Nagelmani =)

Japp jag och Ullis är tokiga i naglar och allt vad som har med manikyr att göra! Nu har Elli fastnat för detta också och hon vill ju såklart också ha. Och varför inte!?

Små söta blommor♥


Coola Elli♥


Elli och Minos växer för varje gång jag ser dom dom♥ Hoppas jag kan se dom i veckan!!!

Blogga i solen =)

Nu ska jag bege mig ut till gräsmattan och passa på att njuta av solen de få minuterna som jag kan vara där idag..
Hoppas ni kommer få en fantastisk dag i solen men glöm inte att dricka mycket vatten och att äta glass♥

Jag just nu..


Tjingeling♥

Nya sommarköp!!!

Var och inhandlade lite häromveckan.. Det finns så mycket fint i affärerna nu att jag önskar att jag hade massor med pengar på mitt bankomatkort!

Min nya bikini =)



Tyckte dessa örhängen hade en sån fin färg!


Var bara tvungen!




Förbjudet att jobba..

Då var det tisdag och strålande sol igen! Härligt att man ska jobba från 13-22 inomhus i en grotta..suck! Det borde vara förbjudet att jobba dessa dagar i Sverige, för hur många soldagar har vi per år..?! Men jag slutar tidigt resten av veckan så jag får passa på att njuta då istället. Förhoppningsvis blir det landet till helgen =)

Söta Greta är ju hos mig denna vecka pga att Liw är på en filminspelning på barnens ö. Hon är så grymt duktig den där lilla Liw♥

Greta fick diarrè dan innan hon skulle till mig, tack Liw.. Men jag har köpt världens bästa tabl på apoteket så hon är bra i magen nu. Så imorse började jag med att koka ris och blanda i pyttelite mat i skålen. Så får vi se om hon får behålla det eller ej. Grannen Kelly hjälpte till igår att gå ut med sötnosarna då jag och Johan tyvärr jobbar samma tider mån och tisdag. Men det funkar ju när man har världens bästa grannar =)

Åhhh jag vill verkligen inte till jobbet en sånhär dag.. Men pengarna måste in och det är bara att göra!


Mac och Johan har köpt sig ett varsitt radiostyrt flygplan (vad nu det är bra för) och tog med sig ut till landet. Men med alla träd och vinden ifrån havet så går det inte alltid som man tänkt sig... Denna gång hamnade ena planet högst upp i en tall. Dom kastade plankor, grenar ja dom gjorde allt för att få ner den. Tillslut så hängde dom i ena grenen och skakade tallen så mycket att jag trodde den skulle gå av. Och ner kom den.. Jag och Maria låg på altanen och skrattade så vi grät =)



Vi spelade spel på kvällen och drack cider, öl och drinkar och det ballade ur kan man säga. Johans drink består av glass, sprit, lakritsgodis, läsk, cider ja lite av allt kan man säga =) Det ser ju ut som om nån har kissat i glaset..hahaha


Johan hade tråkigt och klättrade upp på taket för att ta kort.. Men bra blev det ju ialf♥



Vilket väder!

Vilket väder!
Haft en underbar helg med god mat och skratt. Mac och Maria kom i fredags och stannade tills idag
. Vi har solat, badat och åkt båt.


Ja medans vissa solade så passade andra på att skjuta luftpistol på burkar hahahaha..
Vi åkte ut med båten till en ö idag och bara solade. Sedan åkte vi över till Arkösund för att luncha lite, ojojoj vad folk det var och en massa fina båtar att spana in. En helt fantastisk dag!





Nu har vi hämtat Greta som ska få bo hos oss denna vecka då Liw är på filminspelning på barnens ö.

Hoppas ni har haft en fantastisk helg!!!

Tågresa till nkpg..

Om några minuter är det dags att lämna Tyresö för att åka in till stan för att ta tåget till nkpg. Isak följer såklart med =) Johan jobbar natt idag sedan kommer han också♥ Förhoppningsvis kommer vädret hålla i sig så att det blir sol och bad på landet! Gjorde naglarna igår, blev turkost denna gång. Känns sommarfräscht!

Lämnade mycket av min packning i nkpg från förra helgen så jag har en lite väska med mig denna gång, vilket är skönt då man släpar på en hund också♥

Nej nu måste jag springa till bussen..

Ha en fantastisk torsdag!!!♥



Träningsvärk!

Tjoho!

Åhhhh satan vilken träningsvärk jag har!!! Jag skulle hänga på grannarna på en härlig kvällspromenad igår, det kunde dom glömma. Jag kan ju knappt ta mig framåt hahaha. Jag tog en kortare runda själv med min lilla skrutt♥ Han haltade häromdagen jättemycket men igår kunde jag inte se någonting, han har antagligen stukat sig på nått vis då han sprungit omkring och busat. Men man kan ju inte hjälpa att bli orolig..

Igår blev dagen så jäkla stressad precis som vanligt..inga konstigheter!

