mamma♥
Jaja bara att hämta andan och ta nya tag!

Kom hem igår sent efter att ha stängt centret. Kollade lite lägenheter samtidigt som jag åt världens godaste bröd! Fick nämligen bullar och färskt bröd av en medlem :) Sen kom min baby hem och då kunde man avreagera sig lite genom att få stöd, välbehövligt ibland♥

Sen var det dags att krypa ner och sussa för klockan ringde 04.45... Somnade 00.45 vaknade 02.30 somnade om för att sedan vakna 04.45 så just nu är jag VÄLDIGT trött!!! Skönt att sluta tidigt :)
Ska direkt hem för att gå en härlig långtur i skogen, det behöver jag. Sen kommer jag nog däcka i soffan lite skönt.

Puss så länge♥

Tack söta Ullis!

Var lite nere nu på eftermiddagen pga lghter och allt som tillhör... Men sen ringde min telefon och det var söta Ullis! Hon och jag pratade lite och sedan var jag genast på bättre humör :) Men inte nog med det, den söta godingen har letat lghter åt oss och mailat till mig. Men fy faan vad sött gjort♥ Jag och Johan blev jätteglada och det sjuka i det hela är att det var PRECIS våran stil och smak!!! Underbar vän man har!!!

Tack söööta Ullis du anar inte vad du gjorde för mig :) Love you♥♥♥

Se på dessa godingar :) Ullis små trollungar som jag ska träffa på torsdag och pussa på♥

Elli♥ och Minos♥


Dags att gå ut med Isak och sen krypa ner t

Söndag igen..

Då var det söndag igen och en härlig slappdag. Vaknade till en pipig hundsom ville gå ut. Bara att sätta på sig myskläder och gå ut..
Sen ringde mäklaren och sa att det fanns en till som budar över vårt belopp. Men vi bestämde oss för att stanna för den var inte värd mer än det vi hade gett. Strax efter det så åkte vi till en annan visning i Tyresö. Jag säger bara åhhhhh, vill ha. Jag kan faan äta gröt i ett år för att få bo där. Det är verkligen en Linn lägenhet. Men tyvärr tror jag den kommer att gå för väldigt mycket pengar. Men nu har vi kommit igång och börjat titta. Känns bra♥ Men vi är inte ensamma, nu har försäljningen verkligen kommit igång. Telefonerna går varma sa mäklaren vi pratade med. Hoppas bara vi hittar något som passar just oss, vill verkligen ha något eget♥

Ska man kanske ta och sola idag, var sååå längesedan nu. Skulle behöva lite energi och värme :)

Min ÄLSKADE bebis♥

Dags att sussa

Nu ska jag gå och sussa, det har varit en lång och intensiv dag!
Johan spelar nått jäkla krigsspel ute i vardagsrummet..suck! Han går väl och lägger sig vid 04 som igår...


Pöss♥

Besök av Liw och Greta!

Söta Liw och Greta kom på besök! Vi käkade fläskfilè, rotfruktsgratäng, mozzarellasallad och svampsås såååå jävla smarrismarr!!! Isak blev helt tokig i Greta, ville bara busa och leka hela tiden... Hon är ju så gosig det lilla charmtrollet. Var tvungen att gå in till söta grannen Anna för att visa upp charmtrollet♥ Hon stod och ordnade i vardagsrummet efter att målaren har varit där och tapetserat om och lagt nytt golv. Blir kanonfint!
Vi lyssnade igenom Liws låtar som hon har fått hjälp att spela in. Dom är så jävla bra jag fattar inte att hon inte lämnar in dom till en skivproducent eller söker till sångprogram! Hon är bara bäst min Liwsan♥ Hon har ju sjungit hon dansat hela hennes liw. Musikaler är hennes favorit :) När jag bodde i Nkpg så gick jag på varenda föreställning som hon var med i!!! Det lägsta Liw har gjort va när hon spelade in en låt tillsammans med Gunther (enligt Liw själv), hahahaha fast jag tycker den är ganska bra måste jag säga. Lyssnade även på den idag och partade loss hihi :)





Fick fina blommor av Liw♥

Isak och Greta stormtrivs♥




Greta och Isak myser och busar :)





Tack söta godingar för en underbar kväll!!! Love you♥♥♥

Fy faan vad hemskt!

Jag har precis läst igenom en blogg som heter Singelpappan.
Han berättar om sitt liv som ensamstående pappa. Han var gift och hade två barn. På vägen hem ifrån en familjemiddag så kraschar deras bil in i ett träd och slår i bränsletanken. Bilen fattar eld...
Tragiskt nog får han endast ut äldsta dottern, hans fru och 14 dagar gamla bebis brinner inne.
När jag läser detta så dunkar mitt hjärta hårt och pulsen är hög, tårarna strömmar ner från mina kinder. Han är stark som fortfarande kämpar! Man värdesätter sitt eget liv på ett helt annat sätt när man läser detta. Det är så bra att få upp ögonen ibland. Varför ska vi behöva utsätta oss eller att det händer något tragiskt innan vi vaknar och är rädda om varandra. Vi har faktiskt bara ETT liv, det är HÄR och NU. Det är DINA dagar och DINA år som går i DITT liv. Se till att ALLTID njuta och lev det liv DU vill♥
Det är lätt att påverka andra och säga och motivera det är en annan sak att själv göra det♥
För att läsa om hans liv gå in HÄR!

Puss♥♥♥


Badrum to like

På denna lght som vi ska titta på nu behöver vi göra iordning badrummet. Inte för att det är skabbigt utanför att vi vill höja standarden. Här är lite förslag på vad vi skulle vilja göra...





En smart lösning är ju att ha rörliga dörrar, tar mindre plats.

Ehh JA tack!

Väntar...

Har gjort mig iordning och väntar på att få åka och träna. Johan ligger i soffan och pratar badrum med sin vän Mac, detta kan ta tid... hihi :)
Yes nu ringer söta Maria, bra då hr jag någon att prata med :)

Första hjälpen

Jag har gått första hjälpen utbildningen och det måste jag säga är en trygghet. Dock måste man uppdatera sig varje år. Det kommer nämligen nya råd och rön hela tiden..
Jag hittade denna söta förstahjälpen låda i butiken Nordljus. Så jäkla söt. Man är ju lite trött på alla lådor som har ett stort kors över hela lådan. Den får gärna komma hem till mig :) ♥
Tycker om att det ska se lite slitet ut och gammaldags. Gillar den stilen♥


Nya blommor

Nu har jag städat bort alla julsaker! Känns skönt. Så det blev en tur till affären för att köpa lite vårblommor :)

De blir så fina när de blommar ut! De vita tycker jag är vackrast♥

Rosa skor

Jag hittade dessa och jag skulle mer än gärna säga JA tack till flera av dom!

