Vilken lght!!!

Gissa om jag skulle vilja bo här! Kostar endast 25 miljoner dollar, det fixar jag lätt..eller... ;)
Man kommer ju alltid veta vad klockan är ialf!


Höst dekoration !

Tänk vad man kan göra med naturens hjälp!
Helt underbart♥



Höstmys♥


Muffins bakning med oväntat besök!

Jag stod och skulle börja baka muffins häromdagen och helt plötsligt så hade jag besök av grannen Kellys busungar som gärna ville vara med :) Självklart fick dom det! Så där stod vi och bakade supefina rosa muffins♥




Resultatet♥


Gissa om Johan blev glad när han kom hem på kvällskvisten och på matbordet stod dessa godingar♥


Näsblod av förkylning?

Kan man bli sjukare när man varit hemma i 2dar? Japp det kan man uppenbarligen.. vaknade imorse och kunde knappt prata och under natten har jag vaknat ett x antal ggr för att jag varit helt täppt i näsan. Så när jag sedan gick upp vid 07.30 och skulle snyta mig så gav jag upp, lika bra att gå upp och göra lite frukost. Trist nog så känner jag knappt någon smak...
Vet inte hur många thè koppar jag druckit med honung i, börjar bli lite trist men det är det ända som lindrar min hals nu och det släpper lite i näsan också.
Det är ju för jäkligt med en rinnade näsa!!! Jobbigast är ju att det blir värre på kvällarna då man ska sova!

Jag vill bli frisk så jag kan hjälpa till att plantera äppelträd i helgen på landet, men just nu ser det inte så lovande ut tyvärr och jag måste bli frisk tills på måndag. Kan inte vara borta mer från jobbet nu, det räcker med en vecka.

Jag har snytit mig så mycket att jag börjar få näsblod nu.. Hur normalt är det?!


Desperate Housewives har börjat :)

Är hemma idag också då jag har halsfluss och en förkylning som har startat i kroppen. Nu börjar jag även få tryck upp mot öronen.. och jag som aldrig brukar vara sjuk!!! Nu får jag visst allt på engång, kanske lika bra det så jag blir helt frisk och slipper bli sjuk igen :)

Min gudmor ringde och sa att jag MÅSTE stanna hemma och ta hand om mg själv för vem tackar mig om jag börjar jobba och är sjuk?! Nej man har ett liv och det ska värdesättas♥ TACK Annika du är bäst!

Min söta fästman har ordnat så jag kunde bädda ner mig i sängen och se de första avsnittet av höstsäsongen av Desperate Housewives! Gissa om jag blev glad :)

Jag kan meddela att det VAR Susan som gifte sig med Mike♥ Sen flyttar det in 2 nya familjer på gatan och det händer något med Susans dotter..tror hon dog faktiskt. Sen att Lynette väntar tvillingar IGEN kanske inte är precis vad hon önskar mest av allt just nu... Avsnittet var kanonbra, precis som vanligt!!!


Äppelträd

Min finaste mamma ringde precis och sa att i helgen när vi kommer ner till nkpg så ska vi åka och köpa äppelträd och en massa andra fruktträd och plantera på landet. Tänk vad underbart när träden börjar bära frukt! Och vad mysigt det kommer vara när mina och Johans barn kommer växa upp och ha ett landställe med en massa fruktträd som man kan gå och plocka av. Helt UNDERBART♥

Hoppas bara att jag blir frisk till helgen så jag kan åka hem till nkpg!


Hemmafruar

Japp då var det ännu ett avsnitt av Svenska Hemmafruar på Kanal 3. Jag kan inte hjälpa det men jag tycker faktiskt att det är roligt att titta på. Att följa deras liv i Hollywood ett liv som jag aldrig kommer uppleva är faktiskt lite fascinerande.
Tänk ändå om man ska drömma lite.. att vakna upp på morgonen och på din att göra lista står det:

♣ Massage

♣ Bli sminkad och stylad

♣ Shopping

♣ Middag med vänner

ja osv.. Det skulle faktiskt kännas helt OK enligt mig♥

Sen förstår jag också att det finns tragiska bitar av det livet..