Jag jobbade fram till 14 sen direkt till ICA för att köpa en tonfisk macka då jag inte ätit nån lunch sen 14.15 sprang jag till Sussa som gör mina naglar. Var klar där 15.40 sprang till jobbet bytte om till träningskläder, åkte till fridhemsplan för att byta till blå tunnelbana till stadshagen. Där skulle jag möta min PT Nicklas vid 16 men jag kom 16.10. Jag hittar inte Nicklas och börjar ringa som en tok då jag vet att han ALLTID är i tid! Jag blir jätteorolig att nått har hänt honom då han skulle cykla hit och möta mig. Jag börjar yra omkring i karlbergsparken för att leta men ingen Nicklas. Ringer till jobbet men ingen har sett honom. Jag springer och letar ända till 16.40 då min mobil ringer och det är Nicklas i andra änden... Då visar det sig att vi skulle mötas 17.00! Gissa om jag blev trött på mig själv.. Han hade inte svarat i telefon då han hade en kund. Så några minuter senare så kommer Nicklas och vi kör militär hinderbanan i karlberg. Jag kände mig som ett vandrande kylskåp då jag sprang runt mellan hindrena. Solen stekte fint igår och man kände hur trött man blev av värmen. Jag hade en sån jäkla träningsvärk, gissa vad jag har idag hihi =) Men faan vad kul det var, det ska jag lätt göra om fler ggr. Jag och Johan har varit där en gång förut och tränat, vi tävlade såklart mot varandra. Måste nog dra med Ullis dit en solig dag..kan lova att hon inte vill men jag får locka med att vi kan sola samtidigt hihi♥
Sen var det bara att skynda sig hem för att gå ut med Isak och äta lite mat. Trodde att jag skulle kunna somna lätt eftersom jag var så trött men på nått vis har jag inte kunnat somna på nätterna denna vecka vilket är jäkligt jobbigt och frusterande! Jag har sömnbrist som heter duga just nu.. Får sova gott på landet i helgen♥

På denna bild ser ni delar av banan som är 500m lång. Känner inte personerna på bilden..


Bilder på några av hindrena på militärhinderbanan. Känner inte personerna på bilderna..








Ha en underbar torsdag!

Soliga kramar Linnsan♥♥♥

Hinderbana..

Japp då var det dags att ta sig ut till Hinderbanan i Kallhäll strax.. Motiverad? Nja inte riktigt. Jag har en sån J...a träningsvärk så jag knappt kan röra mig. Tränade en hårt pass med Nicklas i måndags, enbart överkropp. Sedan var jag med på PT-Cirkelpasset igår. Och idag är jag stel som en pinne och kan knappt böja mig, kanske inte det optimala då man ska till en hinderbana hahaha =)

Idag ska jag fixa mina naglar, undrar vad för färg det blir denna gång.. Ullis kom förbi imorse och sa att jag absolut INTE fick välja svart, det har jag så ofta. Men jag tycker den är sååå fin, men ok jag ska välja en annan mer sommar färg♥ Ullis skulle träna och det slutade med att vi gick och solade istället hihi =) Ja vi är lite knäppa när vi är tillsammans.. men det är det som är det roliga! Jag längtar redan tills när vi ska vara barnvakter igen. Det blir inte förns i juli men nästa vecka ska vi träffas och pussas lite (eller mycket!)♥

Nu blir det jobb fram tills imorgon efm då jag åker hem till nkpg för att stanna över helgen och mysa på landet. Det ska bli sååå skönt! Hoppas värmen håller i sig och att man kan sola och bada♥ Mac och Maria kommer ut en sväng på fredag och grillar med oss. Men först ska vi rensa klart i mormors lght och handla en masa mat till helgen så det kommer vara full rulle innan fredag kväll..precis som vanligt!

Hoppas ni kan njuta av vädret och äta en massa glass!

Åhhh nu blir jag sugen på att fylla ut i läpparna igen, men jag vågar inte riktigt + att min fästman skulle bli vansinnig hihi =) Ja vi får se hur det blir med det, ibland får jag mina ryck och då gör jag det bara! Nästan alla mina tatueringar är impuls ryck hahaha.. + mina piercingar..


Må gott i solen ♥♥♥

Röda solar överallt..

Grannen Marie tittade ut genom dörren när jag precis kommit runt knuten med doggisarna och ropar, Linn det är röda solar överallt i tidningen! Marie visar baksidan på tidningen och JA det är röda solar veckan ut!!! Jag blir lycklig ända in i själen♥

Köpte lavendeltill landet, det är sååå vackert♥



Eftersom jag och Liw fick vänta en stund på bryggan innan vår räddning kom så lyxade vi till det lite..hihi =)




Äntligen kunde vi komma till landet med all god mat!



Sen var det dags att festa loss på midsommarafton..
Jag har lagt upp bilder förut från dessa dagar men dessa kort är från Liws kamera♥




Fiiina pappis♥



En båttur hann vi med♥








Myste på kvällen och drack champagne♥




Morgonen efter var det fullt ös igen med morgon gympa hahaha =)



Sen var det laga bil också...hihi




TACK fina Liw för en hysterisk midsommar helg, längesedan jag skrattat så mycket ♥♥♥


Tjing!!!

Energi och sol måndag!

