Byggartagen...

Japp då var själva stommen till bryggan klar, ÄNTLIGEN! Nu ska vi bara sätta dit plankor runt om.. Ja jobb finns hela tiden om man har hus. Jag vill bara att allt ska vara klart så jag kan inreda =)




En nyduschad Isak som sussar gott medans vi ser på film♥


Nytt inköp till landet!

Såhär ser den nya vattenleksaken ut! Fantastisk rolig =) Imorgon ska det bli bra väder och då är det mammas och pappas tur att inviga den lilla härligheten♥ Om jag ska filma =)



Duktiga Johan gick ut för att plocka lite blåbär, kom tillbax med 4L! Vi har sååååå mycket här ute att vi nu måste frysa in. Så imorgon blir det till att plocka. En smaskig paj blev det ialf♥


Inspiration!

Jag älskar att titta i inredningstidningar för att få inspiration! Jag vet inte hur många korgar vi har ute på landet fulla med tidningar♥



Ett tips om en bok ni ska läsa om ni vill skratta gott är denna.. Lånade den av grannen Marita. Har aldrig läst om människor som tar sååå mycket droger, dricker och ligger med varenda kotte de ser. En helt sjuk värld där man får veta ALLT och lite där till. Man kan inte sluta läsa den blir bara sjukare och mer intressant för varje sida som man läser! Man fattar inte att dessa personer lever för så mycket som dom har tagit in i deras kroppar är helt jäkla galet!!!


Byta Tapet dags?!

Japp då är det dags att skaffa nya tapeter till rummen i gästhuset. I stora huset har vi valt olika tapeter i rummen men i samma sea katalog. Vi vill att alla rummen ska gå ihop med varandra. Nu bygger pappa ett nytt verktygsförråd och det innebär att jag och Johan får ett nytt eget rum och min bror ett. Så nu är det nya tapeter som sagt som ska in och nya möbler =) Kan det bli bättre?! Just nu letar jag och Johan efter en bra säng som vi ska ha och sen är vi inte riktigt överens om vart vi ska ha våran tv..

Denna katalog är det nu iår och det är denna vi ska välja ifrån, GRYMT snygga tapeter med sjöinspirerat..


Jag skulle vilja ha nån av dessa coola svarta tapeter men det passar inte riktigt här ute..


Finns jätte söta och snygga tapeter till barnrum♥


Men det kommer bli nån av dessa varianter. Ska ha nån fondvägg..


Bullbakning pågår..

Regnet öste ner igår fm så vad skulle vi hitta på.. Baka bullar såklart!
De blev supergoda♥



Ullis och Perlan åker vattenring! -09

Det gick sååå fort!!! Dom kastade sig från ena sidan till den andra hahahahaha =)


Johan och Miqe åker Double Trouble!

Här jäklar går det undan!!!




SOMMARBILDER I VATTEN =)

Miqe och Ullis kom på besök i måndags och åkte imorse vidare på sin roadtrip! Vi har ju haft kidsen hos oss sen i fredagsefm. Så nu är det lite tomt när man är van att höra skratt och fotsteg som trippar omkring♥

Som tur är blev det en helt fantastisk kväll igår och då passade vi genast på att åka på några av våra vattenleksaker =) Gissa om vi hade kul!!! Timmarna bara försvann och när vi väl gick upp till huset var klockan 19.30 och vi hade inte ens ätit.. Men snabbt in med lax i ugnen och en fräsch sallad till det så var allt klart! Och en film efter för att varva ner..jag och Ullis såg filmen i ca 30min sen sov vi gott i soffan♥

Söta Elli och Minos njöt♥




Sen var det dags att ladda om för nu var det Ullis, Miqe, Johan och Markus tur att göra och inte blev det finåkning inte..
När Markus skulle köra sa han: Miqe det är ditt jobb att hålla dig kvar och mitt jobb att få dig att åka av, Lycka till!




Jag har inte skrattat så länge och mycket på lång tid..hahahhahaha! Det var hysteriskt roligt att se dom åka♥






Sen kunde man ju lika gärna passa på att bada lite också♥


Tack Ullis, Miqe, Minos och Elli för ett par underbara dagar!
Älskar er♥




Härlig sommarpromenad

Vi bestämde oss för att gå en långtur med kidsen innan lunch. Vi hade supermysigt förutom när vi kom till ett parti med enbart MYGG! Spring! skrek Johan till oss andra. Man skulle kunna tro att vi hamnat uppe i Norrland♥ Men vi sprang ifrån dom jäklarna =)

♥♥♥♥


Knee Board Johan


Jag har videoklipp när vi båda åker men de lägger jag upp imorgon =)

Sov gott och hoppas er dag varit fantastisk!!!

Vattenlek dag!

Idag har det varit full aktivitet heeela dagen lång! 

Vi har lekt, läst sagor, gått långpromenad, spelat guitar hero, varit med pappa och snickrat ja jag vet inte allt vi gjort.. Men oj så kul vi haft det =)

Vi tog en långpromenad och Johan försann som vanligt och hittade en helt ny väg i skogen och där fann han några cement balkar som han klättrade upp på och Minos och Elli var ju inte sent efter att haka på!