Ha en fantastisk trevlig kväll!
Själv är jag hemma från jobbet och har halsfluss och har så jäkla ONT i halsen PLUS att jag har fått en förkylning i kroppen så jag är helt sänkt. Ingen energi alls..


Halsfluss... :(

Halsfluss (tonsillit)

Halsfluss är en infektion i halsmandlarna som beror på bakterier eller virus. Vid halsfluss gör det ont att svälja och du kan få feber. Barn kan få hosta och snuva. Receptfria läkemedel lindrar feber och värk. Läkare kan ordinera antibiotika om bakterier ligger bakom. Operation kan bli aktuell vid täta återfall.

Illustration: Svenska Grafikbyrån Förstora bilden

Den vanligaste formen av halsfluss orsakas av streptokockbakterier Grupp A.

Halsmandlarna, som är en del av immunförsvaret, sitter på var sin sida om svalget i höjd med tungans rot. Vid halsfluss blir de inflammerade, röda och svullna och gör ont. Ibland samlas det var i halsmandlarnas fickor som ser ut som vit-gula prickar. Om rodnaden och svullnaden sprider sig utanför halsmandlarna har en halsböld bildats och man behöver uppsöka läkare.

Halsfluss är vanligast under vinterhalvåret med en topp i september-oktober och en i mars-april. Sjukdomen kan gå över av sig själv, men ibland behöver den behandlas med antibiotika.

Även bihåleinflammation och öroninflammation kan förekomma i efterförloppet av en halsfluss.

Symtom

När du har halsfluss gör det ont att svälja. Du får feber och en allmän sjukdomskänsla. Halsmandlarna sväller och blir ömma. Om vuxna samtidigt får hosta och snuva brukar det vara tecken på att de har smittats av virus.

Små barn kan även få hosta och tjock färgad snuva av streptokockbakterier.

Halsmandlarna kan drabbas av flera infektioner med symtom som liknar halsfluss. En virussort som är vanlig bland barn och tonåringar ger så kallad körtelfeber. Då svullnar halsmandlarna också upp och får varproppar.

Ett annat virus kan ge blåsor i gommen som gör ont.

Om symtomen inte går över av sig själva kan du behöva undersökas av en läkare.

Förebyggande

Tvätta händerna ofta och undvik handkontakt med andra i förkylningstider. Använd gärna engångshanddukar.

På förskolan är det viktigt att barnen inte delar tandborstar eller handdukar. När du har snutit ett barn bör du tvätta händerna. Använd helst engångsnäsdukar, flytande tvål och engångshanddukar. Ta bort leksaker som barnen lätt stoppar i munnen. Håll nappar rena och åtskilda. Låt barnen vara ute extra mycket, även om det är vinter.

Smitta

Det vanligaste sättet att smittas är genom handkontakt. Bakterier och virus kan också överföras genom kyssar eller i luften av nysningar. Det brukar ta två till fyra dagar från smittillfället tills de första symtomen visar sig.

Ungefär en av tio som har halsfluss får återfall inom två till tre veckor. I sådana fall kan det bero på att du har smittats på nytt eller att du inte har tagit den dos av medicin som en läkare eventuellt skrivit ut.


Söndag morgon!

Godmorgon soliga söndag!