Liw stannade över och sov hos mig igår natt. Vi satt ute igår med grannarna och tjattrade till sent, vi hade tända ljus och myste. Var hur trevligt som helst. Sen somnade inte jag och Liw förns vid 02.. Vilket känns idag då jag gick upp vid 08 och gick en morgon sväng med doggisarna♥ Har precis tränat i 2tim. Först med min PT sedan har jag kört spinning i 30min och avslutat med core i 30min. Ska även jobba till 22 så dagen kommer bli lång! Kommer vara på jobbet i 11timmar, typiskt nu när det är så UNDERBART väder♥ Men jag hoppas på att vädret håller i sig och att det blir kanon soligt till helgen istället då jag har långledigt =)

Jag har något på gång som jag ska börja med men jag vill inte avslöja något förns jag fått all leverans.. =)

Ha nu en fantastisk dag i sooolen ni som kan!



Tjingeling♥♥♥

Skön Söndag!

Vaknade vid 08 tiden och gick ut på en skön promenad med Isak och Johan, var ute i en timme i sköna solen :) Sen har vi varit ute på gården med alla grannar och pratat och solat. Vilket fantastiskt väder det har varit idag!!! Sol heeela dagen lång♥
Sen kom Liw förbi med söta Greta, då blev det grillning med allihop. Hundarna sprang omkring och busade medans vi smaskade i oss god mat!
Grannen Anna var på grönan och vann lite choklad..hihi=)



Passade på att baka Biscotti idag, fy faan va bra dom blev♥



Hela söndagen har varit perfekt. Har fått mycket gjort och skrattat gott!
Tog även en sväng ner till centrum för att inhandla lite shopping...lägger upp bilder imorgon.

Hoppas att eran söndag varit lika fantastisk som min♥

Puss och sussa sött♥♥♥

Tröttis efter en lååång dag...

Sådär nu har jag varit en duktig flicka.. Städat hela lghten, för det kunde inte min Johan göra som var ledig heeela dagen igår! Och en härlig promenad med doggisarna. Skönt att ha allt praktiskt gjort. Nu har jag pratat med min söta Maria som jag inte pratade med igår när det var midsommarafton och allt♥ Men nästa helg då ska vi hinna mysa och prata♥ Jobbar endast mån-torsdag nästa vecka :) Långhelg igen, längtar redan!

Ja såhär såg det ut i den fina bilen med fönstret tejpat hahahahaha :) Liw fick ha öronproppar på sig då det dånade från plasten.. Mamma skickade med chips och godis på vår lilla färd =)


Greta sussade gott i baksätet♥


Har precis gjort en supergod fruktsallad som jag ska smaska på♥


Såhär ser det ut just nu hemma hos mig. Ska sätta på nån film och tända lite ljus också.


Sussa gott och dröm sött♥♥♥

Ge Energi!!!

Nej nu jäklar ska jag gå ut och ta en lååång sväng med Isak och grannens hund. Måste rensa skallen lite på en masa tankar och det görs bäst med hög volym av peppningsmusik i öronen och en skön skogspromenad! Städa får jag fortsätta med sen, har ju hela kvällen på mig =)

Ha en fantastisk kväll och glöm inte att säga till dina nära och kära att du älskar dom♥

Agnes musikvideo med: Release Me



Nästa gång Agnes kommer till mitt jobb så MÅSTE jag säga hur bra denna låt är =)
Man blir liksom glad och fylls med energi♥

Tillbax i sthlm efter midsommarfirande..

Då var jag tillbax i sthlm efter midsommarfirande. Man kan säga att det blev en händelserik helg. Det hände både det ena och det andra men ojojoj vad vi har skrattat =)
Det började ju som sagt med att fönstret gick sönder på förarsidan, sedan råkade vi dunka in i en annan bil, fast som tur är så blev det bara en liten liten repa så det blir inte så dyrt att fixa. Kommer fram till landet och har glömt säkringen till båten, ringer grannen och lånar hans. Sedan har vi en fantastisk midsommar med massor god mat och skratt♥

Idag åkte några grannar över till en ö och spelade painball! Dom hade hela ön och sprang omkring på, fy faan va kul!!! Jag och Liw skulle vara med men tyvärr så var vi tvugna att åka hem till sthlm då Liw har jobb att göra.. Lite trist men det kommer fler chanser under hela sommaren♥ Det händer hela tiden någonting nytt och galet bland alla våra fantastiska grannar på landet =)

På väg hem idag så ville bilen inte starta men pappa fixar och trixar lite och vi for iväg! Vi skruvade upp volymen på högsta och sjöng heeela vägen hem. Vi hade superkul i bilen! Skönt att nått gick bra =) Under hela resan fick jag vara Liws backspegel då hon ej kunde se ut pga plasten som satt för hennes fönster. Men det gick så bra! Väl i sthlm så åkte vi fel när vi skulle hem till mig så vi åker till Liws jobb istället och lämnar hennes saker sedan så provar vi på det igen och tillslut så kom vi hem även till mig. Sen var det bara för Liw att ta bussen tillbaka till salongen för där väntade jobb för hennes del. Själv ska jag städa och göra fint här hemma. Alltid skönt att börja söndagen med en städat lght och en lååång frukost :) Blir nog till att åka och storhandla imorgon så att frysen är full med god mat inför veckan.

Nu ska jag börja städa och tvätta lite..

Tjing sålänge♥

Finns det nått som inte hon har gjort.. kanske bra att hon inte valde musik branschen :)

Min Midsommarafton -09!