Meta fisk ifrån altan funkar nog..

Sen blev det mys med Isak♥

Dom kom på att man kunde leka vid vattenbrynet, så himlans söta. Efter att vi åt kvällsmat så skulle jag duscha dom men min mamma kom på att jag kan ta med tvålen ner till vattnet och tvätta dom där istl. Och gissa hur kul dom tyckte det var =) Tack mamma för en super idè♥

Efter att ha lekt en hel dag utomhus och kvällsbadat så satte jag på Alfons Åberg vid 19 tiden. När klockan var 19.15 så låg båda och sov som däckade sälar i soffan. Så man kan lätt säga att frisk luft gör sitt!
När dom väl var i säng så passade jag och min älskling på att åka ut med båten. Mamma och pappa stannade hemma för att se film och passade barnen ifall de vakna.

En helt fantastisk dag med sol och värme!
 Mycket lek och skratt =)

Solig morgon

Godmorgon!

Sötisarna sov ända till 07.40! Underbart =) 

Nu är det blåbärsplockning pågång så att det kan bli en paj. Funderar på att åka in till stan för att fixa flytvästar till sötisarna.

Johan och min bror kom hem vid 02 tiden inatt och dom hade haft superkul!!!

Ha nu en skön morgon ♥♥♥

Nu sussas det...

Vi ska vara barnvakt i helgen, miqe skulle kommit imorgon men han ringde och sa att de söta trollungarna tjatat om att få komma hit så det var bara att åka. Mycket bra tyckte jag =) När dom kom var dom helt upp i varv och ville bara leka. Dom hittade såklart alla blåbär som vi har, läpparna och händerna var alldeles lila♥ 

Det blev våfflor när dom kom med nyplockade blåbär sen var det dags att göra sig iordning för bedtime. Men det var lättare sagt än gjort. Min bror och Johan skulle i samma sväng åka bort till några av grannarna på fest och Minos skulle såklart med! Men icke.. Det blev saga efter saga efter saga.. Sen somnade Minos och Elli pratade i säkert en timme men tillsist så somnade även hon♥

Så nu sitter jag här och väntar på att min älskling ska komma tillbaka från festen med min bror men det lär ju dröja och jag somnar strax..

Här är dom ju bara för söta♥♥♥


Springa


Nu ska jag ut och springa hade jag tänkt. Det blir att ta båten över till andra sidan och sen ut i skogen! Ska bli superskönt att röra på fläsket =) Hittar bara inte min mp4...suck!

Tjing sålänge♥

Sjötema

På landet försöker vi att blanda nytt och gammalt i inredningsväg med sjötema såklart! Vi har en del kvar att bygga och fixa men det börjar bli klart =)

Här är byrån i hallen.. Lavendel ligger i glasskålen och doftar underbart♥

Sussande Isak

Min älskling är sååå söt! Igår tog mamma kort då Isak hoppat upp och sussade brevid mig. Jag och Johan fick ligga på en uppblåsbar säng då deras vänner lånade vårat rum, men det gick ju bra. Det ska sägas att Johan satt uppe och spelade till sena natten därav kunde Isak passa på att mysa med sin mamma♥

Vaknade dock av alla blixtar..

Besök..

Igår hade vi som sagt besök av mina föräldrars vänner Annika och Lasse. Mamma bjöd på italienskt tilltugg och till varmrätt lax och en kanonfräsch potatissallad! Johan bunkrade upp med Corona♥

Pappa och Lasse tävlade i NT-Golfen igår och de gick vidare till final som är den första helgen i augusti!
Det firade pappa!!!

STORT GRATTIS!!! ♥

Sen blev det sällskapsspel för hela slanten =) och drinkar såklart!

Guitar Hero

Japp då har vi varit borta och spelat guitar hero eller rättare sagt alla utom jag. Det är inte riktigt min starka sida, men efter ett par glas vin kan jag gärna ta micken men inget annat..hihi =) Smart nog hade dom satt upp ett partytält ifall regnet skulle komma, ryktena säger att det blir en guitar hero tävling idag. Det bästa är att vi bara knatar genom skogen så här vi framme hos grannarna!


Och sen blev det grillning.. Det var tjejerna som stod för grillningen för killarna spelade och spelade..mat var inte riktigt deras prioritet..

Vi kom hem vid 02 tiden glada och trötta =)


Golf tävling!

Idag tävlar pappa i NT-Golf. Hoppas det går kanonbra! Själv håller jag på och städar medans mamma gör inköpslista på vad vi ska handla för mat. Vi får nämligen gäster idag. Mamma och pappas bekanta kommer hit. Johan och min bror är och tömmer sista lasset med skrot till återvinningen i Östra Husby. Så man kan säga att det är full fart! Imorgon kommer min brors vänner hit och sedan under helgen kommer trollungarna hit så då blir det barnvakt på hög nivå!

Än sålänge har vi tur med vädret då det inte regnar och solen tittar fram lite titt som tätt bland molnen.

Ha en fantastisk torsdag!



Vackra dukningar

Att duka ett bord är himlans kul. Det gör det lilla extra.. Här är några alternativ på vackra sommardukningar som jag hittat i olika tidningar.