Pilatesboll!

Pilatesbollen är såååå himla bra på alla sätt och vis! Bra för dig som inte har tränat på länge, rehab träning och absolut även för dig som är van att träna. Finns att köpa på Stadium och Intersport för en bra peng!
Det finns så många olika alternativ att använda sig av den. Gå gärna och köp en bok där det finns bilder och förklaringar på olika övningar du kan göra. Perfekt att ha med i resväskan eller varför inte hemma!

Vältrimmade Charlotte Perelli tränar hårt med pilatesbollen :)


Den här övningen är grymt bra! Du har raka ben så att du står i en planka, sedan så för du bollen mot dina armar och sen sakta ut igen. Upprepa 12x3 ggr. Jag har provat denna övning och jag lovar det KÄNNS! Tänk på att hela tiden ha kontroll över bollen, man vinglar rätt bra i början innan man får in snittsen :)


Lite trevliga träningskläder måste man ju såklart ha! Jag tycker att det är jätteviktigt att känna sig fräsch när man ska träna. Man behöver inte ha ett ton smink på sig, bara man är nöjd själv och trivs i kläderna så kommer man känna sig tryggare och med det kan man slappna av och köra hårdare!


Den här träningstoppen skulle jag vilja ha!

Bra energi, äntligen..

Sådär ja nu mår jag lite bättre. Nu har jag och Johan ändrat taktik , vi ska buda som faan och vara lika fräcka vi, HA!
Nu har vi budat på tre stycket lghter :) Två av dom vet vi ju egentligen att vi aldrig kommer ha råd med men dom va sååå lyxiga och fina att vi inte kunde låta bli. Den får vi ångest då det faktiskt börjar bli allvar att vi ska flytta. Vi vill ju inte gå miste om våra älskade grannar, som faktiskt är BÄST♥

Vi ska på våran första visning imorgon kl.15.00, ska bli spännande, men som vanligt är ju jag och Johan så nyfikna av oss att vi har gått förbi utanför lghten och smygtittat... :) Badrummet behöver dock göras om, någon som vill?!
Jag tror att när man kliver in i lghten så känner man direkt om det är rätt eller ej, det är en speciell känsla som måste finnas där! Jaja nog tjatat om det.

Hade riktigt bra energi idag på jobbet. Mycket folk och mycket att göra inför helgen. Alla SATS center i hela Sverige har öppet hus ända fram tills på söndag!!! Så vi har lite happenings på centret :) Ni är alla Välkomna såklart♥

Har inte tränat sedan i tisdags.. MÅSTE till gymmet imorgon, ångest annars.. Nästa vecka har jag nämligen bokat in 2 dagar med min PT, ska bli jäkligt kul faktiskt :)

Godmorgon fredag!

Godmorgon HÄRLIGA fredag :) Åhhh som jag har längtat till denna helg. Det har varit en kanontuff vecka med en massa jobb. Sista jobbdagen idag sen helg! Ska strax ut med Isak på en kortispromenad innan jag hoppar på bussen till jobbet. Börjar 06.15 och slutar 13 whiii.

Har inga speciella planer idag, det brukar vara att städa men det gjorde jag igår, känns skönt! Det blir nog att storhandla och sen ta en välbehövd långsväng med Isak♥ Man måste ju inte ha planer jämnt... Jag vet att dagen kommer att fyllas med saker att göra, VAD är bara frågan.

Nej nu måste jag kila, har mycket idag på jobbet. Jag ska börja med att inventera och skicka iväg den till huvudkontoret :)

Pöss

Tröttis

Nej nu får det bli god natt för idag. Klockan står på 04.45..upp och jobba morgonloppa :)
Ullis♥ kom förbi jobbet idag, vi har nu bokat in en dag då vi kan ses. Nästa torsdag! Fatta hur mycket vi båda har att göra om det blir så att vi inte kan förns om en vecka, sjukt! Jag längtar redan :) Då ska jag även passa på att pussa på Elli♥ och Minos♥, mina små söta gulltussar.

Här sitter dom i min tidningskorg :)


Sussa sött! Imorgon är det fredag, whiiii♥

Drömma bra eller dåligt?!

När jag är arg eller ledsen så städar jag.
Gissa om vår lght är städad nu :) Jag vart så himla upprörd över att lghten blev såld på ett fult sätt så det blev till att städa för att lätta på trycket... Skön känsla efteråt när allt är rent och snyggt runt omkring en. Nu kan jag komma hem imorgon och njuta av helgen utan att behöva städa först, whiiiii!!!

Det är bara att börja leta igen då...

Det är farligt att börja drömma sig bort ibland, man blir så lätt besviken. Som nu tex när både jag och Johan verkligen ville ha denna lght så fantiserade vi hur vi ville inreda och hur det skulle vara att bo där. Nu är det inte lika roligt längre, suck. Sen kan jag drömma om hur det skulle vara att ha tillgång till en massa pengar, jag säger inte att jag skulle vara en lyckligare människa men faan vad det skulle underlätta ibland. Tänk vad skönt att slippa och gå och tänka på hur mycket pengar man har kvar. Man kan bara gå in och handla det man vill. Vilken tillgång :)

Drömma ska man göra, man ska även förverkliga sina drömmar. Det kan bara ta lite längre tid♥

Vi behöver tid att drömma, tid att minnas och tid att nå det oändliga. Tid att vara♥

Äntligen!!!

Äntligen börjar Mia och Klara!!! Nu på Söndag kl.20.00 SVT1
Ni som inte har sett detta fantastiska program, SE DET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Här är förra säsongens olika roller dom hade...


Det här är min vän Liws♥ och min favorit♥

Jag och Maria satt och tittade på youtube en kväll på avsnitt från förra säsongen. Vi hade druckit lite vin innan, gissa om vi hade roligt :)

ARG!

Min baby ringde mig precis och sa att lägenheten som vi skulle titta på nu på söndag är såld. WHAT THE FUCK!
Visningen skulle vara nu på söndag och nästa måndag och sen så stod det att den som erbjuder högst får den. Men hallå visningen har ju inte börjat! Det är så jävla uppenbart att det har gått fult till. Dom hade väl en vän eller barn som ville ha den. Man blir så jävla besviken... Är det så jävla svårt att vara ärliga!!!


Ensam

Får man känna sig ensam fast man är i ett förhållande? Ensam fast man har en söt hund som ligger brevid i sängen? Ensam fast man har sett sitt baby i 3timmar idag?
Kroppen vill ha varma stora kramar och någon som säger hur bra och fin just jag är. Min röst vill skrika rakt ut och bli av med lite agression. Ögonen vill tåras lite.
Ja vilken dålig kväll det blev helt plötsligt...

