Forever Aloe !

Japp nu ska det börjas drickas ALOE VERA ♥
Min vän Lisa har druckit det hur länge som helst och sa att hon tyckte det var kanon, men jag vet inte om hon fortfarande gör det. Aloe innehåller ju en massa fantastiska egenskaper som gör att tarmarna håller igång och har en bra balans. Så igår köpte jag en dunk till mig och en dunk till mamma och pappa. Nu ska vi bli hela och rena inuti vår kropp.
Jag har ju även fått dunder tabletter av min sötaste Ullis som ska hjälpa mig att återställa min kropp i en bra balans som jag inte riktigt idag har då jag stressar och sover dåligt.. Men TYVÄRR har jag glömt tabletterna på landet och nu MÅSTE jag skaffa nya tills jag kommer till landet. Får ta och inhandla det i veckan!



Vill ni veta mer om vad för produkter som finns inom Aloe Vera kontakta Ewa Lindblom 0704-910691
www.myaloevera.se/ewa


Snabbt mellanmål :)

Om ni är stressade nån dag och behöver ha i er ett snabbt mellanmål så rekommenderar jag denna shake. Den är supergod :) Finns i fler smaker och finns nästan överallt att köpa.


Passade på att köpa min älsklings favorit glass som vi ska smaska på efter maten♥
Visst den är dyr men faan så mycket godare än "vanlig" glass :)


Party Store!!!

Tjoho!

Mötte Ullis idag på stan då vi skulle utforska lite butiker och strosa runt..
Ullis är GALEN i skor så självklart gick vi och spanade in en hel massa, jag ÖNSKAR jag kunde vara kortare och kunde ha alla snygga högklackade skor. Men jag får nöja mig med att spana in dom istället :)

Jag letar efter ett par glittriga paljettbyxor! Jag hittade ett par på TopShop men dom kostade 599:- lite mycket för min del, sen hittade jag även ett par på H&M men dom fanns endast i fel strl såklart.. Så nu funderar jag på att köpa dom som fanns på TopShop... :) Men när jag ska använda dom är en bra fråga... Men det ska jag nog se till att lösa! Ska nog ringa butiken imorgon och be dom lägga undan ett par till mig♥

Sen gick vi till Party Store för att inhandla lite saker till Ullis fest! När jag kom in visste jag inte vart jag skulle börja leta det fanns sååå mycket roligt att titta på och shoppa! Perfekt affär för att köpa tillbehör till fest, kalas ja till vilken tillställning man nu väljer att ha.
Jag köpte med mig lite smått och gott :)

Rosa servetter, Rosa bestick, Rosa glas perfekt att ha med sig på picknick!
Alltid bra att ha hemma..


Ullis ville inte ha ljus (självklart är dom rosa med glitter på) i sin tårta men det MÅSTE man ha + ett sprakande glittrig "fackla" som man sätter på tårtan. Det är ju hennes födelseag och då ska det synas att man fyller år!!! Så det fick jag se till att det blev inhandlat :)
Kommer bli kanonbra♥


Gå in på www.partystore.se

Jag ska bli GUDMOR :)

Jag ska bli GUDMOR!!!

Se vilken fin liten goding som ligger därinne och har det hur mysigt som helst♥

GRATTIS Mac♥ och Maria♥



Nu vill jag att du ska komma ut så jag får pussa på dig!!!

♥♥♥

Impulsköp av doftpåsar :)

Var och åt lunch med söta Ullis idag♥ Då berättade Ullis att hon gått in på en heminredningssida som jag rekommenderat till henne gällande doftpåsar. Den söta stollen köpte doftpåsar för över 800:- hahahaha varför? Jo handlade man över 800:- så slipper man fraktkostnaderna.. Hmmm undrar vilket som blev billigast?!
Men hon är ju för go den där Ullis. Gissa om det doftade gott när hon skulle hämta paketet hihi :)
Men det mest sorgliga är väl att jag tycker att hon gjort bra ifrån sig för doftpåsar är helt FANTASTISKT! Det finns ingen äckligare än att komma hem till någon och det luktar äckelpäckel... :(

Nu har jag levande doftljus i vardagsrummet som doftar underbart♥
Johan jobbar kväll och jag njuter av att vara själv och och småfixa lite.. Sen ibland sticker jag ut mitt huvud för att umgås lite med grannarna♥

Doftljusen är i dofterna kanel, vanilj och cheesecake♥
3st för 45:- på IKEA


Seal (Amazing)

Godmorgon!