Igår kväll värmde jag vatten och tog med mig för att ha på sängbordet som jag kunde försiktigt klunka ner under natten då min hals värker. Jag vaknade vid 02 och hade svinont och likaså vid 04.. Sen var det bara att gå upp vid 08 för att göra sig redo inför jobbet.
Så strax ska jag pysa iväg till bussen..
Hoppas ni får en fantastisk söndag och njuter av vädret♥


Halsfluss... :(

Åhhh jag tror jag har halsfluss..och det är min jobbhelg! kanske inte den bästa kombinationen. Är helt slut i kroppen och har så jävla ont när jag ska svälja. Har känt att det är någonting på gång i 2veckor men jag trodde att det inte var någonting men igår så kände jag att nu kommer detta inte sluta bra och hur mår jag idag? Ja inte så bra. Varje ord jag ska säga gör svinont och som sagt det känns som rakblad i halsen när jag sväljer... Jag MÅSTE hitta nån som kan jobba de sista timmarna för mig för detta kommer inte gå så bra.. Jävla skit också! Jag har INTE tid att vara sjuk. Det blir att ställa klockan på 7 på måndag morgon och bege sig ner till vårdcentralen och få lite medicin. För jag klarar inte av att ha såhär ont!!!


Dagisfest

Var som sagt på gårdsfest på Elli och Minos dagis häromdagen och fy faan vad jag har saknat dom!!!

Fina Miqe och Ullis♥




Färgat toapapper!

Klart jag har färgat toapapper♥
Såg förra året att butiken Drömhus här i sthlm sålde det och även butiken Stockhome har det till försäljning :) Sen tog de snabbt slut men iår så såg min vän Ullis att dom hade fått in det igen och hon kunde köpa några rullar till mig. Om jag blev glad ;)
För 6st betalar du 99:- För mig är det värt det!

Jag har rosa och svart♥ 


Jobbhelg...

Godmorgon!

Nu är det snart dax att jobba för min del. Känns helt OK för på helgerna är det en helt annan stämning och jag jobbar med Niklas som är grymt duktig. Vi brukar få timmarna att gå fort!

Var och hälsade på Elli och Minos när dom hade gårdsfest på sitt dagis häromdagen. Jag kan säga att Elli släppte inte mig en sekund, hon satt fastklistrad på mig som ett frimärke♥ Dom är sååå söta mina godingar! Har ju inte varit barnvakt åt dom sen i somras, fast jag har ju träffat dom lite då och då. Men jag ska nog sno dom nån dag så jag får pussa och leka lite :)


Hemma igen..

Åhhh ÄNTLIGEN hemma efter en lååång dag på jobbet. Idag har våran PT Danne slutat hos oss, det är verkligen så jävla tråkigt!!! Han är bara så jäkla bra människa och en person som ALLTID ställer upp♥

Nu ska jag och min älskling se på lite tv innan det är dags att hoppa i säng :)

Puss och Godnatt♥


Måndag med ny start..

Godmorgon härliga måndag!

När jag vaknade imorse och tittade ut så var det blött och grått ute.. Jag gick till hallen för att ta på mig mina nya fina gummistövlar men det gick inte så bra då jag upptäckte att det var 2st vänsterskor!!! Hahahaha fy faan vad surt.. Jag har letat hela morgonen efter kvittot men hittar det inte. Jag ska slå en pling till dom och se ifall det går bra att byta in ändå. Det är ju inte så att jag använt dom precis hmmm.

Måndagar och tisdagar är så jäkla lååånga arbetsdagar för mig men så fort jag är inne på onsdag så känns det genast lite bättre :) Jag jobbar heeela helgen som kommer nu..suck! Skulle så gärna vilja vara ledig då denna helg bara försvunnit för mig. Jag har haft så mycket att göra hela tiden så timmarna har tickat på i alldeles för hög fart. Men så är livet ibland och man kan bara lära sig saker och se framåt istället för att se bakåt.

Ha nu en fantastisk måndag och sätt på lite bra musik i öronen så kör vi järnet nu!