Varför, vet jag inte...

Hmmm det får vi ta och ändra på tills imorgon. Måste hinna sova nu ska faan upp strax och gå iväg till jobbet..suck!


Det blev visst ett gnällinlägg men sånna måste ju få finnas också. Det är ju lite meningen med en blogg att skriva av sig lite och då kan det bli såhär ibland...

Nu vill jag till landet!!! Det är den enda platsen där jag kan koppla av och bara vara♥

Vila ögonlocken

En gång när Markus (min yngsta storebror) var liten så följde han med mormor på en utflykt.
På vägen hem så märkte mormor att Markus hade somnat till.
Så hon frågade Markus om han är trött och ska sova. Nej mormor jag vilar bara ögonlocken blev hans svar.
Hahahaha så jäkla sött svar♥

Så nu ska jag bara vila ögonen en stund innan min baby kommer hem.

Pöss


Rock of Love

Just nu på TV400 så visas det Rock of Love. Det handlar om en manlig kändis som söker kärleken♥ Han ska varje vecka skick hem någon. Jag kan inte hjälpa det men jag blir som fastklistrad av sånna här såpor. Jag ska ju lägga till att han är en världskändis och har en massa pengar. Är tjejerna där för hans skull eller för berömmelse, you tell me :)

Ett annat roligt program är Rent Hus. Faan va dom är roliga :) Men hur bor människor egentligen? När dom öppnar vissa kylskåp så lever det ju för faan djur därinne... Hmmm...

Världen är bra liten

Igår så jobbade min baby natt..
Det visade sig att den han skulle jobba med är min kollega Camillas♥ bror!
Är inte världen bra liten ändå :)


När vi var i Thailand senast så stötte min baby♥ på två av hans vänner på stranden..

Vad är oddsen?!




Hinner inte...

Ojojoj varför har inte dygnet mer timmar ibland...

I måndags och tisdags jobbade jag hela dagarna... Hann bara snabbt komma hem och krypa till sängs :(
Nu är jag tillbaka igen på jobbet. Ganska pigg faktiskt!
Tränade SatsPowerPuls i måndags på innan jobbet och igår blev det en timme med min PT. Jag har sååån jäkla träningsvärk idag :) Jag gillar träningsvärk♥ Då vet jag att jag tagit ut mig max och att jag gjort npgot bra. Det ska ju kännas annars har jag inte kämpat tillräckligt. Varför annars träna?!
Idag ska jag försöka mig på spinning vid lunchen. Ska se till att någon kan byta mig bara :)

Vi ska på lghts visning nu på söndag, spännande! Vi har aldrig varit på det förut.. 
Vi har redan inrett lghten och bestämt vart möblerna ska stå hahaha :) Hoppas ingen annan vill ha den, troligt NOT!!! 
Man lär sig nått på varje visning och blir det inte denna så var det inte meningen.

Pöss♥

Lukta gott!


Du sprayar kudden och lakanen med denna doft. Fatta vad mysigt att lägga sig ny duschad med rena lakan och så doftar det sommaräng. Ehh JA tack!!!

Doftljus!

Denna lilla goding får gärna komma hem till mig och dofta♥
En nyhet ifrån Nordljus :)
Ca 99:-

Pamela Andersson

Missa inte Pamela Anderssons program ikväll! Titta på kanal5 22.00...

Lght...

Jaha då blev det pizza ialf... Vi ville äta olika saker så resultatet blev pizza... Jaja jag får helt enkelt vara strikt med kosten i veckan. Nån svullar dag får jag ju ha!

Jag och baby brukar ofta titta på lghter och hus på nätet. Det är bra att hålla sig lite uppdaterad om hur läget är..
Jag tycker även att det är intressant att se hur folk bor. Nu har vi hittat 3st lghter som vi gärna skulle vilja ha. Men det var bara pengarna som fattas :( Men vi vill inte ifrån våra fina grannar♥ Jag och baby kan drömma oss in ibland i lghterna och tro att vi ska bo där. Då kan vi sitta och titta på bilderna på lghten och börja planer hur vi skulle möblera. det kan tillochmed gå så långt att vi börjar tjaffsa om hur vi ska ha det. Idag börja vi nästan bråka om en färg på tapeten hahaha :)

Sitter just nu och tittar på ett program som handlar om några amerikaner som ska vara med i ett japanskt tvprogram, helt sjukt konstigt men jäkligt roligt!

Puss♥


Trött i kroppen...

Vaknade till för en stund sedan på soffan..
Isak hoppade upp och la sig brevid mig och vi myste och pussades i massor♥
Man blir sååå himla seg i kroppen av att dåsa till på soffan, inte bra eller?! Så jag beslöt mig för att ta en promenad och få lite frisk luft :)
Nu väl hemma igen så har baby vaknat och vi måste komma på någonting att äta. Är jättehungrig och vill ha något riktigt gott. Vill helst ha pizza idag men ICKE! Nu har jag varit duktig och ska inte förstöra det. Paj kanske?! Nej det orkar jag inte göra... Hmm kommer nog på nått bra snart!

Puss sålänge♥

En flicka!

GRATTIS till min älskade vän Johanna som fick en söt liten flicka den 15/1-09 kl.15.30.
Hon är 51cm lång och ska heta Felicia :)

GRATTIS GRATTIS GRATTIS

Längtar tills jag får komma och se den söta Felicia!!!
♥♥♥


Godmorgon Söndag!

När jag är ute och går med Isak själv så bukar jag passa på att ringa till mina vänner och föräldrar, tycker det är ett bra tillfälle.
Så imorse blev det till mina päron! Dom är för tillfället och hälsar på ena min bror i Malmö.
Mamma skrattar i telefonen och förklarar att dom igår hade spelat min brors spel där man kan vara ett band. Så Markus(min bror) hade spelat gitarr, pappa bas och mamma hade sjungit. Dom hade spelat till efter midnatt.
Jag får upp en väldigt rolig bild där jag ser min familj stå i Markus vardagsrum och leka bandmedlemmar, hahahaha :)
Fast jag är stolt och glad över att dom bjuder på sig själva!!!

Johan sussar gott i sängen då han har jobbat natt! Igår hade han fått låna grannen Stefans bil då våran vägra starta IGEN, vad är problemet?! Verkligen tur att vi har så bra grannar♥

Det måste diskas och städas här hemma idag, orkade inte göra det igår... Men jag får vänta tills min baby har vaknat. Så det blir nog till att ligga och slappa framför tvn ett tag nu. Har faktiskt inte gjort det på länge så det är jag värd.