Mitt midsommarfirande började på torsdagen efter jobbet kl1400. Liw kom och mötte upp mig och vi åkte hem till mig. Där packade vi lite och lånade Johans bil för att bege oss hem till Liw för att hämta hennes saker. Vi storhandlade på vägen och vi fick hela 5påsar med mat med oss! Vi skulle kunna bjuda med 10 personer til :) Timmarna gick och vi lämnade sthlm vid 19 tiden, kan ju också säga att det var vi och 50.000 till som lämnade sthlm samtidigt... Sen händer det konstiga.. på färjan så sitter vi inne i bilen och helt plötsligt så går ena fönstret på förar sidan sönder. Det bara exploderar och går i tusen bitar. Så det måste ha varit nån spänning i dörren som gör att det sprack! Men som tur är så hjälpte dom trevliga gubbarna som kör färjan oss att plasta in fönstret så att vi kunde åka vidare. Sakta men säkert så tar vi oss fram till landet och nu är klockan 21. Vi packar in allt i båten, då märker jag att en säkerhets sladd saknas och den måste man ha för att kunna starta båten. Så jag ringer upp grannen Berra och han kommer med en extra sladd så att vi kan komma över med båten till landet. TACK! Så det var bara att lasta in i huset och sen tappa upp ett glas med vin och tända lite ljus♥ Såg en film och snackade lite strunt sen var det dags att krypa ner under täcket för att sussa. Greta ville sova brevid Isak och han låg brevid mig i sängen. Så där låg jag och gotta mig med två söta hundar♥

Vi vaknade vid 8 tiden och åt en smarrig frukost! Splen sken redan så det var bara att gå ut och sätta sig och njuta av solen. Jag klippte gräsmattan och Liw gick och småpysslade lite under dagen. Sen kom det släkt från England och hälsade på. Mamma kom ut med ännu mera mat!!! Så det var bara att trycka in maten i kylen och frysen. Mamma hade även med sig underbar lavendel och andra fina sommarblommor som vi planterade ute. Vilken sommarkänsla♥ Vi har ätit fantastisk god mat hela dagen och haft strålande solsken och inte en regndroppe, kan det bli bättre!?


Liw gjorde en midsommarkrans, söta lilla pappa♥ hahahahaha



Liw marinerade köttet och kycklingen fantastiskt gott♥







Liw hade med sig champagne som vi firade med!




Tom sol på kvällskvisten♥


Efter all god mat, snaps, snapsvisor och väldigt mycket skratt så är det dags att dra sig in i huset för en film och mys♥



Hoppas ni haft en fantastisk midsommarafton♥


Dan innan midsommarafton..

 Förstå att vi nu har kommit ända till dan innan midsommarafton... Vart tar dagarna vägen? Dom går för mig alldeles för fort ialf. Tänk nu är vi redan i slutet av juni och snart i början på juli, lite ångest faktiskt. Jag tänker på allt jag borde ha gjort och allt jag skulle vilja göra men ser att tiden inte räcker till. Men vad gör det att gå och bekymmra sig och klaga, det hjälper ju absolut inte mig! Nej se tillbaka och vad man kunde ha gjort bättre och vad jag kan göra istället =) Känns mycket lättare då. Men såklart det är ju lättare att klaga än att ta tag i det, en enklare utväg på nått sätt. Mest känns det som om jag borde ha gjort en massa roliga somriga saker, men vädret har ju knappast tillåtit det och tiden har gått till att jobba vilket är ett måste för att få in pengar och överleva. Men det är ju inte riktigt hela sanningen då jag faktiskt har hunnit med en hel del i juni. Fast det känns annorlunda då det har varit lite för mycket då jag och Johan bara stressat runt och gjort en massa MÅSTEN saker. Varje helg har vi antingen jobbat eller haft 50.000(känns det som) saker att göra. När vi berättar för våra vänner vad vi gjort ramlar dom nästan baklänges och undrar hur vi orkar. Vi tittar frågande på varandra och undrar om inte alla har det så!? Men tydligen inte..
Vi springer upp och ner för trappor och in i bilen snabbt iväg handla mat, träffa vänner/släkt iväg igen, hinna till färjan, ut med hunden, passa barn, begravning, äta, försöka sova, handla bräder och en massa annat till landet, examensfest, läkartider osv. Men på något konstigt sätt har detta blivit vår vardag och vi märker inte ens att vi stressar runt som tokar! Måste nog bli bättre på att planera och att faktiskt njuta av tiden vi har, vart den nu tar vägen..
Idag ska jag möta upp Liw och söta lilla Greta efter jobbet. Dom ska med mig hem och sedan bär det av för att handla mat och lite god cider hade jag tänkt. Denna midsommar hade jag och Johan bjudit ut Mac och Maria för att fira midsommar på mitt landställe, men icke! Johans jobb ringde och beordrade in honom på självaste midsommar! Faan vad jag önskade att han inte hade svarat!!! Vi träffar dom så himlans sällan så detta hade varit kanontrevligt men ja vad gör man. Så våran plan var att dom skulle komma till oss på lördagen och mysa men Johan tyckte det var bättre att ta ett extra pass på lördagen då helgen redan var "förstörd" och kunna tjäna lite extra pengar. Vilket vi är i väldigt stort behov av då Johan kommer att göra 4operationer i munnen och ett bröllop som väntar, för att inte tala om att vi spar till en kontantinsats för att kunna köpa en lght inom snar framtid =) Ja det finns många luckor att fylla för våran del kan man säga..