Vilket fantastiskt väder vi har idag :) Nu ska jag packa frukost, och sedan bär det av till skogen med Johan och Isak♥
En dag som denna får man INTE stanna inne, tänk snart är det dags för mörker, slask och kyla... Nu gäller det att samla energi och lycka inför den kommande hösten♥

Hoppas ni lyxar till det idag och tar vara på varandra!
♥♥♥



En fantastisk låt av Seal, älskar denna låt!!! Man blir på gott humör och min energi fylls i hela kroppen♥

Bröstcancer

Tittade på So You Think You Can Dance med Johan häromkvällen och denna dans berörde oss lika mycket som ni kommer se att domarna blir på slutet.

Mannen som dansar ska vara den där vännen som kämpar tillsammans och stöttar sin vän (kvinnan) genom bröstcancer. En hett ämne som behöver upplysas ännu mer i dagens samhälle då det är MÅNGA som drabbas.

Tyvärr har jag mist min mormor Stina, morfar Allan och mina två morsbröder Anders och Leif i cancer. Så detta ämne brinner jag starkt för♥

Se och njut♥


Doftpåse


Tips till er som vill att det ska lukta gott hemma utan att behöva tända ljus i hela lghten.
Det finns doftpåsar i tusen olika dofter att köpa. Passar att ha i badrum, köket, hallen, sovrummet ja överallt tom i garderoben och i dammsugaren.
Min söta Maria är också helt beroende av dessa påsar♥
Jag vet att dom går att köpa i nkpg i den fantastiska inredningsbutiken CasaNova och dom finns även att beställa på
http://www.nordljus.net/

I Stockholm har jag ännu inte hittat någon bra affär då jag köper mina i nkpg när jag åker ner dit.
De kostar ca 40:-/st



Min söta pappa!

Pappa låg i sängen och läste bok då kom jag och tvinga med honom på att vara med på kort♥



Till dig min fina pappa♥♥♥

Tanorexia!

Min granne Anna kom ut en dag på gården och sa till mig; Linn jag vet vad vi har, vi har tanorexia!
Tanorexia är ingen sjukdom men det är ett beroende av att hela tiden se brun ut. Man solar solarium alldeles för mycket och kanske använder brun utan sol hela tiden.
Jag solar solarium för mycket men har blivit bättre på att låta bli. Jag tycker det är så skönt att lägga sig 20min i värmen och bara koppla bort allting annat. Det är min lilla egentid som gör att jag bara kan vila i värmen..
Jag använder också brun utan sol (inte på flera veckor nu under sommaren) som gör att jag inte solar solarium så ofta, vilket är kanonbra :)
Jag tycker personligen att man ser fräschare ut om man är lite brun i ansiktet och på kroppen. Jag gör det för att JAG mår bra av det och känner mig fräschare.

TIPS:
Så solar du säkrast
Rödhåriga och ljushylta drabbas lättare av hudcancer.
De bör ta det särskilt försiktigt i solen.
Kan vara ärftligt.
Om du har både en pappa och en farfar som fått hudcancer är risken större att även du drabbas.
Det är helt okej att sola utomhus.
Se till att begränsa solningen till cirka 30 minuter/dag.
Har du fått fler bruna prickar på huden? Eller har prickarna förändrats i storlek och färg?
Gå till läkaren.
Ju tidigare symptomen upptäcks desto lättare är det att behandla.
Genomsnittsåldern för att drabbas av hudcancer är 50 år.
Men sjukdomen är jämt fördelad
i åldrarna från 25 år och uppåt.


Längtar tillbaka till sommaren!

Fy faan vad jag längtar tillbaka till sommaren!