Jag kom bara och tänka på söta Greta.. Här myser hon i mitt knä♥

Nu var Körslaget slut och såhär såg kvällen ut!

Började med att ha på mig mina favvis örhängen :)

Vi hamnade på Magnus Carlssons hejaklack!

Vi började med att sitta på träbänkar men sedan så fixade Annapanna så att vi fick sitta på stolar istället. Hon tog förs sig och puttade bort några andra, bra gjort Anna!!! Så vi fick sitta på Pågens stolar, vi låtsades att vi jobbade där...hihi :)

Sen hade Anna en plats brevid henne som var bokad för en kameraman, vi hoppades på att det skulle vara någon liten goding så att Anna kunde få lite ögongodis ialf! Men tyvärr så blev det en gubbe...sorry...

Vi väntar med spänning...


Gry Forsell som är programledare pratar med oss innan sändningen ska dra igång. När det väl var reklampaus så var det en kille som skriker rakt ut: Det är roligare under reklamen hemma framför soffan! Då sa Gry: Jamen åk hem och sätt dig där då! Hahahahaha fy faan va bra sagt!!!

Precis innan sändning! Lagen laddar :)






Jag tar gärna Hannas lilla sexiga outfit! ♥





Helt plötsligt så hittar inte Anna sin väska!
Då visar det sig att den har åkt igenom plankorna vid våra fötter.
Så efter sändningen kryper hon under och letar upp den.
Måste däga att det var jäkligt roligt att titta på hahahahaha :)


Sådär ja nu är allt som det ska igen!


Jag och söta Annapanna!

Mina söta grannar som ville följa med!


Tack för en super kväll!!! Vilken lördag :)

Puss♥



Körslaget ikväll!

Jag har precis fått 4st biljetter till körslaget ikväll!
Det var ingen som ville ha dom på jobbet och de som ville kunde ej denna tid och med så kort varsel.. Så jag fick dom! Fast om jag ska vara ärlig så försökte jag också hjälpa till och se ifall nån ville eller kunde ta dom men så blev icke fallet. Så här sitter jag nu hemma med 4st Körslaget biljetter och vänatr på att klockan ska bli 17.30 för då åker jag och mina söta grannar iväg för att se programmet :) Jag ringde och frågade dom ifall dom ville följa med, de har hjälpt oss så himla mycket så nått vill man ju ge tillbaka! De blev superglada över min förfrågan så nu måste nog jag tagga till mig lite så jag hamnar på deras nivå :) Anna hade tom kollat upp på nätet vilka låtar de kommer sjunga (kan man se det på nätet hmm..) Hahahaha hon är för söt♥

Jag har precis duschat och haft en massa produkter i håret. Maria har ju gett mig så många bra saker men för mig är det ju en helt annan värld och jag vet inte riktigt hur jag ska göra med alla dessa produkter. Men det blir nog bra.. Synd att du inte var här och kunde hjälpa mig nu sötis♥
Du är ju såååå duktig på sånt här!!!



Titta ikväll och se ifall ni ser oss :)
Jag är ledsen Annapanna men jag hade ingen mer bild på er tillsammans så det fick bli den då du blundar men du är lika snygg för det♥

Bilder ifrån våran kryssning :)



Doftljus :)

Jag ÄLSKAR dofter så dofljus för mig är ett MÅSTE!!! Dessa har jag i badrummet och de luktar Kanel och Äpple. Jag brukar vanligtvis handla mina doftljus på IKEA eller Lagerhaus. De är billiga, lukatr mycket och brinner helt OK. Det känns fräscht att ha lite god doft omkring sig när man är hemma, det blir lite stämning♥
Mamma är VÄLDIGT förtjust i doftpåsar. Hon har en hel bunt hemma och på landet. Jag har växt upp med att ha sånna omkring mig i hemmet och se nu har jag tagit in det i mitt hem :)
Min vän Maria brukar lägga lite av doftkulorna i dammsugaren, luktar fantastiskt gott. Jag MÅSTE prova att ha det i min också!

Nytt glitter på naglarna!

Då har man varit hos Sussa igen och fått nya fina naglar! Denna gång valde jag att ta turkost glitter, det påminner om havet i Thailand :) Och självklart lite pärlor på det! Jag blev supernöjd.




Stackars Ullis ena hennes nagel gick av idag på gymmet... :(

Passade på att köpa en ny bodylotion såklart!
Den lukar sååå himlans gott!!!

En present till!

Jag fick hem ett paket av min söta Maria! I det paketet låg det en fin ring ifrån Guldfynd. Nu har vi en var♥

Se så fin den är!

TACK  Älskade vän♥

Lördag morgon...

Vaknade av mig själv vid 08 och märkte att min baby inte låg brevid mig, han skulle varit hemma vid 07. Jag blir såklart jätteorolig och ringer, inget svar.. Efter 20min ringer han upp och säger att han är på väg hem och att han har fått jobba över pga en mordbrand och tyvärr så hittade dom en människa där inne som avlidit. Fy faan vad jobbigt att behöva se...
Sen somnade jag om i 15min och vaknde denna gång av en hund som står och piper och vill ut! Lena på jobbet berättade att hennes hund kunde ligga inne till 11-12 om dagarna, den ville inte ut. I wish :)
Så ut med hund och sen äta lite gröt till frukost smarrismarr!
Har nu kommit hem ifrån träning med min söta vän Ullis♥ Vi provade på SatsPowerStep. Jäklar vad kondition och pulshöjare det var, Me Like! Styrkeavsnitten kunde allt vara lite tuffare, men jag får lasta på mer nästa gång. Efter passet så gick vi runt lite i Globenshoppingcentrum mest för att strosa och prata lite. Det är alltid så härligt att få prata av sig och få ny energi :) På bussen hem så ringer mobilen, det står Ullis på displayen men när jag svarar så är det söta Elli som är på andra sidan, det är en av Ullis små charmtroll. Hon berättar att hon fått godis och självklart frågar hon efter Isak!

Sötaste ligger under vårat soffbord♥


Var på Ica en sväng och handlade mat, fy faan vad dyrt det är med mat! Herregud...
Ullis tipsade mig om att man kan ha lite av Kesellas vanilj i smoothien! Var tvungen att prova :)
Så nu sitter jag här och dricker en smarrig protein smoothie♥
Jag ska lägga upp några goda tips på smoothie lite senare!

Fredag på jobbet :)

Igår jobbade jag mellan 06.15 - 13.00, tyvärr jobbade jag över till 15 hade sååå mycket papper som skulle iväg och fixas innan jag kunde andas ut och ta en välbehövlig helg!