PUSS♥♥♥


Drömmar... :)

Jag har MÅNGA drömmar och tankar om framtiden. Det ska man ha! Men sen är det en annan sak att fullfölja dom förverkliga. Att sträva framåt och försöka... Ibland vill man ge upp innan man ens har börjat.
Det viktiga är att man fortsätter drömma och att man endast har sig själv att skylla då det faktiskt handlar om att DU ska göra något åt det.
Det är faktiskt det som är det svåra att faktiskt inse att det är en själv som kan göra någon skillnad. Man skulle ju vilja att det var någon annan som gjorde det åt en eller att det dimpar ner ett kuvert i brevlådan där det står vad och hur och när du ska göra något. Så jäkla praktiskt :) Men tyvärr så fungerar det ju inte riktigt så... Fast jag ibland skulle vilja.

En av mina drömmar är att öppna en egen inredningsbutik. En liten och mysig lokal där man ska kunna handla lite möbler men mest dekorationer till hem och fester, olika ljus, krämer såklar, dofter i alla dess slag och en massa annat smått och gott! Ojojoj vad jag skulle trivas♥

Då kommer vi ju till den där härliga punkten då man har en dröm men varför förverkligar man den inte?! För att man inte tror på sig själv? Pengar? Tid? Var man befinner sig i livet? Ja ursäkterna är många och man tycks komma på nya hela tiden..
Mitt bekymmer är att jag är så jäkla stressad hela tiden att jag aldrig hinner varva ner och bara vara. Hinner aldrig lugna ner mig och sitta och tänka på vad för drömmar jag har och hur jag ska göra för att förverkliga dom.

Men jag har en liten grej som är på gång vi får se hur det kommer gå..

Fortsätt drömma men glöm inte att förverkliga dom för varför drömma om man sen ligger där gammal och grå och inte kan göra nått åt det?! Fatta att ångra dagar i sitt liv..det har vi INTE tid och råd med!!!


Söndag morgon!

Japp då var det söndag och den vanligaste städdagen för svenska folket. Jag och Johan hade en mega städdag i onsdags och tanken var att vi inte skulle behöva städa på helgen men så är vi nu här igen precis som vanligt..
Men det ska faktiskt bara dammsugas och småplockas lite så det är helt ok :)

Ska nog ta en sväng till centrum och köpa en ny ljuseffekt till kranen i badrummet,
den andra har gått sönder tyvärr..


Hoppas ni får en fantstisk söndag morgon!


Nya förråd på landet

Har jobbat med det nya förrådet som ska bli till förvaring av utemöbler. Nu är det nästan klart men vi har lite kvar att göra som att lägga in golv. När detta är klart så kan vi koncentrera oss på det nya verktygsförrådet för att sedan göra iordning vårt nya sovrum :) 



På kvällen tände vi rosljusen i den öppna spisen♥


Ullis födelsedagsfest :)

Igår var vi hemma hos Ullis som hade en födelsedagsfest :) Johan kom direkt från jobbet till festen så det blev cola drickande för hans del. Johan skulle jobba tidigt imorse så det var skönt att åka bil hem igår.
Ullis bjöd på kanongod mat och dryck! Sen blev det tårta som slank snabbt ner i våra magar♥

Hittade detta söta kort till Ullis, glitter och rosa kan aldrig bli fel!


Presentpåsar är ALDRIG fel. Det finns jättemånga olika färger och former, köp lite silkespapper och slå in presenten och lägg i påsen, KLART! Smidigt och enkelt och kul att få♥


Jag skulle gå ut och tända ljusen..de finns i ROSA!!! Me want :)


Fantastiska tårtor!
Jag skulle köpa med mig en choklad tårta men när jag gick till konditoriet så var det endast en chokladtårta kvar och den var ful så det blev den röda :)


Jag skulle tända ett stort tomtebloss som skulle vara i tårtan men den ville faan inte brinna så jag ropade på Johan och han började genast fixa och trixa. Sen tog jag över och då höll jag tyvärr min tumme precis under när lågan tog fart och faan vad jag brände mig. Så under kvällen satt jag med min tumme i ett glas med is hahahaha:)


Men fint blev det ju!


TACK Ullis och Miqe för en trevlig kväll♥


Torsdag och ny energi!

Godmorgon på er!