Värme, grillning, jordgubbar, fina vänner och framförallt ledighet! Fast jag bara hade 2veckor semester så var det helt underbart. Det gick för fort som vanligt men vi hade en massa skoj. Sen åkte vi ner till landet varje helg för att njuta till max♥
Vi har fantastiska människor som är våra grannar som vi mer än gärna umgås med varje dag.
Johan och min bror stannade kvar i en hel vecka och bodde i stugan själva medans jag var tvungen att jobba. Varje gång jag ringde hade han en massa roligt för sig. Var det inte basta så var det vattenskoter tur till öar och båtturer och en massa lek såklart. Han njöt för fullt av att va där och bara ha kul♥




Nej nu ska jag ta och packa ihop och försöka se nån film innan jag somnar. Johan är ute med sina fd landslagskompisar och partajar i stan. Han kommer säkert sitta på nattbussen nån gång i natt på väg hem..

Hoppas ni haft en helt underbar fredag och njutit i fulla drag
♥♥♥

Seglarfest med grannarna!

Varje år har vi grannar på landet seglarfest tillsammans. Man anmäler sig som deltagande om man vill vara med och tävla. Iår var Markus och Johan med och tävla från vår familj. Markus vann första deltävlingen :) Vi var nog ca 60st som var med och hejade på! En helt fantastisk dag med massor med sol och god grillad mat!!!



Söta Johan kämpar på!


Markus först i mål!



Sen åkte vi hem till oss och badade♥



Familjebrännboll!

Japp det blev syskonen mot mamma, pappa och Johan♥ Vi vann såklart :)





Tre stycken örnar flög över oss!


Nya naglar :)

Då har jag fixat nya naglar idag efter jobbet, som jag längtat då 3 av mina naglar gått under tiden jag varit på jobbet och byggt..



Jag fick pärlor av Ullis♥ som man dekorerar naglarna med.
Finns att köpa på Åhlens för 80:-/burk


Tack Ullis för att du följde med mig runt på stan idag och även till nagelsalongen :)
ALLTID lika trevligt♥

Släktbesök..

Vi hade släkten på besök för någon helg sedan ute på landet. Vi blev 15 personer =) Mamma älskar att plocka och göra fint precis som jag. Här har hon ställt fram en massa goda saker som vi fikade på innan vi åkte iväg på seglarfesten.





Nu blir det pt-cirkel träning med Nicklas sen är det jobb som gäller ända till 22.15. Igår gick dagen jättesnabbt hoppas att det går lika fort idag =)

Ha nu en fantastisk tisdag och gör det bästa av det, DU väljer!

Jobb på landet

Då har ytterligare en helg passerat på landet. Vi åkte direkt ner i fredags efter jobbet så att vi skulle kunna få ut så många soltimmar som möjligt! Som tur är har vi faktiskt haft sol varje dag =) Vi stannade faktiskt kvar ända tills imorse då Johan åkte direkt till mitt jobb och släppte av mig där. Helt fantastiskt att vakna upp i skärgården innan man ska till jobbet, en bra start helt enkelt!
Vi har hunnit :
♣ Såga ner 2st träd och släpat bort
♣ Bygga klart taket i det nya förrådet + måla det en omgång
♣ Klippa gräset
♣ Spacklat väggarna i det nya förrådet
♣ Gjutit nya plintar till ytterligare ett nytt förråd
och självklart ätit gott och haft det kanontrevligt♥





Lite härligt att börja med en fika på bryggan.. Nybakat bröd och en cider♥


Denna sommar har det blivit en hel del Corona hos oss. Själv deicker jag inte öl men Johan tog med några stycken i början av sommaren så att min mamma och pappa skulle få smaka sen dess har dom funnits på lager sommaren ut! Det har blivit pappas favorit♥


Sen kom min kära bror på att han skulle på dop! Så lillasyster fick springa ner och köpa present. Hittade denna lilla fina presentpåse som jag stoppade ner presenten i och sedan la lite rosa silkespapper om. Enkelt och ser smakligt ut!


Nej nu ska jag hoppa i säng! Hoppas ni haft en fantastisk helg =)


Rihanna Live your life


Negativ energi!