Jag kom till jobbet med lite pirr i magen, kändes som en bra fredag. När resten av personalen kom så blev det faktiskt en riktigt bra fredag, alla var glada och spred energi!
Jag passade på att gå på lunchklassen som idag var spinning30min och core30min. Så jäkla bra musik det var både på spinningen och coren :) Min puls dunkade hårt och mycket i min kropp och svetten rann. Härlig avslutning med ett sånt pass!

Kom hem och slappa lite framför tvn sen däckade jag där i en timme. Johan skulle jobba natt och kilade iväg till jobbet samtidigt som han gick kom söta grannen Annelie och förbi och vi bestämde oss för att ta en kvällsprommis med hundarna. När vi kommit ner till parkeringen ser jag min baby stå och sura, biljäveln fungerar inte... Hans pass börjar om 35min!!! Snabbt plockar Annelie upp hennes bilnycklar och ger till Johan, och han far iväg.
Vilken jävla TUR man har ibland!
TACK Annelie♥

Vi var ute i ca 45min och gick i den kalla kylan, sååå skönt att komma in igen. Jag och Isak kröp ner i sängen och slocknade vid tolv slaget♥

En bra fredag :)

En lekfull hund...

Jag har en pipig hund som står brevid sängen och vill leka hela tiden... Jag tror jag har kastat det där tuggbenet 20ggr nu, jag menar hur kul kan det vara?! Jaja det är väl bara att kasta på förhoppningsvis så tröttnar han snart...
Nej nu måste jag börja varva ner och försöka sova, ska upp 04.45... Ska glutta lite på tv först.

Sov sött♥

Överaskning på jobbet!

När jag kom till jobbet i början på veckan så stod söta Ullis på löpbandet och var lika snygg som vanligt♥
Med sig hade hon denna lilla söta presentpåse. Som jag fick :) En present till mig!!!
Jag blev superglad! Och JA påsen glittrade...

I påsen så låg den en massa provsaker! Hon tyckte att jag lika gärna kunde ha dom hemma hos mig än att dom låg och skräpa och inte kom till nvändning hos henne, så rätt hon har! En massa fina saker. I helgen ska jag prova ansiktsmasken, det är en avslappningsmask. Lovely♥
TACK snälla söt Ullis♥!


Poccahontas :)



Idag när jag kom till jobbet så fick jag kommentaren att jag såg ut som Poccahontas.
Jag hoppas att det var positivt. För där stod jag med mina flätor och log :)

Tänk vad en sån liten grej kan göra dagen lite lättare.
Tack♥

Ojojojoj...

Ojojojoj jag har haft mycket att stå i de sista dagarna därav att jag inte har kunnat skriva något, men nu är jag här!

Lite snabb uppdatering:

Måndag:
Jobbade mellan 13-22.15
Jag hann faktiskt inte göra så mycket innan jag började. Tanken var att träna ett pass men min kropp var trött och behövde vila.

Tisdag:
Jobbade mellan 13-22.15
Tränade med min PT i en timme innan jobbet. Jäklar vilket hårt pass det var. Under en av uppvärmningsövningarna så vek sig benet på mig och jag föll, det kändes som en pisksnärt på ena låret. Det blev bättre efter en stund. Men vi bestämde oss för att enbart köra överkropp, tack det känns!!! Ett riktigt bra och inspirerande pass :)

Onsdag:
Jobbade 06-14
Var såååå trött idag när jag kom till jobbet men det var ju bara att hugga i! Passade på att gå på Alexias spinningpass under lunchen. Det var kanonbra musik som dunkade i väggarna, pulsen gick genast upp och jag försvann in i min värld för en timme, SKÖNT♥
Efter jobbet mötte jag upp min vän Sofia för att ses över en fika. Och självklart tog jag en ceasarsallad♥ och Colalight♥ Jättetrevligt att prata av sig och skratta :)

Torsdag:
Jobbade 06-14
Igår kom nya vårkollektionen till oss, så idag plockade jag bort allt annat och rensade. Sedan var det bara att plocka upp de nya kläderna och skylta om! Superkul :) Har tagit hem två par byxor som jag ska prova. Tränade bodypump idag med grymma och energiska Lena som instruktör. Hon är lika bra som vanligt, jag fylldes med positiv energi!!!!!!!!!!!
Gjorde naglar idag efter jobbet. Det blev turkost glitter och självklart lite pärlor på det, lägger upp bild lite senare. Jag bloggar och min baby tittar på Merlin (nån serie han hittat på nätet). och hela tiden hör jag; Titta älskling vad bra bilden är..Hmmm svarar jag. Det kunde inte vara mer ointressant hihi :)

Puss♥

Bilder ifrån dagen!


Smarrig frukost bestående av en proteinsmoothie och två mackor med groddar och avokado♥

Jag har ju köpt benvärmare från Myself&Friends som är supersköna. Har dom både inne och ute!



Bilder ifrån vår promenad vid Tyresö Kyrka idag. Supermysigt♥ Älskar att vara ute i naturen!



Isak passar på att rulla sig och myser runt!

Jag är en isbit!

Jag har precis kommit hem ifrån en promenad med Isak. Tanken var att jag skulle gå en kortis för att sedan gå hem och lägga mig.
Så blev inte riktigt fallet, jag stötte nämligen på en av mina söta grannar och det slutade med att vi pratade i 2 TIMMAR!!!

Hon berättade om det senaste som hänt i hennes liv och hur situationen ser ut för henne just nu. Vi satt utanför hennes dörr. Det är inte förns nu när jag kommit in som jag märker hur jävla frusen jag är, känner mig som en isbit!

Det är mycket man inte vet om sina grannar...
När hon sitter och berättar för mig sina berättelser så slår det mig hur lätt det är att tro, tycka och tänka saker om andra människor. Man har nästan alltid en bild av hur man tror att den människan är och fungerar. Men egentligen så har man inte en aning...
Hon har ett helvete rent ut sagt, stackars söta dig!
Det är riktigt skönt när personer väljer att öppna sig inför en. På något sätt så känner man sig inte ensam. Man förstår att man inte är själv med alla sina problem. Alla har vi olika problem och ingen är felfri, ibland är det bara skönt med den bekräftelsen...

Småpyssel

Idag har jag hunnit med en hel del faktiskt!
Städat lghten fast jag inte skulle.. Varit på en liten utflykt! Handlat mat och lagat mat :) Har tänt ljus i hela lghten, doftljus såklart så det doftar underbart! Finns jättebra ljus från eleven.se och även på lagerhause.

Nu har Oskar kommit på besök. Vad gör dom tro? Tittar på amerikanskfotboll såklart!!!