Jag och min älskling åkte en tur med bilen häromdagen för att sysselsätta oss lite. Vi tog med Isak och stannade till vid havet vid Tyresö kyrka. Vi gick runt hela dagen och bara myste, Isak sprang bland klipporna och badade och var super lycklig. Sedan åkte vi till en sjökrog i närheten och åt fantastisk god man! Vi hittar på väldigt mycket när vi har ledig tid tillsammans, det MÅSTE man göra för att inte tråka ut varandra och bara vara hemma. Vi älskar att åka iväg till skogen eller att bara åka och äta ute. Jag tror det bidrar till att våran relation har hållit så pass många år. Vi är båda rastlösa själar som är nyfikna!

Varför inte en god sommar drink att börja med idag för att fira in midsommar :)


Ha nu en underbar torsdag och en fantastisk midsommar!
♥♥♥

Tjoho!

Ja då var det jobb igen efter några dagars semester... Det är alltid svårt att komma tillbaka efter ledighet tycker jag. Kroppen är van att sova länfre och att sysselsätta sig med annat än att jobba.. Men det är inget att göra, pengarna måste ju in och det känns ju alltid skönt att komma hem efter en en dag på jobbet då man känner att man gjort något bra! ´Nu har jag lagt i lite mörkare färg i håret igen. Mitt hår bleknar så fort nu på sommaren då jag ofta är i skärgården. Alltid efter att man lagt i ny färg i håret så glänser det så fint och jag tycker det luktar sååå gott, visst lite kemikalie doft men ändå!


Sen har vi varit och börjat jobbet med att tömma min älskade mormors lght. Känns så himla konstigt att vara där och titta bland alla saker då hon inte finns där.. Och att lghten står tom.. Men några saker har jag plockat med mig som jag ska spara som minne.

Detta uppläggningsfat var sååå sött!


Mormor hade en fin speldosa över sängen. När jag sov över hos henne som liten drog jag alltid i snöret och låg och lyssnade på musiken. Så speldosan var ett måste att plocka med♥


Efter röjningen så åkte vi ut till landet. Där bjöd pappa på gott att dricka och sen hjälptes vi åt att göra tacos, det blir aldrig fel =)


Tjingeling sålänge♥

Ny Design till DIN Blogg!?

Jag är såååå nöjd med den nya designen på min blogg =) Jag har ju världens BÄSTA grannar och en av dom är Benita♥ Jag frågade om hon kunde göra iordning min, javisst svarade hon! Så jag skrev vad jag gillade för färger och vad jag var intresserad av och vad mina läsare kommer att få läsa om och vips så fick jag denna fantastiska kreation!
Du är BÄST Benita :)
Det blev verkligen över förväntan♥

Vill du ha hjälp med din blogg?! Gå in på Benitas blogg HÄR♥ så hjälper hon gärna till =)


Dopdag..

Idag på efm ska vi åka in till stan för att gå på dop. En present ska inhandlas såklart...tur att jag brukar vara duktig på att hitta nått bra då vi har ont om tid. Men det ska nog gå bra! Johan ska nämligen bli fadder (gudfar) till detta barn som vi ska på. Hans bästa vän Nicklas är det som har fått en son♥ Kom precis på att jag nu kommer att träffa min vän Carin på dopet, hon är syster till Nicklas :) Det ska bli riktigt roligt, var längesedan vi sågs.

Ikväll hoppas jag att vädret blir bra då jag och Johan bjudit ut Mac och Maria på lite mat till landet. Dom ska sova över såklart :) Allt väder är ok förutom regn just nu..

Nu blir det frukost och fortsätta att sätta upp lister.

Ha nu en fantastisk lördag och gör det bästa av dagen.
♥♥♥

Dags att slumra in..

Nej nu är det dags att börja göra sig iordning för kvällen. Ska hämta mamma med båten strax, hon kommer lite sent då hon har varit på avslutningsfest med sina kollegor! Hoppas hon haft kul, det är hon värd♥

Hoppas ni haft en fantastisk fredag och att ni kommer sova lyckliga och drömma sött!

Kram sålänge så ses vi imorgon :)
♥♥♥

Semester veckan lider mot sitt slut...

Ja då har jag snart varit ledig i 11dagar :) Och jag längtar redan tills nästa ledighet, hihi. Jag fattar inte vart alla dagar och timmar tagit vägen..utav alla dessa dagar har jag och Johan spenderat enast 2st dagar till att bara vara på landet och INTE åka någonstans utan bara vara här och mysa. De första dagarna tog jag ut sem för att vara barnvakt åt mina sötisar Elli och Minos. Vi hade sååå himlans roligt ihop, hittade på massor med bus. De ska komma till oss i juli också, då hoppas jag på bättre väder så att man kan vara ute med båten lite mera och äta ute på altanen :)
Sen var vi på begravning, födelsedagskalas och en massa annat som var på vårat schema. Det blir lätt så när vi åker ner till nkpg och vi ska hinna med att hälsa på alla, vi glömmer lätt att ta vara på våran tid tillsammans.