Nu bär det av till jobbet för min del, vi ses i efm :)
Ska äta lunch med Ullis♥


IDOL

Nu blir det att bänka sig framför tvn och titta på IDOL :)



Hoppas ni haft en fantastisk onsdag och njuter av kvällen♥ Det ska jag!


Badbomb :)

Åhhh vad det är skönt att bada badkar!
När jag kom hem fyllde jag upp ett varmt bad och la i en badbomb som färgade vattnet alldeles kristallblått :) Tände lite ljus och släckte ner, där låg jag i ca 1 timme och bara slappnade av.. Fy faan vad nice med lite egen tid och bara lugn.
Vatten gör mig avkopplad och harmonisk, det skadar ju inte med lite ljus så man får lite mys stämmning♥

Några av mina badbomber, jag har tom några med glitter i♥


Nu hörde jag att Johan tappar upp ett bad..där kommer han nog ligga i en timme också. Ser att hans PSP får följa med in också, den är faan med överallt hihi :)


GRATTIS!

STORT GRATTIS till min Ullis som fyller hela 30 fantastiska år!!!

♥♥♥


Min träning med min Personliga Tränare Nicklas!

Idag efter jobbet så tränade jag med min PT Nicklas. Trodde att min ursäkt om att jag faktiskt jobbade stängning igår och öppning idag (har sovit då ca 3-4tim) skulle hjälpa att inte köra så hårt utan kanske köra lite snällare..
Men NEJ inte det inte.. det finns inga ursäkter säger Nicklas. Så det var bara att masa sig till omklrummet och byta om :)

Vi började med att värma upp med att ha en repstege på golvet och träna fotarbete. När svetten började komma vara det dax för att köra igång! Lite benböj med vikt och sen körde vi även marklyft 85kg ett x antal set(fick ha dragremmar, vilket jag tycker är skitkul) för att sedan köra grodhopp längst korridoren och sen tillbaka till marklyft. Lite bröst blev det också..sen mådde mina armar fint kan man säga men var det slut där..icke! Nej nu skulle jag stå på händer först 1min sen 45sekx2. Först när jag skulle stå i en minut så kom nån nerv på något konstigt sätt i kläm och min vänstra arm bara vek sig under mig och där låg jag platt som en liten pannkaka på marken med en arm som hade domnat bort. Men det var bara att kämpa sig upp igen och på nästa.

Det var ett kanonpass och det kändes bra att köra på för nånstans finns energin där inne, ibland måste bara nån ta fram den. Och Nicklas lyckas varje gång :)

Så här sitter jag nu i soffan och knaprar på nötter och vindruvor med en arm som är avdomnad, det känns som att den sover, men det blir nog bra imorgon!

TACK Nicklas för idag, jag blev verkligen på bra humör och kroppen fylldes med bra energi♥


Tröttis..

ÄNTLIGEN är jag färdig med en grej som jag har suttit och skrivit på. Jag har börjat lite smått då och då men aldrig riktigt fått till det men nu tjatade min fästman på mig så nu tog jag tag i saken och nu så är det som sagt klart, känns skönt! Nu ska jag bara skicka det till pappis som ska finslipa lite på det♥

Kom hem strax innan 23 efter en lååång dag på jobbet och sen satte jag mig direkt och skrev klart det jag håller på med så nu är jag skapligt trött kan jag säga...

Hoppas ni sussar gott redan och drömmer fina drömmar!
Nu kom jag att tänka på en dröm som min vän Maria berättade i söndags. Hon drömde att hon hade 5st barn som hon gick och bar runt på i en ICA-kasse :) Hahahaha fy faan vad roligt det hade varit!


När lönen kommer MÅSTE jag beställa dessa ljus som finns i alla möjliga dofter och dom luktar verkligen UNDERBART!!!
♥♥♥
Finns på www.eleven.se


Trafikköer...