Nej nu börjar Isak att pipa, måste gå ut med honom på en prommis♥

Lägger upp bilder senare :)

Korv på Statoil

Jag och baby bestämde oss för att åka en sväng på vår enda lediga dag. Vi åkte ut till Tyresö Kyrka för att gå runt i naturreservatet och självklart tog vi med oss Isak!
Vi hade bara ätit frukost innan vi åkte så vi stannade till på Statoil för att köpa en varsin korv, snabbt och enkelt! Jag beställde en vanlig grillkorv och en med ost/bacon smak.
Jag betalade och gick bort för att hämta mina korvar. Hon hade gjort iordning dom och lagt dom brevid varandra. Vilken korv är med smak frågade jag eftersom dom såg exakt likadana ut!
Hmmm..den till vänster tror jag.. TROR?! Fatta om jag varit allergisk mot bacon (kan man vara det förresten).
Med mycke om och men så löste vi det.. Detta var ju ingen stor grej men jag var hungrig och sur och ville ha min korv!
Under tiden som hon var otrevlig och inte kunde säga vilken som var vilken hann jag tänka en väldig massa konstiga saker..
Jag har ju väldigt lätt för att tycka synd om folk och jag tror att dom flesta mår dåligt fast dom inte alls mår dåligt! Kassörskan var nämligen jävligt överviktig (hon kan ju ha varit gravid men det tror jag ej, och hade hon varit det så stackars henne när hon ska gå ner alla dessa kilo..) jaja åter till min tankeverksamhet. Då tänkte jag att det såklart inte spelar henne någon roll med smak för hon skulle väl vilja trycka i sig båda två! Undra om hon känner sig lycklig när hon sitter därhemma framför tvn en fredag och tittar på Let`s Dance och trycker i sig 3påsar chips, 3LCocaCola, 10Chokladkakor och lite kakor på det. Kan inte tro det men visst vissa vill ju vara stora och trivs med det så varför inte!
Hmmm..kostigt att jag hann tänka allt det där på några sekunder..


Happy Söndag!

Idag är jag ledig och ska göra detta till en bra Söndag! Har varit ute med Isak på en en skön promenad. Av nån anledning så har han en jäkla energi idag. Det ska busas hela tiden :)
Till frukost blir det gröt eller smoothie, kom på att jag måste kila ner och köpa bananer (ska jag passa på att sola när jag ändå ska ner dit hmm..)
Min baby tittar på amerikanskfotboll som vanligt..han säger att det bara är slutspel en gång om året, men det är varje söndag!!! Men medans han tittar så passar jag på att städa och småpyssla.

Jag har ju försökt att INTE städa på helger utan att då ska det vara fixat under veckan så att man bara kan slappna av och njuta under helgen. Den planen har gått sådär..hihi:) Men jag rekomenderar er alla att städa i veckorna och slappa på helgerna♥

Försöker att lägga upp bilder men min dator vill inte riktigt vara med, får prova lite senare...

Nej nu måste jag sätta igång och städa för att sedan gå och handla-

PUSS♥


Let`s Dance

Jag tittade de sista 30minuterna på programmet. jag tycker faktiskt att det kan vara riktigt trevligt att sitta hemma och mysa framför tvn och titta på Let`s Dance. Jag hoppas att Magdalena vinner ALLT! Fast det beror nog på att jag tyckte om hennes bok sååå mycket och känner sympati för henne... Hmmm sååå ska man ju inte rösta eller va faan det bestämmer väl jag hahaha!

Har ni inte läst hennes bok så gå genast och låna eller köp den, den är sjukt jävla bra!!!
Återigen får man en insyn i att vi inte är speciellt skyddade här i Sverige om man skulle känna sig hotad... Tragiskt.


Något positivt har hänt idag ialf :)

Min fina Ullis kom förbi jobbet idag för att träna.
Medans jag var och bytte om för att gå på lunch så hjälpte Ullis till att förklara för våra medlemmar vilka olika pass vi har, då Andreas inte kände sig så bekväm i den frågan, hon gick även ner och klippte upp lås i damernas omklrum då en medlem har låst in sin nyckel.
TACK söta du för din hjälp idag♥

Sen var det dags att gå på lunch för mig en välbehövlig sådan. Jag och Ullis gick och åt kinamat. Smarrismarr :)
Tack Ullis för att du kom förbi så jag fick prata av mig lite, det behövde jag!

Söta Ullis♥ som varit duktig och inte ätit godis eller Cocacola denna vecka hihi :)

Trött, Småsur och blek

Trött, Småsur och Blek = Ingen bra kombination!!!

Det har varit helt HYSTERISKT på jobbet idag. Folk med sina nyårslöften som vill bli medlemmar, överbokade klasser, gruppinstruktör som inte dök upp (tacka faan för att Lina var där och kunde köra Bodypump istället), folk som inte fattar att vi stänger 18.00, datorerna kraschar, vi får använda plastbiljetter, klasser som börjar samtidigt som gör att det bildas kö och folksamling väldigt snabbt! Då kan ni lägga till att telefonen ringer i ett eftersom medlemmarna inte kan boka sig på nätet, medlemmar vill handla i skopen, vi ska logga in medlemmarna som kommer, visa rundturer, fylla på varor och så allt pappersarbete på det. Härlig jobblördag! NOT :(

Behöver jag säga att vi endast var 2st som jobbade!!!

Så här kände jag mig...

Dags att blunda strax

Nej nu var det dags för mig att sussa.
Är jättetrött idag och med tanke på att jag jobbar imorgon så är det dags att göra sig redo för sängen.

Ses imorgon.

Puss♥

Pappa och Mamma njut!

Mina söta föräldrar är i Göteborg och ska se på La Boheme. En Opera för er som inte vet.
Man sötisar ÄLSKAR nämligen Opera och klassisk musik. Dom har skickat bilder till mig på mms ifrån deras resa. Dom sitter med vin i handen och äter på en smaskig förrätt i pausen. Sedan så ska dom stanna där i 2 nätter. Åhhh 2 nätter på hotell i Göteborg, ljuvligt! I torsdags så var båda hos frisören för att göra sig fina tills helgen.

Passa på att njuta nu mina söta godingar, det är ni värda!