Häromdagen när jag jobbade kväll så kom jag hem och allt var lugnt. Pratade lite med grannarna och gick sedan och la mig. Vaknade med ett ryck och tittade på klockan..05.36! Faan min buss till jobbet går nu!!! Skrek till Johan och frågade vilken dag det var och han sa att det var tisdag. Puh, vad skönt jag börjar vid 13.. Johan blev nästan arg och sa till mig att jag MÅSTE börja ta det lugnt och varva ner.
Jag fattar inte att jag kan vakna lite titt som tätt i ren panik och tro att jag missar bussen eller att jag skulle vara försenad. Nått jag vet är ialf att detta INTE är ok. Har nog gått lite väl för långt nu..
Detta var som sagt inte första gången.

Ullis kom förbi jobbet och vi tog en lunch ihop. Hon gav mig en burk som var full med tabletter som innehåller vitaminer, mineraler ja allt du kan tänka dig som gör att man ska må bra. Gissa om jag blev glad =)
Tänk vad fina vänner man har som tänker på ens hälsa.

♥♥♥



Hair extensions!!!

Nu börjar jag ÄNTLIGEN få hem alla tillbehör till att göra hair extensions! Har redan gjort på andra men det kommer bli kanon att kunna hjälpa hemifrån och att ha sina egna produkter.

Kommer finnas mer info inom snar framtid på min sida.

Vid frågor kontakta mig gärna på [email protected]


Pt-cirkel träning..

Japp då har man satt igång sin träning efter sommaren, känns bra! Var och träna pt-cirkel igår innan jobbet med Nicklas. Som uppvärmning hade vi lite olika stafetter vilket är väldigt roligt och effektivt men lite tävlingsmänniska som man är så ville ju jag hemskt gärna att vår grupp skulle vinna (fast det inte är tävling) så min tanke var att jag skulle lägga på lite extra och springa gärnet för att ta igen. Vi skulle springa en viss sträcka och vända tillbaka men vi hade tre stopp under denna sträcka, det första var att vi skulle ner och nudda bröstet i golvet lite längre fram rumpan och tillsist skulle ryggen i golvet och sen kuta tillbaka! När jag var längst ner och låg på rygg och skulle vända mig om så skulle jag hitta ett nytt sätt att ta mig snabbare upp men på nått sätt så vrider jag foten och stortån och jag känner att det inte riktigt var en bra idè... Men jag springer vidare. Sen under stationerna så märker jag att det börjar göra jäkligt ont och jag kan inte riktigt stödja mig men jag fortsätter så gott jag kan. Sen jobbar jag till 22.15 och åker hem. Väl hemma så tittar jag på foten och märker att den är svullen och min tå börjar bli blå..hmm inte konstigt att jag haft ont.

Men jag vet ju att man tyvärr inte kan göra någonting åt foten, utan det är vila som gäller. Trist bara att det händer nu när jag vill komma igång och gå på pass! Men en sak i taget, om några dagar är allt som vanligt igen =)



Båtlekar =)

Igår var det 41 grader på baksidan av huset!!!

Idag gassar solen som bara den och vi har precis avbockat ett parti kubb med familjen =)

Nu blir det ut med båten till en ö och sen kommer grannarna med sina båtar och vattenskotrar för att leka med oss, längtar redan!

Ha en fantastisk dag i solen och njut♥♥♥



Fantastisk bild!

Då var jag ÄNTLIGEN  på landet med min familj! Igår när jag kom till nkpg så gasade vi och åkte ut till landet. Alla var ute på en ö och solade och badade och åkte lite vattengrejer efter båt. Så vi hann vara där en liten stund. Sen åkte vi till en udde där alla grannar hade samlats vi var ca60pers och vi hade beställt pizza. Ni kan ju tänka er hur glad den lilla pizzerian blev när vi skulle beställa pizza =) Där satt vi på en klippa och njöt av en fantastisk solnedgång med alla grannar och knaprade på pizza och drack gott till! Sen delade vi en skumpa! Det är verkligen helt fantastiskt hur vi har det här ute, vilken stämning och fantastiska människor♥

Johan var uppe vid 04 och tog kort. Titta och njut, helt FANTASTISKT!!!