Igår när vi åkte hem från ladet så hann vi åka 15 min på motorvägen innan vi satt fast i vår första kö.. Typiskt! När vi väl började rulla igen så kom det första trafikbygget då vägfilerna blev 1 vägfil i ca 1km. Hur mycket otur kan man ha. Men inte nog med det under vår resa dök 4st till av dessa vägbyggen upp!
Så nu har vi bestämt oss att vi ALDRIG ska åka vid 18-19 tiden från nkpg en söndag. Vi var inte ensamna att åka mot sthlm kan man säga..
Johan var även stressad av att han skulle hem och se en match innan han skulle sova för att gå upp vid 05 idag. Så det slutade med att han såg matchen mitt i natten och sen inte kunde somna. Men han slutar vid 15 så då kommer han nog att däcka fint i soffan när han kommer hem.

Själv ska jag jobba ända till 22.15..åhhh jag vill inte jobba idag. Just nu har jag ingen energi alls. Jag får ta och köpa en energidryck så jag kommer igång :)

Ha en fantastisk måndag!

Mina fina älsklingar♥


Ordspråk

Ett leende kostar mindre än elektriskt ljus och ändå lyser det upp mer i ett hem♥


Bröllopsfesten..

Mötet igår gick bra med ägaren och kökschefen. Vi fick svar på våra frågor och vi tog även en titt i lokalerna. Vi är överens om att det är där vi ska ha festen. Lokalerna är vi bekanta med sen innan då vi har ätit och varit på fest där ett x antal ggr under våra sommrar här ute i skärgården. Tycker att det passar oss då vi kommer ha ett skärgårdsbröllop!
Jag vill inte avslöja ännu vart det kommer vara innan vi bokat.
Dom skulle skicka lite prisförslag och menyförslag till oss, blir spännande♥


Byggas tak och måla!



Japp ännu en morgon med strålande sol♥

Pappa var redan uppe vid 06 och hade börjat bygga på det nya förrådet. Det är inget som förvånar mig då jag har varit med om att vakna av både motorsåg, hammare och alla möjliga verktyg genom åren. Vi håller just nu på att bygga ett förråd där vi ska förvara våra utemöbler så dom inte ruttnar.
Själv ska jag börja med att slipa väggar och måla dom i vitt i ett annat föråd som vi precis byggt klart. Det är vårat nya verktygsförråd :) Kommer bli kanonbra!

Det är fullt upp precis som vanligt här ute i skärgården, fast det är även rogivande på sitt sätt.



Äntligen framme på landet!

Åhhh vad mysigt nu är jag ÄNTLIGEN framme på landet. Vi åkte direkt efter jobbet igår till nkpg för att gratta Hilda som fyllt år. (Hilda är Johans syster dotter) Hon fick nya skor, ansiktsmålning och sen fick hon även nagellack och mönster som man sätter på naglarna. Hon har velat ha det jättelänge då hon sett mina naglar. Jag gjorde iordning dom igår men hon gillade att pilla på dom så jag kan tänka mig att de inte hålle så värst länge..hihi♥
Sen på kvällen åkte vi ut till landet för att vakna upp härute som är det BÄSTA!

Idag vaknade jag upp till strålande sol och ett stilla hav, kan det bli bättre?!

Nu blir det frukost och sen ska vi åka till ett ställe där vi kanske ska ha bröllopsfesten. Vi har bestämt möte med ägaren och kökschefen vid 13 för att prata om vad dom har att erbjuda. Vi ska nog passa på att ta en lunch också :)

Jag blir alltid lycklig av att få komma hit och bara vara och njuta... Få känna lugn♥


Godmorgon på er och hoppas er fredag blir fantastisk♥


Njut!

Ha en fantastisk tisdag och försök att göra det bästa av denna dag.
Vi får aldrig tillbaka tiden däremot kan vi njuta av den och se framåt♥


Boxning idag!