Älskar er OTROLIGT mycket♥

Bilder ifrån pjäsen :)


Fredag och ont i kroppen :)

Har kommit hem efter en lång dag på jobbet.
Bra energi idag med faktiskt!
Tränade som sagt med min PT idag efter jobbet i en timme.. Jag har nog aldrig känt mig så orkeslös och tung i kroppen som just idag. Kände som om jag var en ångvält som sakta rullade fram.. Men men det gick ju det också till slut. Det är så praktiskt att ha sin PT som man bokat upp med. Dels blir man motiverad och sedan gör man sånt man aldrig skulle ha gjort och visst faan kan man mycket mer än man tror!!! Men ibland behövs det någon som skriker lite på en. På slutet så fråga Nicklas: Hur det känns det Linn? Efter att vi avslutat med kondition och mina ben skakade..
Då kom det: Håll käften Nicklas min kropp skakar ju!
Vilken tur att jag känner Nicklas privat hahahaha :)

Nu efter en dusch så känns det riktigt bra♥

Sova Sova Sova

Åhhh kan inte sova... Nu har jag räknat får som hoppar över staket, försökt kopplat bort jobbet, tänt ett vaniljljus som skimmrar vackert i det mörka sovrummet.. Nej nu åker tvn på så får jag se vad som finns där.
Saknar dig nu min sötis, trist att sova själv. Fast som tur är finns ju Isak hemma. Känns tryggt♥

Eller nej älskling, jobba lite till. Det är så irriterande när jag ska upp tidigt och du jobbar sent. Du sitter och spelar spel och tittar på film till sent på natten. Så det blir nog bra att du kommer hem lite senare. Plus att du slipper mitt tjat om att du ska sänka volymen var tredje sekund hihi :)

Men glöm ej att ge mig en puss bara när du kommer hem♥

Tänkte på en grej...

Sist jag träffade Nicklas så sa han att vi ska börja mäta mig, alltså måttband! What the fuck?! Jag måste ju ha tid på mig att träna lite så att jag inte har helt hysteriska mått, då skäms jag ju ihjäl..hahahahahaha
Hmmm får se hur detta går.. Målet är ju att vara tränad till i mars då vi åker till Thailand. Man vill ju inte se ut som en gravid flodhäst som rullar fram (känner mig så nu hihi). Ja en Victoria Secret kropp lär man ju inte få om man inte lägger sig under kniven men nån förändring går ju. Sen så fortsätter jag att kämpa till sommaren då jag måste ha en snygg beach kropp, det blir inte vassen detta år hahaha :)

Ska byta ut några måltider mot protein shake, kanske ta bort  bröd och pasta också. Har ju endst 8-9 veckor på mig. Åhhh vad jobbigt, ångesten kom nu nej nu jävlar kör jag. Jag kan ju inte drömma om en snygg kropp och må dåligt jag får ju skylla mig själv om jag heller inte gör en förändring. Skärp dig Linn!

Detta blir ju spännande...eller inte...vi får se!

Nej just det sova var det jag skulle göra

Sussa Sött♥

Snipp Snapp Slut!

Det var nu dags för mig ta sista svängen med Isak för att sedan krypa till kojs för idag.
Ska upp 05... Kommer jag kunna somna NEJ!!! Men jag ska försöka ialf :)

Imorgon blir det träning med min PT. Första gången på över en vecka. Jag säger bara Lycka Till, till mig själv. Jag kommer väl krypa därifrån... Men faan så kul det är, jag mår jävligt bra efteråt :)

Ses imorgon!

Puss♥

Energidag!

Idag hade jag en såndär bra energidag.
Vaknade och hann äta lite frukost vid 05, man är ju inte jättehungrig. Trött som faan och likblek men ändå bra energi. Kom till jobbet och öppnade. Stammisarna kom och var lika glada = jag glad!
Sen så blev min ATT GÖRA lista väldigt lång men det hinner jag förhoppningsvis med imorgon innan jag slutar vid 13,00. Men det var ändå roligt idag på jobbet, personalmötet var givande och jag har lite grejer pågång som jag ska fixa. Ska prata med min platschef om det..spännande hihi :)
Rensade hela våran shophörna idag med kläder, tog bort ALLT. Nu ska vårens kläder upp och så det ser lite fräscht ut! Det är sååå himla roligt att gå och plocka, pilla och fixa :) Det ger mig massor med energi. Ska ta kort och visa er sedan. Kläderna ska komma imorgon men det brukar vara lite försenat då leveransen kommer ifrån Norge! Spännande och se vad vi får, jag har glömt vad jag beställt..oups!
Jajaja bra blir det ialf.

Faan min mage kurrar och surrar.. Jag blir lite hispig när jag har massor av saker pågång. Jag blir stressad och glad och jag vet inte riktigt hur jag ska bära mig åt! Pulsen är hög och jag har svårt att sitta still. Var ska jag börja? Nej nu får jag ge mig, jag är ledig nu. Inte jobba då...


Ett glas vin skulle sitta JÄVLIGT bra just nu!


Tjing Tjong♥

Sorry...

Tjing Tjing!

Igår gick jag upp 04.45 och jobbade i 13 timmar utan rast så gissa om jag var trött igår!
Jag skulle ringa till söta Ullis efter att jag handlat på vägen hem men så bra gick det..NOT.  Jag kom hem, gjorde mat och däckade på soffan. Jag väcktes av att telefonen ringde vid 21, från jobbet såklart men det löste sig! Så sorry Ullis jag hann verkligen inte igår.
Det värsta är när man somnat på soffan och sen vaknar för att man ska somna i sängen. Det går bara INTE... Jag somnade väl till vid 01...
Men vi har ju pratat idag så nu är ju allt bra där också. Det är så härligt att prata av sig lite och skvallra med dom man tycker om♥ Kom förbi jobbet imorgon om du känner dig bättre :)

Söta Ullis♥

Nu har det bara rullat på i ett högt tempo de sista månaderna tom de dagar jag har varit ledig så har jag varit bokad från morgon till kväll. Handla mat, städa träffa släkt osv... Plus att telefonen ringer hela tiden, måste byta signal kom jag på!

Jag saknar min söta grannar som jag inte träffat på ett tag. Vi brukar alltid gå promenader, fika och spel kort. Men nu vet jag inte ens sist det var.. fy fann vad trist, måste bli ändring på det!!!

Det blir inte lättare nu heller för i Januari och Februari är våra mest hektiska månader. Jobbar du på SATS så får du inte ens ta semester under Jan, Feb och Augusti pga att vi har det helt HYSTERISKT!!! Folk får nyårsångest. Men det är roligt när det är tryck och det händer saker men det är även lätt att listan på ATT GÖRA saker blir väldigt lång och att man inte hinner med! Men det är bara att ta ett djupt andetag och köra på :) Vad annars?! Thats my job!

Jag står i valet och kvalet om ett beslut jag måste ta. Faan vad jobbigt det är när man VET vad som är bäst och borde göra MEN kroppen och hjärtat vill något annat.. Vad är bäst att göra då?! Leva nu och göra det som känns bäst eller stå ut och tänka framtid..hmmm


Miss you baby♥




Sömn vad är det?