Spice Girls och Pussycat Dolls

När jag var yngre så var vi ett litet eget gäng tjejer som ALLTID umgicks. Vi var 5st precis som SpiceGirls =) Vilka såklart var våra idoler! Vi klädde ut oss och tog kort och stod precis som på bilderna vi sett. Vi hade en fantastisk tid tillsammans med mycket skratt. (Måste se om jag kan hitta bilderna.) Tänk vilket intryck dom gjorde på oss, vi härmade allt och sög in varje liten detalj. Bakom vår skola fanns det en liten kiosk som kallades BK`s tobak. Där såldes det SpiceGirls klubbor, man fick en bild på nån av medlemmarna i gruppen med varje klubba. Gissa hur många klubbor vi köpte!? Antagligen köpte vi upp hela lagret. Jag kan än idag minnas hur dom smakade =)
Sen kom dom ju ut med en film, SpiceGirls the movie, japp den har jag. Tittade senast på den i höstas och skrattade gott, denna gång åt att jag tittade på filmen hihi =)

När vi tittade på våra förebilder såg vi starka, utåtriktade, positiva, energiska tjejer med jäkligt bra musik. Den går ju att disskuteras idag dock men då var den absolut fantastisk♥
Jag skulle kunna göra vad som helst för att ha sett nån av deras konserter.

Dom ser ju lite annorlunda ut idag kan man säga♥


Idag så kan jag få för mig att jag skulle vilja vara med i en stor tjejgrupp och sjunga och åka iväg på konserter. Inte för att jag kan sjunga (har gått i musikklass i 6år men det vet i faan om det hjälpte hahaha) eller dansa men fatta kicken man får när man står på scen! Jag har ju stått på scen ett x antal gånger när vi haft uppträdanden och det är faktiskt helt fantastiskt!
Men då skulle jag vilja vara med i en cool tjejgrupp som SpiceGirls eller Pussycatdolls. Det ska vara lite energi i det hela!



Inspiration till dekoration bröllop..

Åhhh det finns ju sååå mycket fint hur ska man kunna välja ut det som är det där lilla extra och som är just för oss. Här är lite bilder på inspiration som jag hittade.

♥♥♥

Vem vill inte ha rosblad...










Ja mycket fint finns det, TUR att man har fantastiska vänner som kommer hjälpa till när denna dag slår in.

♥♥♥

Då är jag strax på väg..

Om några timmar är jag på väg till nkpg, ska bli sååå kul! Först ska jag förbi Marias jobb och hälsa på sen hem till henne för att ta bort mina extensions. Nu har jag haft dom i snart 6mån, helt otroligt! Men håret ska snabbt på plats igen, det kan jag inte vara utan. Jag har ju inte riktigt den turen som söta Ullis har som har tjockt och fint hår. Så då får man fuska lite, men det är helt ok! Kan inte rå för det men jag känner mig snyggare i längre hår♥ Förhoppningsvis kan hon hjälpa mig på söndag, beror lite på hur våra planer går ihop. Annars kommer det ju vara en helt hysterisk helg med massor att göra!  Som jag berättade tidigare så kommer det 15 personer ut till oss imorgon däribland min bror David som jag saknat så otroligt mycket♥


Men som sagt först lite jobb kvar SEN är det helg för mig! Jag har sovit så himlans få timmar denna vecka pga jobb så jag tänkte ta sovmorgon imorgon MEN det går ju ej då alla kommer vid lunch.. Men kanske jag kan sova ut på söndag!

Ut och njut i soooolen ni som kan
♥♥♥


Boken om Mötley Crue

Japp då har man ÄNTLIGEN läst klart boken om bandet Mötley Crue. Jag kan bara säga en sak LÄS DEN! Den är otroligt spännande och att man faktiskt får läsa ur alla bandmedlemmars synvinklar. De berättar verkligen ordagrant om hur de hade det som barn till hur dom lever idag. Man får följa med i deras hårda och brutala lilla värld.. Riktigt bra om man gillar självbiografi!






Före och Efter Jennifer Lopez

Smink är bra till mycket! Dels är det jäkligt kul att kunna förändra så mycket och sen för sin självkänsla för tyvärr handlar det ju till stor del om det yttre. Men självklart måste du ju kunna fungera inombords innan du kan leverera det utåt♥

Timmarna rullar...