Sommar naglar

Nu blev det sommar gula naglar med glitter i. Men jag vet inte riktigt om jag gillade den gröna fjärilen..hmmm



Knee board

Nu har brorsan och Johan varit och köpt en kneeboard! För många år sedan så åkte vi efter båten på ett dasslock som mamma fixade ihop. Idag gör vi inte riktigt så..
Förhoppningsvis så ska den testas idag om nu pappa och Johan kunde komma tillbaka efter sin golfrunda nångång.

Ikväll blir det nog det årliga besöket till Arkösund med alla grannar härute. Då tar vi båtarna och åker dit för att äta och dricka gott, förhoppningsvis är det något band som spelar =) Bara båtresan dit innebär skratt och en härlig förfest.



Ha nu en fantastisk eftermiddag i solen och njut av varje sekund♥

Brygg bygge...

För er som ringde mig igår och undrade varför jag inte svara.. här ser ni svaret. Jag och familjen kämpade med att få bort den gamla bryggan som funnits där i över 25år. Skönt att den nu är historia. Nu finns en ny fin stor brygga som kommer hålla i minst 20år!





Älsklingen ska såklart vara med :)






Johan flyger!

Som jag berättat förut så fick Johan en flyglektion av mig i julklapp! Nu var det dags att använda den och vilken fantastisk dag det blev. Johan flög över vårt landställe och man kan även se några av våra grannars hus. Så himlans coolt!

Gissa om Johan var lyrisk♥ Ibland får man till sina presenter =)
Gå in på www.liveit.se
Rosenlundsgatan 60
08-120 182 00
 för att hitta en massa roliga upplevelse presenter att ge bort!




Sommartävling -09

Varje år har vi tävling mellan öläningarna och fastläningarna. Vi har altså en ö och en halvö där vi bor. Min familj bor på halvön men vi kallar oss för fastläningarna. Det börjar traditionsvis med att gå tipspromenad, därefter börjar 5-kampen! Det är här det gäller att prestera och Johan som är helt jäkla tävlingsgalen ska såklart ALLTID vara med i varenda gren. Förra året förlorade vi genom att Johan den klanten spikade i spiken snett! Så killarna i laget slängde han i sjön hahaha =) Så iår stod det mycket på spel, Johan MÅSTE se till att vårat lag vann och han måste få sin heder tillbaka.
Efter 5-kampen så är det fika tajm då alla har med sig sin egna lilla picknickkorg. Som mest har vi nog varit nästan 90 pers som har deltagit. Det är bara superkul att träffa alla och umgås. Dessa personer har jag vuxit upp med och lekt med i många år. Det är kul att se vi som var barn för några år sedan nu har familjer och bygger egna hus på tomten. Att man faktiskt utökar hela tiden istället för att sälja och nya flyttar in.
Åter till tävlingen... Efter fikat så går man igenom resultatet av tipspromenaden och vi i min familj har alltid en liten interntävling och iår så tog jag hem flest rätt! Whiii =) Sen bjuds det på fika av de som håller i sommarens tävling. Det är nämligen så att det går runt alla grannar varje år. Jag kan med stolthet säga att det var min familj som började med denna tradition för ca 20år sedan sedan dess har det hållt i sig för varje år! Ganska fantastiskt♥

Golftävling!


Min älskling skulle vara med och spela golf såklart men han har aldrig spelat mer än på kul.. Så han tog sats och svingade iväg! Det ska sägas att Johan ALLTID försöker att göra något extra utav allt om han får chansen.. Tur nog för honom så kom den iväg och nuddade berget på andra sidan och studsade i vattnet. Helt jäkla otroligt!!! Göran våran granne skrek till Johan att allt är förlåtet nu när han svingade så bra hahaha =)
Se på filmen och njut♥


Jordgubbar, glass och godis i stora lass bjöds det på!



På tipsrundan så var sista utslagsfrågan hur bred Leif var på överkroppen. Vi skrattade så vi grät kan jag säga..

för såhär ser Leif ut i verkligheten =) Slående likt va hihi


Men att dom satt dit hans huvud så bra på bilden var otroligt roligt! Frun Lena fick med sig bilden hem :)

En fantastisk dag precis som vanligt som avslutades med ett glas vin och kortspel på altan i solen, kan det bli bättre?!

Äntligen på landet!

Nu har jag ÄNTLIGEN semester i 2 fjuttiga veckor! Dom ska jag spendera på mitt landställe i skärgården tillsammans med nära och kära♥

Igår startade vi semestern med att dra igång guitar hero på högsta volym och ALLA i familjen rockade loss =) Vi spelade även ett parti liverpol, det bästa kortspelet om man är flera som ska vara med och spela.

Nu är det dags att börja klippa gräs, Johan är och handlar virke med min pappa. Nu ska nämligen bryggan bli klar idag har vi bestämt!

Tjing sålänge♥


Min älskling häromdagen då han var med sin pappa på skjutbanan =)


Biscotti!