Har endast varit utanför dörren idag med Isak. Det har varit en hemmadag med film. Perfekt för mig! Johans vän Martin kom förbi, de sitter för tillfället och tittar Amerikansk fotboll..suck. Men de har kul ialf. Gjorde iordning en rotfrukts och potatisgratäng och till det så hade vi kyckling och örtsås, smarrismarr :)

Åhhh jag ska upp 05 för att gå till jobbet. Min kropp skriker NEJ! Men pengarna måste in eller hur...

Om man ändå hade pengar så man slapp jobba och vara stressad... fy faan va skönt♥

Puss♥


Läppglans!

Hej!

Jag får frågor om vad jag använder på mina läppar! Jag har skrivit om det för inte alls sålängesedan men självklart skriver jag det igen!

Jag lägger ALLTID lite puder på läpparna innan och även en tunn fin linje av en läppenna. Sen växlar jag självklart mellan olika läppglans och färger. Men jag använder endast läppglans av märkena Dior och Viva La Diva. Har precis fått ett läppstift från min vän Mria av märket TIGI. Det är lätt rosa och över den så tar jag Viva La Divas genomskinliga läppglans, den har lite skimmer i sig så att läpparna får en fin yta och skimmrar lite lätt. Jag har även Viva La Divas rosa läppglans, den är KANONBRA. Den gör läpparna riktigt glansiga!!! Av märket Dior så har jag en massa olika färger. Jag tar gärna en av Diors färger och sen Viva La Divas genomskinliga igen över. Tycker att man får fram fyllighet och glans när man blandar♥

Finns även i tubförpackningar!

Mitt nya läppstift ifrån TIGI.

Jag fick detta läppglans från Dior av min mamma. Jag ÄLSKAR förpackningen men är inte nöjd med läppglansen. Den är alldeles för kletig men den skimmrar fint. Köp tubförpackningarna från Dior, mycket bättre!!!

Krämer att gilla!


Ena hyllan med några av mina krämer. Jag lägger ner mycket pengar på krämer, kanske alldeles för mycket men jag tycker det är viktigt att känna sig fräsch efter att man duschat och att dofta gott. Krämen kan gärna innehålla llite glitter eller skimmer. Hårprodukter måste också lukta gott och glänsa. Självklart gör jag inte detta varje dag...eller gör jag det hmm...
Jag köper gärna märkes produkter när det gäller detta. Som Victoria Secret, Heidi Klum, TIGI ja allt vad det nu kan vara. Det är Maria som fått mig att bli ännu mer intresserad av hårprodukter, konstigt nej hon jobbar på Hårvårdsbaren i nkpg..

Provar mammas produkter..


När jag kom till landet så hade jag glömt mina ansiktskrämer i bilen och jag vägrade att gå tillbaka i kylan.. Så jag lånade mammas :) Detta är ansiktsvatten som du har på efter att du tvättat rent ansiktet. Det roligaste var att det var små glitterkorn i den! Den skimmrar verkligen jättemycket :) Gissa om jag blev glad whiiii !!! Den var kanonskön att ha på sig. Den liknar mer en tunnkräm, som man har på en bomullspad och smörjer in sig med.
Att rekomendera♥

Oskar kom på besök :)




Hammagjord pizza pågår! Min del bestod av ananas och mozzarella!

Smarrismarr :) Men faan det ser inget gott ut på bild men det var det faktiskt hahaha...

Myskväll på landet med film!

Vi myste upp oss i soffan för att se på film♥




Min bebis som jag ÄLSKAR mest av allt♥

Ute brinner brasan för fullt, allt känns bra i kroppen♥


Äntligen så blev det snö på landet!

Det var så mysigt att vara på landet när snön kom. Det är verkligen vackert året om! Folk undrar vad man gör därute när det är vinter.
Man NJUTER!
Det är så rogivande att vakna upp av sig själv och se ut över havet. Isak springer omkring och leker med hans favorit boll. Vi är ute och går i skogen, äter god mat, ser på film och myser framför brasan♥
Det är tyst och det ända man hör är ljudet av fåglar och havet...

Där jag står nu är vid gäststugan där man baby och jag sover sen har vi det stora huset därnere.

ÄLSKAR skogen och naturen♥

Vi håller på att dra upp båten ifrån isen. Vi har 2st båtar. Våran motorbåt ligger på vinterförvaring. Men våran gamla eka drar vi bara upp på tomten.


Vilken utsikt vi har ifrån våran tomt, eller hur!!!

Pappa har precis hämtat mer ved :)

Isak njuter..

Isak spanar ifrån altanen mot skogen♥

Utsikt ifrån matbordet!

God Natt!

Nej nu får det vara nog bloggat för idag!
Ska försöka att sova nu.

God Natt och Sov Gott alla SÖTA♥

Nu är jag mig själv igen :)

Vips så var man mörk hårig och har långt hår! Me like♥
Min söta bästis har gjort mitt hår! Hon har färgat och förlängt. Hon är BÄST!!! Maria gick och prata siffror för sig själv och sa vilka färger och produkter hon skulle använda, jag fattade INGENTING men faan va bra det blev :)
TACK för att du övertygade mig. Jag njuter♥

Se vad det glänser♥



Och Maria är supersnygg i håret också!!!





Min bästa vän! LOVE YOU♥

PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS♥


Bilder ifrån mina dagar i nkpg!

Jag, Maria, Mac och min älskling!


Min vackra Carmen Electra♥ Min bästis♥


Återigen så spelar vi Upp till bevis!!!!!!!!!!!!



På väg ut med hundarna!

Får ett läppstift av Maria från märket TIGI, Me like♥

Man måste ju prova direkt!


Söndag!


Vi har kommit hem ifrån nkpg precis. Vi har firat jul och nyår därnere. Supermysigt och trivsamt.
Igår när vi åkte ner till landet efter att ha varit i stan så möts vi i skogen av min söta pappa som hade med sig mössor, vantar och ficklampa! När vi kom närmare huset så hade han satt lampor i träden, machaller och en brasa både inne och utomhus. Söta mamma hade gjort mat och dukat bord. Det var verkligen lyxigt att få komma ut till dom så fint som dom hade gjort det. Sen blev det Bones avsnitt i sängen, gissa om vi sov gott den natten♥

Julklappar :)


Denna söta väska fick jag av Maria! Ser ni så fint den glittrar och skimmrar :)

I denna söta låda fick jag en mina plattång :) Av söta Maria♥



Superbra bodylotion som skimmrar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fick även i detta märke schampoo, balsam och hårinpackning. Doftar ljuvligt :)
ALLT detta från sötis Maria♥

TACK TACK TACK!!!


Hittade detta söta nattlinne ifrån H&M under 200:-

Maria hade gjort iordning ett jättefint fat som stod i hallen♥

RSS 2.0