Godmorgon!

Idag har jag sovit i 4tim.. trött som f..n!
 

Men det är bara att bita ihop och jobba på. Tyvärr så är min dag extra lång idag, jobbar ju egentligen till 14 men efter det har jag kickoff och möte ända fram till 18.15. Så idag jobbar jag från 06.15-18.15 med 4timmars sömn i kroppen, det blir till att köpa en redbull kan jag säga =)

Pratade med Johan igår och inte har han haft tråkigt på landet inte.. Tanken var att Mac skulle komma ut och de skulle fiska men så blir deras ena hund sjuk och var tvungen att åka till vet. Stackars lilla söta Milo♥
Johan hade gått bort till några grannar och hjälpt till att bygga tak och sen hade dom åkt ut med våran nyinköpta Double Trouble efter båten, denna gång hade dom spänt fast den efter Krilles båt och japp Johan fick smaka på att åka av! Han sa att man nästan studsade på vattnet i den hastigheten hahahaha =)
Sen tog han med sig mat och åkte över till några andra grannar för att grilla, tror dom åkte till oss sedan för att spela guitar hero. Min bror kom hem vid 02 efter att ha varit på liseberg med sina vänner, så jag kan tänka mig att han också hakade på och spelade. Så nej jag tror inte Johan har långtråkigt utan sysselsätter sig väldigt bra, rastlös som han är! Men vad mycket kul man får vara med att uppleva när man är impulsiv och hittar på saker och följer med sina vänner på roliga grejer =)

Undrar om han ens hinner sakna mig hahahaha... Själv rullar timmarna iväg varje dag då jag jobbar så mycket, hinner ju bara hem och sova. På torsdag har jag några timmar på efm som jag faktiskt ska ta vara på om det är fint väder. Tänkte nog umgås med grannarna och sola sen MÅSTE jag påta lite i rabatten och klippa gräset. Har storstädat lghten i måndags så det är bara badrummet kvar, skönt!

Sen blir det ÄNTLIGEN fredag och jag åker direkt efter jobbet till nkpg! Där möter Johan upp mig och vi åker ut till skärgården♥ Det är nämligen middag med alla grannar på landet på kvällen och sen på lördagen så kommer det massor med släkt till oss och samtidigt är det seglartävling bland grannarna på landet! Vi blir ca 15 pers hos oss och på seglartävlingarna brukar vi vara allt från 60-90pers. Och Lasse som är kemist har bryggt sitt eget öl som han bjuder alla på, han är duktig på att se till att ingens glas är tomma så man kan lätt säga att man blir lite rund under fötterna =) Det är fantstiskt gott!!! Ska bli kul att visa kusinerna hur våra tävlingar går till.

Och det BÄSTA av allt denna helg är att min äldsta bror DAVID kommer hem från Ryssland, har inte sett honom på nästan 2år.. Ojojoj vad jag ska krama och pussa på honom, och självklart vill jag höra alla roliga historier som han brukar berätta om det han har varit med och upplevt därborta.

En fantastisk helg kommer det att bli
♥♥♥


Isak är sjuk =(

Förra tisdagen så märkte jag att Isak hade en liten knöl vid halsen ungefär så stort som ett körsbär, blev såklart orolig och ringde och bokade en vet tid nu på fredag. På onsdagen var den stor som ett ägg och jag ringde och bokade om tiden till imorgon. Sen i lördags så blev det mycket värre och knölen växte och i söndags så var han helt svullen upp till nosen. Under söndagen så grät jag floder, trodde att jag skulle mista min fina bebis♥
Igår morse vaknade vi till vid 08 och då såg vi att han var så pass svullen att det var bara att sätta sig i bilen och åka in akut till djursjukhuset! Det jobbiga var att jag skulle med ett tåg vid 09.30 för att åka till sthlm och jobba.. Så Johan packade in sig själv och Isak i bilen och körde gärnet till Norsholms djursjukhus, medans jag ringde och förvarnade om att dom kommer. När Johan kommer dit så tar dom Isak direkt och söver ner honom. Sen ligger han nedsövd från 09.00-14.00, han genomgår också en operation där dom tömmer den här "knölen" på blod och vätska. Man tar även en massa prover, resultaten av dom får vi imorgon.. Sen kunde Johan hämta vår älskling på efm. Isak var helt medtagen av det som hänt och kunde knappt gå.
I nuläget har Isak 2rör som sitter i hans hals som ska göra att all vätska ska rinna ut ocjh kunna läka inifrån. Saken hör ju till att det rinner ju blod och illaluktande vätska titt som tätt ur rören så Johan har fått knyta tygbitar och handdukar runt halsen som kan suga åt sig detta. Och vi ska inte tala om alla mediciner som skrutten måste ta..