Recept på hasselnötsbiscotti med choklad och chili♥

Ca 70 skorpor

100g smör
2 ägg
2 dl strösocker
1 tsk vaniljsocker
1 krm kajenpeppar (kan uteslutas)
½ tsk salt
ca 5 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
100 g grovhackade hasselnötter
50 g mörk choklad, 70% kakaohalt

Värm ugnen till 200 grader. Skär smöret i tärningar och låt det bli rumsvarmt. Rör ihop smör, ägg, socker, vanilj, ev kajenpeppar och salt. Blanda ner mjöl och bakpulver. Rör sist i hackade hasselnötter och hackad choklad.
Häll upp degen på mjölat bakbord och forma till 3-4 ganska smala längder som läggs på plåt, lätt smord eller med bakplåtspapper. Grädda ca 20 minuter.
Låt längderna svalna något innan de skärs diagonalt, till ca 1 ½ cm breda skorpor. Lägg tillbaka dem påplåten och rosta ca 10 minuter i 150 graders ugnsvärme med luckan på glänt. Vänd gärna skorporna en gång så bägge sidor får färg.

Lycka till!

Tips♥ Lägg några Biscotti i en fin burk och ge bort till grannen eller till en vän! Mycket uppskattat =)




Utekväll med Mac och Maria!

När jag kom i lördagskväll till nkpg möttes jag upp av Mac och Maria♥ Dom kom i sin snygga bil som jag bara älskar! Vi åkte till durkslaget som är en mysig restaurang. Där blev det grillspett och supergod fetasallad. Sen bestämde vi att ta lite efterätt hemma hos dom. En lyckad kväll med mycket skratt. Jag och Johan åkte ut till landet efter för att vakna upp härute♥





Tack för en supertrevlig kväll♥

Snart är det dags..

Snart är det dags att på riktigt börja nedräkningen för min semester.. Bara några timmar kvar nu =) Men då går det som långsammast också, suck! Efter jobbet har jag 21 minuter på mig att ta mig till tåget men det ska nog gå bra. Ullis och trollungarna ska komma förbi innan och hälsa på♥ Vi ska ju ha dom nästa helg =) Miqe skjussar ner dom till oss på landstället, ska bli kanonkul! Jag och min älskling är taggade. Hoppas på bra väder bara. Sen hämtar Mac och Maria upp mig på tågstationen för att sedan åka till en restaurang och käka lite. Min älskling är på grillfest hos sina fotbollskompisar och sin gudson. Så han kommer nog lagom till efterätten, den missar han aldrig♥ Sen åker jag och min älskling ut till landet för att bara va och ta det jäkligt lugnt!

Se nu till att njuta och ta hand om varandra, njut av sooolen =)

Ajajajaj och ändå vill jag göra hmmmm...

Underbara grannar

Igår möttes jag upp av Liw och Greta. Då var det dags att inhandla mat till grillningen. Vi grillade kyckling och Liw gjorde en kanongod sallad till. Nästan alla var med och vi åt och skrattade gott. Vi har nästan varje år haft en pool på gården som barnen kan leka i. Och iår så köptes det en ny. Så det var provdopp på gården och tyvärr så blev vissa islängda mot sin vilja =) Jag kan inte med ord beskriva hur FANTASTISKA grannar jag har. Alla är glada, hjälpsamma, och hysteriskt roliga. Jag bara öppnar min dörr så känner jag energin komma! Vi har helt enkelt jäkligt kul ihop. De är mina grannar men självklart mina vänner♥ Ibland undrar jag om vi vet mer om varandra än våra vänner vet. Men det är helt ok för här fryser vi inte ut någon utan alla är välkomna. Är man ledsen eller glad spelar ingen roll det finns alltid någon att prata med. Behöver man låna något så är det en självklarhet!

Vill bara att ni ska veta att jag tycker om er allihop precis lika mycket.
KÄRLEK till er ♥♥♥

Till dig annapanna hihi =) En riktig goding!


Flyglektion!

Min älskling ringde precis och sa att han tagit en flyglektion. Han fick nämligen en privat lektion av mig i julklapp förra vintern. Jag vet att han ALLTID har velat bli pilot! Så min tanke var att han skulle få leka lite med tanken om hur det skulle kunn vara. När min älskling var i USA så provade han på att gå utbildningen för att bli pilot men tyvärr så klarade han inte av alla tester. Hans dröm har varit att bli pilot, brandman och sedan polis. Så när han ändå var i USA så hoppade han på brandman skolan men det visade sig att de papprena inte är giltiga i Sverige. Så när han kom till Sverige så var det bara att söka in till polisutbildningen. Och idag är han polis och en mycket bra sådan♥ Den bästa såklart!

I planet så var det han och en instruktör. Johan fick prova på att flyga själv! Det han mest tyckte var coolt var att dom flög över vårat landställe =) Så han skickade ett sms till mig och sa att pappa har hämtat den andra båten nu. Han såg jättetydligt vår tomt och alla våra grannar. Som tur är tog han en massa kort som jag ska lägga upp sedan!  Åhhh min älskling var sååå glad♥ Nu har han fått mersmak och vill ta flygcertificat. Han ringde även min pappa och berättade hur lyrisk han var. Min pappa har nämligen haft flygcertifikat och ett plan när jag var liten. Men det tog så mycket tid och samtidigt köpte dom vårat landställe så timmarna räckte inte till.. Trist idag kan jag tycka, tänka att åka en snabbis till Gotland och mysa♥


Janice Dickinson utan smink..