Vi har grågås familjer på tomten här på landet som gärna vill vara på våran gräsmatta och i våran vik. Imorse var det 6st familjer med små söta bebisar♥ Ja dom är jättesöta och jag ÄLSKAR djur men tyvärr skiter dom sönder gräset. Så varje gång dom är på väg hit så får man springa ut och jaga bort dom. Förhoppningsvis så hittar dom någon annan trevlig plats att äta på..


Nästa vecka blir ju faktiskt ganska skön ändå. Jag jobbar tills på torsdag 14.00 sen är jag ledig över helgen! Tyvärr tackade min sötis lite för fort JA till att jobba i midsommar så han kommer inte först på lördag efm. Så det blir nog lite mys med familjen och sen med Mac och Maria på lördagen♥ Det blir nog bra ändå!

Jag är med i Vecko Revyn!

Sådär ja nu har tidningen äntligen kommit ut med mig i :) Det var detta som jag var och gjorde fotojobb med när jag inte kunde avslöja allt. Men nu finns tidningen i butik! Spring och köp :)


Jag är ALLTID glad :) nästan...hihi


Det är ett träningsprogram som du lätt kan följa hemma i ditt hem!





Japp då var det gjort också :) Vi hade superkul under denna plåtning, tack Carin♥

Vilken regn och blås dag!!!

Det är ju inte klokt hur mycket det har regnat och blåst idag! Vaknade 03.35 av att det blåste och smattrade på taket.. Lite otäckt faktiskt men då var det bara att krypa närmare min älskling så somnade jag genast om igen♥ Idag var det meningen att vi skulle åka in till stan för att gå på en skolavslutning men när klockan ringde vid 07 så såg vi att det var omöjligt med detta väder... Så idag har det bara blivit film efter film efter film... Vilket har varit trevligt och mysigt då vi ser havet och ovädret rakt framför oss ihop kurade i soffan♥


Igår var det bättre väder och då passade vi även på att träna lite. Pappa bygger en ny brygga men den är inte riktigt färdig än så då passar vi på att utnyttja läget och höjden av bryggan :)



Sen har jag hittat ett mys ställe på altanen.. I min hänggunga som jag köpte förra sommaren♥
Maria din favvis också va !?


Jag och min älskling tänkte hjälpa till lite genom att sätta upp lite taklister. Resultatet blev bra! Pappas kommentar var: Ja Johan på en skala 1 till 10 så är det här en 1a hahahaha nej det blev riktigt bra :)
Han är så duktigt min sötis som försöker och faktiskt lyckas♥


Hemma hos min sötaste Maria!

Just nu har vi ätit gott och vi håller på att tönta oss.. men skrattar det gör vi kan jag lova :)

Faan va mysigt det är att vara barnvakt!

Johan tog med trollungarna på en tur med båten. Man kan låna flytvästar från brandstationen för 10:- per dygn. Sååå jäkla bra :) På bilden har dom inte den på sig men jag LOVAR att dom hade det när båten var i rörelse!



SEn åkte vi in till Nkpg för att gå runt lite där.


Och så blev det halvars såklart! Hit går ALLA för att äta den bästa glassen i nkpg, det är kö jämnt...




Sen var det dags att leka...




Efter lek och glass ser man ut såhär...


En liten lunch sovstund♥


Och sen kom Ullis och Miqe och hälsade på ocg stackars Ullis som var så trött efter alla konserter och festande norska grannar..hon somnade gott på soffan♥

Besök av lilla Maria på landet

Min söta Maria kom på besök idag till landet! Vi hyrde film och Johan lagade pannkakor♥
Vi hade supermysigt, precis som vanligt.
Johan åkte över till en granne här på landet och hjälpte till att flytta ett vapenskåp som han fått ut. En och en halv timme senare kommer min älskling tillbaka med öl i handen och lite lätt påverkad eftersom han suttit där borta och har snackat och druckit öl. Han brygger nämligen sitt eget öl och det smakar ljuvligt!




Sen kom mamma och pappa ut med färskt bröd och jordgubbar♥
Så vi satte oss i solen på altanen och fikade.


Nej nu måste jag sluta då min pappa måste ha med sig datorn tillbaka till stan. Men jag fortsätter imorgon och lägger upp mer bilder och berättar vad vi gjort.

Puss och sussa sött♥

Hektiska dagar som Barnvakt :)

Japp då har man klarat av att vara barnvakt åt mina favoriter♥ Dom kom som sagt på onsdags kvällen och då var det mat och bada badkar som gällde!


Sen bar det av till mitt landställe♥
Färjan var väldigt intressant för små knattar..


Elli och Minos avgudar söta Isak..tur att han är tålig :)


Elli tror att Isak är hennes bebis, så Isak får tom en docka i sin säng och gärna en filt och kudde på kvällen hihi :)


Såhär sov dom varje kväll. Vi fick lägga en tjock madrass på golvet ifall dom skulle ramla ner. Det blev både film och sagor på kvällarna♥


De dagar då vädret inte tillät att man kunde vara ute så gällde det att vara kreativ. Jag hade min häst kvar som dom lekte med. Sen så fick dom även en sopborste som var en häst så att båda fick en varsin.