Johan har nu stannat kvar i norrköping och gör det resten av veckan för att kunna åka till vet ifall något skulle hända och sen till återbesöket nu på fredag. Min älskling är fantastisk♥ Han gör rent i rören och såren, ger medivin, pysslar om och åker till vet helt själv! Medans jag jobbar på. Som tur är så kan Johan sova på vårat landställe i skärgården med Isak så det gör ju det hela mycket bekvämare för dom båda♥

Nu hoppas jag att proverna är bra och att Isaks sår kommer läka fint. Tack och lov så lämnade han oss inte denna gång.. Den dagen den sorgen, då kommer mitt hjärta gå sönder!!!

Tack älskling för all din hjälp med våran bebis
♥♥♥


Filmen Watchman

Japp då har jag sett watchman.. Johan fick för sig att den skulle ses och så fick det bli. Vi käkade fantastisk god mat som Mac och Maria beställde från deras favvo restaurang i nkpg. Tog lax med basilikacreme, hur gott lät inte det! Sen var det då dax för den där filmen.. Johan hade läst att den fått bra kritik och ville så gärna se den. Jag kan säga att vi alla 4 satt som frågetecken den första timmen sen blev den faktiskt helt ok men sen så började det bli konstigt igen. Eller så var det helt enkelt vi som var tröga!
Piss dålig film helt enkelt!!!

Jag blev ju helt besatt av vad kvinnan i filmen hade på sig.. Jag förstår ju varför killar tittar på filmen =)

Ja denna dräkt skulle man ju vilja ha i garderoben, tror Johan vill det med hihi =)
Det är bara kroppen som fattas..





Sol sista dagen =)

Vad härligt med soool! Sista dagen på semestern och det är strålande sol och små små moln... Nu gör vi det sista på bryggan och sen är den färdig, ÄNTLIGEN! Som pappa har slitit.. Sen har vi ju allt annat kvar att göra på landet som att bygga klart nya förrådet, tapetsera om, lister i rummen ja som sagt det tar aldrig slut. Men tyvärr tar ju semestern slut och jobbet börjar hmmm. Ja det är bara att bita ihop och köra!

Nej nu sk ajag ut i solen och njuta♥

Hoppas ni får en fantastik söndag och passa på att njuta av de sista timmarna innan jobbet börjar♥



Mamma och Pappa åker Double Trouble

Tillslut fick jag iväg mamma och pappa på double troble. Man kunde höra mamma på lång väg hur hon skrattade... När de åkt färdigt så skrattade mamma och pappa hur länge som helst och sa att det var svinkul! Visst man kunde inte köra det fortaste men jag är glad att dom hakade på =) Idag sa dom att vi ska köra lite fortare, får vi se hur det går!


Madonna med Hung Up

GE MIG ENERGI NUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!


Beyonce med Single Ladies


Kakbokstips!

Fick denna lilla goding av min mamma häromdagen och den är helt fantastisk! Den heter: Njut en liten smula av tårtorna, kakorna, bröden och desserterna du inte glömmer! Av Therese Wikström
Therese äger ett konditori som heter: En liten Smula och blev årets konditori -2004♥



Det är sååå fina bilder och enkla bra recept. Jag själv gillar inte att äta kakor och tårtor speciellt mycket men att göra är jäkligt kul! Det härliga med denna bok är att hon har gjort så fina dekorationer kring sina bakverk, man äter faktiskt med ögonen också♥




Ojojoj nu vill jag börja baka =) Mest för att dekorera sakerna...

RSS 2.0