Japp såhär ser hon ut utan smink, inte helt tokigt tycker jag.


Nya stövlar

Dessa är på väg hem till mig.. 399:- från www.halens.se

Badbomber

Jag ÄLSKAR att bada♥ Kan ligga i vattnet hur länge som helst.. I badet brukar jag ha i nån form av badbomb. Det blir en färg på vattnet plus att det doftar underbart, sen skadar det ju inte att man blir silkeslen när man kommer upp ifrån badet! Själv har jag en stor glasskål i badrummet full med olika badbomber tom de som glittrar♥! Men glöm inte att smörja in dig med någon god bodylotion efteråt så du återfuktar huden♥ Köpte en ny kokos bodylotion häromdagen hos Sussa (hon som gör mina naglar). Ska lägga upp bild imorgon.

Dessa kommer ifrån www.nordljus.se



Nedräkning pågår..

Sådär ja nu har min nedräkning börjat inför min semester! Det är 4timmar och 1arbetsdag kvar sen drar jag hem till fina nkpg♥

Igår blev mina ögonfransar längre och mina bryn mörkare och fick en kanonbra form! Duktiga Liw fixade till mig och Annapanna =) Blev en hel dag efter jobbet igår och jag var sååå trött efter allt så när jag väl klev innanför min dörr och gick och la mig vaknade jag till av att nån stoppade mina nycklar genom brevinkastet. Jag hade glömt dom i dörren!!! Vill bara säga TACK till den fina personen som gjorde det så jag kunde sova tryggt♥

Idag blir det spinning och core träning för min del sen är jobbet slut och då är det dags att möta upp Liw för att bege sig hem till mig och grilla♥ Frågade runt bland grannarna igår så vi kommer nog att bli några stycken som grillar och myser i sooolen =) Ett parti kort ska det absolut bli! Men först storstädning hemma innan allt roliga börjar.

Tjingeling♥



Nya fynd till garderoben :)

Sådär nu har jag och några grannar lagt in en härlig order på nya kläder ifrån www.halens.se =)

Denna goding kommer hem till mig♥
Nej älskling inte tjejen, klänningen hahaha ;)


Åhh ibland vill jag vara kort så att jag kan få ha alla snygga skor. Man blir ju faktiskt snyggare i högklackat!!!
Lite lexington/sjöstil på det hela ME LIKE♥

Anorektiska modeller!!!

Vet inte vad jag ska skriva..bilderna säger tillräckligt!





Detta förbud finns i deras hjärnor tyvärr..


NORRKÖPING =)

Nu är det endast 2 fina dagar kvar tills jag får pussa på min älskling och att jag ska få åka båt och bara ha SEMESTER♥

Underbara Norrköping♥


Jag ska bara njuta och sova utan att ställa väckarklockan! Vilken lyx♥ Nu är det bara att hoppas på bra väder så man kan göra en massa roliga saker =) Vi har ju en hel del inplanerat jag och min älskling, precis som vanligt frågan är bara hur vi ska hinna med allt men det brukar alltid lösa sig!

Ha nu en fantastisk dag i sooolen ni som kan vi andra får kämpa på lite till!

Tjing =)

Sminkningar..

Hittade dessa snygga sminkningar på denna sida: www.micromiss.blogg.se


Nya ögonfransar och nya ögonbryn =)

Idag ska jag bege mig till min söta Liw och få nya ögonfransar och nya ögonbryn♥ Med det menas att hon ska färga och plocka mina bryn och förlänga mina fransar. Jag kommer bli en pudding när det är klart♥ Liw är så grymt duktig!!! Hon jobbar både med privat sminkningar OCH tv-jobb/tidningar.

Ögonfransförlängning 400:-
Frans- och brynfärg samt plockning 249:-

Gå in på http://www.makeupakuten.se för mer info♥

Tel 0735 130 020




Ska ringa grannen Annapanna snart och se till att hon följer med och fixar till sig också♥

Vi är inte frimärken bara för att vi är tillsammans!!!

Då var det sista kvällen jag kunde pussa på min älskling innan han drog till nkpg. Men det som var lite bekvämt var att Johan skjussade mig till jobbet idag så kunde han åka direkt till nkpg. Så strax är han framme vid mamma och pappa för att lämna Isak för att sedan bege sig vidare mot finspång.. Men jag kan pussa på honom igen på lördag kväll♥ Kommer bli lite trist att sova själv men det går bra! Jag har ju alla mina fantastiska grannar att umgås med så mig går det ingen nöd på =)

Man måste kunna vara själv också inte bara sitta som två klistermärken på varandra. Jag har mitt liv samtidigt som jag har ett liv med Johan. Jag vill kunna vara självständig och klara av saker själv och inte känna mig beroende av någon annan. Men också att kunna njurta av att vara tillsammans. Men jag tror man får ett sundare förhållande om man kan vara borta ifrån varandra så man får sakna och bli saknad♥