Kvällsmys♥


På morgonen var det Saltkråkan eller Lotta på bråkmakargatan och ett russinpaket i handen som gällde, det gjorde att man kunde få sova några minuter till och man hann plocka fram frukost i lugn och ro.


Johan passade på att ta med Elli och MInos och leka med pinnar och stenar vid vattnet medans jag gjorde mat.


Vi tog skogspromenader varje dag. Där lekte vi kurragömma i över en timme och sen lekte vi med pinnar och kottar ja allt vad man kan hitta i skogen. Isak följde självklart med och busade omkring♥ Vi hade verkligen supertrevligt varje gång vi var där och sprang omkring och lekte. Dom var superglada över att få komma ut i djupa skogen :)
Och vem älskar inte skog och natur!?





Minos mössa sticker upp hihi :)




Jag lägger upp mer bilder imorgon!

Sömnbrist...

Ja då har man provat på livet som småbarnsförälder. Vi hade som sagt de söta små bustrollen i nästan 6dagar. Från onsdag efm till att de åkte hem idag. Fast Ullisoch Miqe kom till oss igår och stannade över på landet. Jag har som sagt MASSOR med härligabilder och roliga historier om dessa INTENSIVA dagar! Men det får jag lägga upp imorgon plus att jag ska visa upp bilder på hur sminkningen på grannen Emelie blev som Liw gjorde!
Ja jag har sååå mycket att berätta nu när jag inte har bloggat på några dagar, men det ska bli ändring på det och det ska bli precis som förr igen, LOVAR♥

Det är en sak jag och Johan har ialf, SÖMNBRIST! De små trollungarna vaknar ungefär vid 02 och 05 på natten av sigsjälva så att man måste gå upp och gosa ner dom igen. Lyckligtvis så har dom somnat på engång. Sen vid 06.30 så är det bara att gå upp och börja göra frukost och sedan är det lek som gäller dagen lång. Det bästa är ju att dagen blir väääldigt lång eftersom man går upp så tidigt och man hinner men väldigt mycket, nackdelen är att dagen känns som om den inte har något slut och att man är trött efter all lek och bus. Måste säga att det känns lite konstigt att inte ha sötisarna här nu, både för mig och Johan♥ Nu har man ju hunnit bli van, men jäklar vad det ska bli skönt att få sova ut imorgon utan att någon väcker en :)

Jag och Maria tog deras monster bil förut och åkte en sväng för att handla lite käk. Man blir på sååå gott humör när man sitter i den bilen och musiken dunkar fint i öronen! Vi tog en liten extra sväng för att pigga upp oss lite :)

Mac och Maria är och gör lite ärenden för tillfället så jag och Johan är kvar i deras lght och väntar på att dom ska komma tillbaka. Har ätit god kyckling med färsk potatis, mozzarella sallad och en kanongod sås till gjord på gräddfil, ruccola och fetaost! När Maria står i köket och lagar mat är det bara att hålla sig borta. Hon vill pyssla och laga maten själv så jag gör min lilla del och dukar och fixar ljusen. Det går lika bra det♥

Vi stannar kvar till 23 ikväll här sedan bär det av till landet för att mysa med Isak♥

Hoppas ni haft en kanon måndag!



Sussa gott♥♥♥



Min Maria och jag...



Tjingeling!

Ojojoj vad längesedan jag bloggade känns det som. Jag och Johan har varit barnvakter sedan i onsdags kväll tills precis för nån timme sedan. Jag har tyvärr inte haft tillgång till nån dator på länge men nu så lånar jag Marias♥

Nu ska vi mysa och äta god mat :)

Jag lägger upp bilder och skriver mer imorgon om hur dagarna har varit!

Puss♥♥♥

Barnvakt :)

Ikväll kommer Ullis och Miqe till mig och Johan för att lämna barnen. Vi ska nämligen vara barnvakt från ikväll tills på söndag. Whiii :) Ska bli superkul!
Idag hinner vi endast med att äta och bada badkar ihop sen är det dags för sussning♥

Jag är taggad som faan.
Vi har mängder med olika planer på vad vi ska göra, men tyvärr så ser det ut som om vädret har sagt sitt och det blir lite andra planer...
Vi kommer att åka imorgon fm till sjukhuset först för att vänta medans Johan tar ut sina stygn ur käken, men det tar endast 10min max. Sen in i bilen igen för att åka ner till landet :)

Sen får vi se hur vädret är och vad vi hittar på!

Jag ska förbi mammas jobb för att hämta lite leksaker, hon jobbar som rektor på förskola och skola i nkpg. Hon fick faktiskt pris i Sveriges grönaste skola! Dom gör egen mat, värnar om djur och natur, har en underbar utegård för barnen att leka på, sen är lokalerna jättefina och mysiga♥

Mamma är bäst♥♥♥

Roligt kommer vi ha ialf♥

Greta i smärta!!!