Japp nu är det snart dags att göra sig iordning för att åka till boxningen, ska möta upp Ullis där! Eric som håller i klassen är sjuk tyvärr så idag kommer det vara Norberto som kör klassen. Men han är kanonduktig han med :)
Jag har träningsvärk överallt och Ullis har träningsvärk i armar och rygg så detta kommer bli roligt... Men vi får göra vårt bästa och det brukar bli bra♥
Boxning är sååå himla kul man kan verkligen avreagera sig och köra järnet!



Konstig hemresa från jobbet..

Igår på väg hem från jobbet så gick jag förbi en pub (nej jag gick inte in..) satt det en stackars liten hund bunden utanför. Matte eller husse satt där inne någonstans och söp ner sig och denna lilla goding satt där ensam i mörkret i kylan.. Åhhh vad jag ville ta med den hem♥
Men vilken idiot är det som sätter sin hund i koppel utanför puben?! Jag blir så jävla förbannad när jag ser sånt här!!! DU borde INTE få ha djur :( IDIOT!!!

Sen hände en konstig sak på bussen när jag skulle kliva av på min hållplats. Jag går ner vid trappen på bussen och väntar på att dörrarna ska öppnas och helt plötsligt så känner jag att nån blåser mig i nacken. Precis då öppnas dörren och jag flyger ut! Bakom mig står en man och en kvinna..helt sjukt! Varför, undrar jag?! Så jäkla vidrigt!!!

Hittade denna bild på en hund som tvingats vara byte mellan 2 kamphundar. Det är sååå tragiskt!


Vackra muffins :)



Sååå himlans söööta! Vill man äta dessa?!
Helt fantastiska, man blir ju lite lycklig♥


Dagen börjar med träning!

Japp vaknade till vid 07.30 av att söta Isak ville ut men tack och lov gick Johan upp och tog första promenaden så jag kunde sova till 9. Sen var det bara att gå upp och klä på sig träningskläderna. jag och Johan började nämligen morgonen med en joggingur och sen körde vi intervall träning i pulkabacken. Vi sprang upp allt vad vi orkade och gick ner. Det brände fint i låren kan jag säga.. I helgen har jag varit duktig (man måste få berömma sig själv lite) då jag på lördagen tränade med Elisabeth och hennes muskelpass vid 11 och igår körde jag BodyPump vid 10.30. Så nu känns det som om jag kommit igång bra med träningen efter sommaren. Nu ska jag hålla i detta också :)
Imorgon väntas boxning med Ullis♥ Fy faan vad boxning är bra träning och kul!

Nej nu måste jag börja göra mig iordning för strax väntar jobb för min del ända till 22.15... Åhhh vad jag vill vara hemma idag, Johan är nämligen ledig. Fatta vad mysigt en hel dag att bara mys och se på film men men det får vi vänta med till en annan dag♥


Victoria Secret fashion Show 2009

Åhhhh jag missade deras show igår, hur är det möjligt..suck! Men men det kommer en repris snart i dagarna och då är jag bänkad framför tvn :) Det är ju bara så kul att e showen och alla de vackra underkläderna♥



Supergift / Supersingel

Idag på fiket så slår sig en äldre man ner vid vårat bord då det är smockfullt överallt men hos oss står en ensam liten stol. Såklart han får sitta vid oss. Han presenteras av fikets ägare som supergift. Jag och Elisabeth tittar på varandra och börjar genast fnittra. (Ja vi tycker sånt här är riktigt kul, detta kan ju bara bli roligare) Jaha säger min vän vad spännande med ett nytt ord det ända jag har hört är supersingel vad nu det må vara.
Tänk vad roligt det är när man träffar nya människor och nya ord.
Så vad är supergift? Att han aldrig tittar åt något annat håll än sin fru och är jättelycklig eller att han sitter i en rävsax..hmmm ja det ska jag efterforska mer om. Sen började jag och min vän prata om ordet supersingel, är inte det också ett härligt ord :) För mig innebär det att man accepterar sitt singelliv och mår bra av det!