En del frågar hur vi kan låta varandra åka iväg på kryssningar och resor med våra vänner utan varandra. Men SNÄLLA nån!!! Vi sitter inte ihop! Vi lever tillsammans och litar på varandra. Bara för att man är tillsammans betyder INTE att man ska göra ALLT ihop. Vad tråkigt att ALLTID vara med varandra, man får inte glömma bort sina vänner♥ Tänk vad mycket jag skulle missa om jag tackat nej till alla fantastiska erbjudanden som mina vänner har. Visst alla tackar jag ju inte ja till men nån gång då och då. För vad skulle jag göra istället? Sitta i soffan och kolla på film, nej tack! Jag vill uppleva och känna att jag lever. Vill inte missa en minut, vill heller inte känna att jag gått miste om något i mitt liv. Tiden och dagarna rullar förbi det kan vi inte påverka, det vi kan påverka är hur vi spenderar tiden♥

Jag tror att våran relation håller pga att vi har jäkligt roligt ihop, visst vi har våra dalar med men vi tar oss ur dem ganska snabbt. Vi skrattar, busar, leker och gör saker heeela tiden. Vi sitter INTE hemma och väntar på att nått ska hända. Ibland önskar jag att dagarna hade fler timmar så att vi kunde göra mer. Jag tror inte att  jag och Johan har suttit många timmar hemma en ledig dag och bara gjort ingenting, det händer bara inte.. Vi tar gärna turer med bilen för att upptäcka nya platser, åker och handlar, är ute med våra grannar och spelar kort eller grillar. Ja allt möjligt helt enkelt. Sen är vi väldigt  jämnlika mot varandra. Visst vill jag känna mig som en prinsessa ibland och bli bortskämd vilket jag också blir♥ Men att respektera och att hjälpas åt det är A och O för att det ska fungera!


Street Art

Hittade dessa bilder.. Sååå jäkla coola♥







Skepp och hoj!


Åhhh vill ha semester nu♥

Glömt kamera sladden...

Åhhh vad trött jag blir på mig själv.. Jag har glömt kamera sladden på landet. Jag som har så mycket roliga bilder ifrån helgen och även ett klipp på när min älskling tävlar i golf. Underhållande kan man minst sagt säga =)
Men i helgen då blir det till att ladda upp bilder för då åker jag till nkpg igen♥ Längtar till att ha min semester fast jag endast har 2veckor så ska jag bara vara på landet med mina kära och MYSA♥
INGEN stress det har jag för mycket i vardagen. Våra grannar på landet ska jag umgås massor med, de är så FANTASTISKT roliga och fina människor! Så det kommer bli träning tillsammans på mornarna och grillning på kvällarna! Därimellan kommer vi att basta, skratta, åka båt, festa och bara ha det jäkligt nice♥
Tänk vad bra jag och min älskling har det, fantastiska grannar hemma i huset och fantastiska grannar på landet! Kan det bli bättre?!

Skjuter ihjäl hunden!!!

Jag och Johan är på väg till färjan som ska ta över oss till vårt landställe i nkpg. På den slingriga vägen ser vi plötsligt en man som står med ett gevär och ska skjuta sin hund. Han har bundit fast sin hund i ett träd vid väggrenen och nu står han där och ska skjuta den. Johan tvärbromsar och hoppar ur bilen och skriker STANNA KVAR I BILEN! Men det kan jag ju inte göra, det är ju ett djur som håller på att bli dödad då gör jag allt för att rädda den stackars rädda hunden. Johan springer fram till mannen och tacklar ner honom och jag springer till hunden och knyter loss kopplet och stoppar in honom i vår bil. Sen ser jag hur Johan och mannen ligger på vägen och rullar runt och geväret far och flyger runtom. Jag försöker att hjälpa till så gott jag kan och tillslut så lugnar mannen ner sig och Johan har tagit geväret och säkrat det.

Sen slutar min historia...

Detta hittade min lilla hjärna på när den var uttråkad under resan till färjan förra helgen. Om jag är lite smått galen hmmm ja kanske lite :) Eller bara livlig fantasi!


Luncha med Ullis

Idag blir det lunch med Ullis vilket är trevligt varje gång! Vi har vårat stammis ställe men förra gången vi var där så var pastan torr och hård, inget för oss tack. Så vem vet det kanske blir vårat förra hak vi drar till idag.. Vecka 30 på helgen kommer trollungarna till oss och ska stanna kvar, mamma Ullis ska nämligen till underbara Barcelona♥ Hon får passa på att njuta och jag och Johan får njuta av att ha världens sötaste godingar hos oss♥ Ska bli superskoj! Sen kommer dom på måndagen och stannar kvar så att vi hinner grilla och umgås =)

Idag slutar jag vid 14 och då bär det av till nkpg, Johan hämtar upp mig. Ska bli skönt att komma iväg och bara mysa upp sig i soffan med en film♥ Tror vi ska lämna ett playstation till vår vän Mac på vägen!? Hmm ja våra karlar är lite tokiga..

Ha nu en fantastisk torsdag morgon♥

"Förståndet har sina gränser, endast dumheten är gränslös."


Hittade en dukning som någon har gjort med pappersfjärilar! Underbart♥

Tur man inte har semester..