Igår när vi var på salongen och väntar på att Liw ska sminka klart Emelie så hör jag helt plötsligt att
Greta (Liw`s hund) skriker i ren smärta. Jag hoppar upp ur stolen och springer dit!
Greta sitter fast i ett hål i golvet med ena tassen. Eftersom Greta är en valp så blir ju hon såklart jättestressad av detta och försöker rycka loss foten. Jag tar ett stadigt tag om Greta och försöker att trycka ner henne mot golvet för att hon inte ska kunna rycka sig loss. Hon sprattlar och rycker och jag är jätterädd att hon ska bryta sönder benet. Jag ropar på Annelie så att hon kan hjälpa mig att hålla henne still. Men hon rör sig så kraftigt och vrider sig att jag tappar greppet om henne titt som tätt. Under hela tiden så skriker hon medans vi försöker att få henne loss, det är hjärtskärande att höra.. Man hör hur ont och panikslagen hon är!  Liw kommer såklart och vill hjälpa men jag säger (eller rättare sagt skriker) åt henne att hålla sig borta under tiden. När det är ens egen hund så sätter känslorna igång och då kan man lätt bli ofokuserad.
Mitt mål var att få bort tassen allt runtomkring blev svart.
Efter några minuter får jag loss henne och hon har endast lite synliga skador på framtassen.

Efteråt frågade Annelie och Liw om jag inte fick ont av att Greta bet mig under tiden vi höll på att få loss henne. Men jag visste inte ens om det då min fokusering låg på att få bort henne från hålet. Min hjärna jobbade på högvarv och var superkoncentrerad.

Härlig känsla att allt gick bra tillslut♥♥♥


Pirr i kroppen :)

Whiii :) Idag är jag laddad med energi! Jag är supertrött i kroppen egentligen pga att jag inte sovit många timmar de senaste dagarna då jag har haft en fullspäckat schema sen förra torsdagen. Men ALLT handlar om inställning och jag har bestämt mig för att det ska bli en bra dag fast jag är helt slut och seg.. Redbull funkar ALLTID :)

Igår slutade jag 14 och åkte direkt till min vän Liw`s salong. Där mötte jag upp grannarna Annelie och Emelie. Jag och Johan ville överaska Emelie med att ge henne en fantastisk sminkning inför balen i studentpresent. Så Liw gjorde Emelie till balens drottning. Hon blev sååå vacker. Emelie`s ögon glittrade och hon blev supernöjd♥ Sen åkte vi hem för att locka håret. Jag och Annelie stod med varsin locktång och lockade på. Emelie har hur tjockt och fint hår somhelst så det tar ett tag kan jag säga..
Hoppas balen var lika fantastisk som Emelie♥♥♥

Jag lägger upp bilder på Emelie senare idag eller imorgon!

Sen var det bara att börja städa hemma och packa som gällde. Klockan tickade på och jag kom inte i säng förns vid 23.45 och somnade kanske vid 01 och sen upp 04.45. Trött är bara förnamnet..

Från Victoria Secret fashion show...




Flygplan saknas..

Läste i tidningen imorse om flygplanet som saknas. Fy faan vad obehagligt! De har tom satt in jättemånga olika räddningsplaner från olika länder men ännu inget spår...
Det ska ha skickats sms ifrån passagerarna när de började förstå att det var något som var fel. I ett sms stod det: Jag är rädd, jag älskar dig!
Någon ska även ha sett orangefärgade fläckar i havet 40min efter att planet störtat, men ännu inga fler vittnesuppgifter..

Jag hoppas verkligen att man hittar planet och att passagerarna får en värdig begravning ifall det är så att dom har omkommit.
♥♥♥

Benträning!

Nu har jag klarat av veckans benträning redan känns det som. Mellan 11 och 12 blev det tuff benträning med Nicklas sedan sprang jag till salen för att köra SatsPowerStep med Lena mellan 12-13! På passet känndes mina ben som två betongklumpar som inte ville göra som jag ville. Jag kämpade tappert men faan vad tufft det var. Så nu blir det lite vila imorgon för att kunna ge allt på onsdag igen!

Lite drake blev det också men vi hade en 15kilos tyngd med så att det skulle kännas lite extra :) Men det är en himla bra övning, både balans och styrka krävs!


Måste lägga till att Nicklas var tvungen att sträcka ut mina armar innan vi skulle köra, jag hade sååå ont fortfarande i dom.
Tack Nicklas för ett kanonbra pass OCH dom tre hysteriska passen i förra veckan, snart är jag igång igen!

Nu tillbaka till jobb, synd att man inte jobbar ute en sånhär dag...

Tjing♥♥♥

Strålande sol IGEN!

Sådär ja då var det strålande sol IGEN! Har varit ute på en promenad med Isak precis, ska nu dricka lite smoothie och börja göra mig iordning inför träning och jobb. Kan fortfarande inte sträcka ut min arm ordentligt efter all träning förra veckan, undra hur jag ska träna idag? Men Nicklas är ju bäst så han kommer nog på nått bra :)

Hoppas ni får en fantastisk dag i solen och en bra start på eran vecka♥
Det blir vad man gör det till :)

Fick ett par Nike skor av jobbet igår, superfina! Ska inviga dom idag...


Jag ville verkligen ta med blommorna hem ifrån begravningen. De var så vackra. Man lägger ju endast vissa blomsterarrangemang på gravarna, resten ligger några dagar vid kyrkan sen kastas dom...känns inte så bra.
Kransen som var ifrån oss i familjen var helt fantastisk, vilket jobb!!!



Ta vara på varandra♥

RSS 2.0