Gå gärna till Lisas cafè på söder i sthlm. ALLT är hembakat och smakar helt underbart♥
Åt en gigantisk bulle, kunde lätt ha ätit upp hela fatat med nybakade degiga bullar!


På kvällen nu ringde grannarna på och bjöd på blåbärstårta! Kan det bli bättre?!


Träning med Elisabeth :)

Nu blir det träning med den helt fantastiska Elisabeth Tollemark♥ Kom till SATS Medborgarplatsen kl.11.00 idag och var med och kör ett helt hysteriskt tufft men roligt pass! Häng på :)
Sen ska Elisabeth och jag mysa med att lyxa till det med att fika efteråt. Vi måste ju uppdatera varandra om vad som händer i våra liv och det är ju faktiskt en hel del, både på gott och ont..♥

Ha en fantastisk dag i solen denna lördag och unna dig någonting fint♥
Nej nu måste jag kila till bussen!

Elisabeth på ett av hennes MÅNGA äventyr!


Mac och Maria har köpt hus!!!

Nu ÄNTLIGEN har Maria och Mac fått tag i ett hus som är i precis deras stil! Inflyttning sker i juni nästa år, kanske en ganska bra lösning då dom väntar barn i mars. Då hinner den lilla godingen bli lite större och dom har kommit in i en bra rutin :) jag har sett att bilderna på huset och det är verkligen heeelt fantastiskt! Är glad för deras skull, vem skulle inte vilja bo i ett fint hus!?

Jag bjuder på två bilder! Detta är vardagsrummet♥


Ett av deras badrum♥

Japp här ska jag ligga och gotta mig ibland tillsammans med Maria :) Jag pratade med Mac och frågade om det fanns musik i badrummet, men det gjorde det inte nu men självklart skulle han fixa det. Jag och Johan älskade att det fanns musik i deras badrum i lghten, det blir en helt annan stämning!
Bra val Mac♥

Så nu är det nedräkning till juni!


Vilken jäkla odör!!!

Väntade på t-banan som vanligt och var i mina egna tankar.. T-banan kom in till perrongen och dörrarna slås upp och ut STRÖMMAR mängder av människor, bra tänkte jag då blir det lite luftigt för oss andra som ska in. Men så fel jag hade.. på något konstigt sätt strömmade lika många människor och lite till in i vagnen.
Där står jag nu trött och lite halvt irriterad som en packad sill! Och inte nog med det så har jag en gigantisk svettig man vid min sida som STINKER (ja här kan man faktiskt skriva så om denna lukt) svett ur alla porer han har på kroppen. Och rakt framför mig har jag en gubbe som skriker att han ska hem ungefär var tredje sekund.
Gissa om jag tyckte det var skönt när t-banan stannade på min station och dörrarna öppnades :)

Synd att det inte finns gasmasker på t-banan jag skulle lätt använda den.. :)


Coola stövlar :)

Var och strosade runt lite idag och lyckades ÄNTLIGEN hitta ett par stövlar, vet ni hur svårt det är att hitta ett par billiga men ändå schyssta stövlar.. Jag har letat i små affärer, skobutiker och stora varuhus men inte ett ända par så långt ögat kan nå..förns idag!

Hittade dom i inredningsbutiken Bolagret som finns i sthlm vet ej om butiken finns någonannanstans tyvärr..

Det blev dessa♥
Det var rea och jag fick dom för 99:-


Psykologi i skolan

Var inne och läste en blogg igår där en ung tjej beskrev en av hennes lektioner i psykologi.

Mitt i klassrummet stod en ensam stol och alla elever skulle under en timme skriva ner en förklaring på att stolen inte existerade.
Alla i klassen satte genast igång och skriva sida efter sida...
Men inte denna tjej hon tog ett papper och skrev: Vilken stol? och lämnade sedan in lappen.

Gissa vilket betyg hon fick?! MVG såklart :)

Hahahaha så jäkla bra!!! Sånna historier gillar jag :)



RSS 2.0