Regn, Regn, Regn och åter regn... Tur man inte har semester ännu. Att jag faktiskt spar dagarna till soldagar förhoppningsvis =) Det kan regna nästa vecka också men sen får det vara nog! Då börjar nämligen min semester som jag har i 2veckor. Åhhh vad det ska bli skönt. Känner i min kropp att jag måste ladda upp mig nu och bara njuta och stressa av♥ Men först återstår 1 veckas jobb..

Efter jobbet igår åkte jag hem till Liw för att sätta dit extensions, faan vilken pudding hon blev =) Ska börja göra det nu. Har redan kunder som väntar.. och jag väntar på att allt material som jag ska jobba med ska komma. Men det kommer bli kanon! Det är verkligen superkul. Ska prata lite med min söta Maria och få lite tips. Hon har gjort detta i flera år och är en expert på området♥

När jag kom hem igår kväll efter jag varit hos Liw så hade mina grannar fullt upp med att ha vattenkrig! Alla var med och hade vattenpistoler, hinkar och kannor fulla med vatten. Dom sprang in till oss och lånade badkaret för att fylla hinkarna med vatten. De kastades vatten från loftgångarna ja jag vet inte allt dom gjorde. Men kul var det. Dom såg ut som genomdränkta katter. Jag skrattade gott och höll mig undan =)


Chaithè!!!



Denna syrup flaska finns att köpa på ICA Maxi för 49:-/st. Jag värmer mjölk och sedan häller jag i syrupen till lagom smak. Det är bara sååå gott♥

Ullis och Miqe tog med sig barnen och kom förbi oss för att hälsa på. Vi grillade och såg på film. Dom stannade hela dagen lång vilket var supermysigt♥ Snart ska vi vara barnvakter igen och jag hoppas på bra väder så man kan göra lite roliga saker ute och även åka lite båt! Ska hyra flytvästar på brandstationen igen, det var så himlans smart! Endast 10:-/dag.

Ska börja göra iordning mig nu ska till IKEA först för att inhandla lite saker till jobbet sen är det jobb som gäller fram till 22.15.. Blir en lååång dag men det är bara att göra!

Tjing sålänge♥

Ny klänning..

Köpte en ny klänning.. Glittrig och fin, me like♥


Passande örhängen..

Bakdag!

Jag verkar ha fått nån dille på att baka. Jag tycker det är hur roligt som helst och jag kan inte sluta =) Men jag äter inte av det jag bakar eller ji mina biscotti kan jag ta nån av. Resten smaskar Johan och mina grannar upp♥
Grannen Kelly tipsade om söta muffins. Det finns ett paket muffins på ICA Maxi som innehåller allt du behöver men du tillsätter endast ägg och mjölk. Det blir små söta prinsses muffins♥ Jag köpte även till en strösselburk där det fanns massor med olika symboler som tex hjärtan, vita och rosa kulor mm. Köpte även en rosa tub med glasyr för glasyren som finns i paketet är nästan vit.




Grannfest =)

I helgen var det grannfest i mitt hus. Kelly`s vän har kommit hem från USA och en välkomstfest hade ordnats. De slog upp ett partytält på gården och mat och dryck fanns. Det var hur trevligt som helst. Jag tände ljus och placerade ut på borden. Liw stannade kvar hos mig den kvällen och vi gick och la oss vid 04.30!!! Det var evigheter sedan jag gjorde det kan jag säga... De sista timmarna bestod av att jag och Liw dansade gärnet, så man kan säga att det endast tog några minuter att somna när vi väl gick och la oss♥



Anna, Marita och Ullis spelar kort =)



Trollungar!

Igår blev det storhandling på ICA Maxi sen kortspel och mys med grannarna. Vi satt ute till 00.30 och spelade. Jag kom näst sist =( Men det är helt OK och Johan vann såklart men lika bra var nog det! Hundarna var ute heeela dagen lång igår, det är sån tur att vi har en liten uteplats med gräs så att dom kan få vara ute i friska luften och mysa♥ Isak och Greta funkar så fruktansvärt bra ihop, de har kunnat vara ensamna några timmar ihop och dom tar verkligen hand om varandra. Men det är tur att grannhunden Aila finns så att Greta får leka av sig mellan varven för Isak tycker mest det är kul att springa efter pinnar.

Jag bakade jättesöta muffins igår men jag får inte fram bilden på datorn..men jag ska försöka att ordna till det till lite senare idag + att jag ska lägga ut mina recept också♥

Idag vaknade jag vid 07 då min älskling kom hem efter jobbet så det var bara att gå upp! En jättehärlig morgonpromenad med varm sol och inte en kotte ute, så jag passade på att ha hundarna lösa så att dom fick springa av sig lite =)

Nu väntar jag på Ullis, Miqe och mina trollungar som ska komma och va hos oss över dan. Det blir fika. grillning och en massa lek och bus såklart! Ska bli jättemysigt♥ Hoppas bara vädret håller i sig!!!

Ha en fantastisk lördag morgon♥♥♥


Osminkad Pamela A..

Hmmm.. MED eller UTAN smink..

Heidi Klums kropp..

Jag tycker verkligen att hon är snygg.. Detta är bara några veckor efter födseln av hennes 2a barn.




Dom här är ju riktigt coola♥



Dom är så fiiina ihop♥

Bakdag!

Kom hem vid tre tiden och fick ett ryck att gå ut och springa med Johan, faan vad varmt det var!!! Men vi klarade av det utan att stanna =)

Sen var det dags att baka! Gjorde hallongråttor och biscotti♥



SMASKENS♥

Sommardrinken som jag fick av grannen Kelly igår. Så fruktansvärd god!


Alla recept lägger jag upp imorgon!!!

Ringde min granne Marita för att få ett recept men hon var på IKEA och då passade jag på att fråga om hon kunde inhandla mina favorit doftljus. Självklart kunde hon det =)
De ligger i 3pack och kostar 49:- Dofterna choklad, cheesecake och kanelbulle, det blir en fantastisk doft♥
Jag har mina i badrummet!


Nej nu MÅSTE jag hoppa i säng så att jag blir trött och kan somna snart!

Victoria Beckham..

Ja vad ska man säga.. Ska jag nån gång göra så ska det INTE se ut såhär ialf.


Gillar denna tatuering OCH hennes frisyr♥

Ut och springa..

Idag blir det ut och springa för min del, Johan har lovat att hänga på =) Har varit dålig på att gå på mina pass. Har endast tränat med min PT och det räcker ju inte. Nej nu ska det bli bättring på det. Ska bli jäkligt skönt att få röra lite på sig i den härliga solen. Idag börjar inte Johan förns vid 22 så idag kan vi umgås som ett par igen, dagarna flyger iväg för oss och vi jobbar olika tider hela tiden. Ska kanske grilla med grannarna också.. Ja denna dag kan bli trevlig, men först jobb!

Fantastiska grannar!

Igår började min dag med att jag sovit ca 3timmar och som jag skrivit tidigare så har det varit så i ca 2v nu så att jag känner att jag börjar bli riktigt sliten.. På jobbet höll jag på att somna till hela tiden, jag var helt färdig. Men dpå kom Ullis inskuttandes och vi tar en lunch ihop. Vi äter tyvärr jätteäcklig mat men vi skrattar gott ändå! TACK Ullis för att du kom och räddade min dag och gav mig sån jäkla energi. Sen gick timmarna mycket fortare på jobbet =)
På bussen hem hann jag slumra in i 10min och när jag skulle kliva av var jag som ett kolli. När jag kommer upp på gården möts jag av min granne Kelly som ser att jag är supertrött och inte alls på humör. Hon springer in och blandar till världens godaste frukt drink! Jag öppnar dörren till doggisarna och så dom får springa omkring i gräset, själv sätter jag mig på en stol med drinken i handen och njuter♥
Kelly har regnbågslax hemma som hon lagar till och bjuder på, sååå jäkla gott!!!
Nu har jag både fått drink i handen, lagad mat, ätit ute i solen på gården OCH städat och våttorkat hela lghten. Detta hade jag absolut INTE gjort om mina underbara grannar inte gav mig en massa energi. Tillsist så gick jag och några grannar en kvällspromenad på ca 1timme. Vi pratade och skrattade hela vägen lång..

Vilken underbar dag det plötsligt blev♥♥♥


Sarah Jessica Parkers tvillingar :)

Då har dom äntligen kommit de två små töserna♥
Marion och Tabitha föddes av en surrogatmamma den 22juni♥

Sömnbrist!!!

Nu när jag äntligen kommer kunna gå ut och sitta i gräset och njuta av solen på min lunch så undrar jag vart solen är.. Åhhh det är ju typiskt! Men jag har kanske lite tur och solen faktiskt kommer fram lite senare idag =)
Idag är jag ett vandrande kolli..kom hem vid 23 från jobbet. Gick ut med doggisarna och gjorde mig iordning för att sova. Somnade vid 01.30 och vaknade vid 04.40 för att söta Greta ville gå ut. Det var ju lika bra att gå upp för min väckarklocka hade ändå ringt 5min senare. Söta Greta var lös i magen så hon bara sprang ut på gräset. Tyvärr så hade hon även gjort nr2 inne under natten. Tabletterna hon fick fungerade kanonbra så igår skulle jag prova att blanda ut lite mat med ris men det var uppenbarligen för tidigt. Så idag blir det till att koka torsk som hon får senare idag så att hennes lilla mage hinner lugna ner sig lite.
Idag blir det raka vägen hem för att gå promis med doggisarna och sedan städa lghten sen ska jag försöka lägga mig vid 20 så att jag får några timmars sö,n, märker att min kropp har väldigt mycket sömnbrist just nu. Har snittat på ca 3-4 timmars sömn varje natt i 2veckor nu. Kroppen mår inte så bra av det kan jag säga.. Men det är bara att köra på och ta nya tag!

Jag ska göra om ena gästrummet på landet nån helg framöver. Jag vill ha ren New England /lexington stil. Det ska vara en härlig miljö och det ska synas att det är skärgårdstema. Jag har kollat på tapeter och lite möbler och jag tror det kommer bli kanonbra♥

Vad sägs om dessa fantastiska rum...



Så sött♥


Ha en fantastisk onsdag morgon♥♥♥

RSS 2.0