Drinkar i solen :)

Då har man klarat av första dagen på jobbet efter semestern. Känns bra! Det var kul att komma tillbaka och träffa alla härliga människor som man jobbar med. Även alla medlemmar hälsade mig varmt välkommen tillbaka :)
När jag kom hem så var det bara sängen som gällde, var helt slut!
Så nu är det dags igen för att köra ett energi pass med Nicklas, är lite nervös vi tränade ju inte alls när vi var i Thailand så nu ska vi se hur detta kommer sluta..hahaha :)

På en mysig restaurang i Samui..






Jag håller redan på att flagna bort all min färg... INTE kul alls!
Vill bara tillbaka hela tiden♥



Nej nu ska jag gå och förbreda mig inför att åka och träna, sedan jobba :)

Puss och Kram!

Första dagen på jobbet efter semestern!

Då var det dags att strax sätta sig på bussen för att åka till jobbet. Första dagen efter 3 veckors semester i Thiland :) Jag har lite ångest över att vara tillbaka i vardagen igen.. känns lite konstigt.. Vi har ännu inte kommit in i Sverige tiden så när klockan är runt 22 tiden så är vi helt slut. Sen vaknar vi till vid 06.30 och är pigga. Så då tar jag en sväng med Isak och sen kryper jag ner igen för att sussa nån timme till!
Johan har precis fått igång bilen igen med hjälp av startkablar och grannens bil :)

Så nu sitter jag här och försöker ladda med energi innan det bär av till jobbet! Jag gissar att jag kommer vara helt slut efter jobbet... Igår åkte jag in en snabbis för att göra inventering, tog ca 3tim. Men då passade jag även på att ta hem lite papper och läsa igenom och rensa mitt fack så att jag kan känna mig lite uppdaterad!

Nya tröjan och byxorna är på såklart, synd bara att jag inte jobbar i privatkläder..



Ha en fantastisk Måndag :)

Tjing♥

Äntligen hemma i Sverige!

Då har vi kommit hem till Sverige efter 3 underbara veckor i Thailand :)
Det är nu när man tittar tillbaka på bilder som man förstår hur bra man har haft det. Det är så svårt att ta in när man är där, det blir så obegripligt på något sätt. Bara att se på utsikten över havet och att man går omkring i sandaler och sommarkläder...
Jag vill redan tillbaka, har lite ångest över att komma in i vardagen igen..

Söta Annelie och Evelina kom såklart och hämtade oss vid flygplatsen. Vi var sååå trötta efter allt resande..
Så du förstår inte hur tacksamma vi är för att du kom i snöstormen och plockade upp oss!!!

STORT TACK♥

 
SNÄLLA lyssna på denna FANTASTISKA låt.
Känslorna bara spinner i kroppen ♥

Väl hemma så var det bara att göra sig iordning för att krypa ner i sängen.. Vi satte på en film men ingen av oss såg färdigt den.. Vi somnade sött in♥ För att sedan vakna vid 05.30.. Våra kroppar har inte riktigt vant sig vid Sverige tiden ännu.
Idag ska vi hämta våran älskade Isak♥ i nkpg. Men vi har ett bekymmer dock, bilen startar inte.. Vi ska strax gå ner och se vad vi kan göra!

Lite av mina inköp från Thailand :)

De vita kostade ca 65:- De svarta kostade ca 100:-

Dessa kostade ca 60:-

Köpte en svart Gucci midjeväska ca 100:- Den använde jag flitigt!

Det blev en Ed Hardy tröja ca 300:-


Ett rosa Lacoste linne ca 40:- Den vita tröjan med Heidi Klum fanns ÖVERALLT i Thailand, strax finns den nog i Sverige också. ALLA tjejer gick och köpte denna. Fanns även i fler olika färger :) Ca 50:- Jag bara ALSKAR den.

Det blev lite jeans också.. Ca 150:- st Märke Victoria Beckham

Dessa kostade ca 250:- st Märke Victoria Beckham och Dolce Gabbana


Body Scrub med Aprikos doft :) ca 40:-

Två bälten ca 60:- st

Alla cd-skivor kostar ca 20:- st i Thailand

Smink av märket MAC kostade mellan 20:- och 40:- st

Vissa ögonskuggor glittrade så fint :)

Versace väska va 250:-

En mp4 ca 300:- sen köpte jag även en högtalare som man även kan ha trådlöst :) ca 100:- Den svarta hållaren har man runt armen så man kan ut och springa med den. Det rosa plast skyddet fick jag till! Nu ska jag bara lära mig hur jag får in musik i den..blir nog att fråga Benita :)


Denna resa bestämde vi att vi inte skulle shoppa så mycket men det gick ju inte så jättebra..
Däremot så handlade vi ingenting till våra vänner (enbart 3saker) eller familj denna gång. Alla vill att man ska handla till dom när man är i Thailand. men man orkar inte gå och titta på saker till andra när man är på semester. Och våran väskor är sprängfulla! Resan till Thailand kostade mycket pengar så man har inte så mycket att shoppa för till andra man måste kunna njuta själv! På två veckor hade vi bränt upp 20:000:- och då var den en vecka kvar! Men det gick det också :)


Varat Hotel i Bangkok!

Nu har vi kommit fram till Bangkok!
Hotelet ligger aven nara shoppingcentret MBK, dit man MASTE ga och shoppa!
HAR kan ni ga in och lasa mer om hotelet..


Vi har ett supermysigt hotelrum... Nar vi kom in sa fanns det en morgonrock och tofflor.
Jag bytte genast om :)


I badrummet sa fanns det: Tops, bomullspads, Tval, Schampoo, Bodylotion, Badskum, Badmossor, Tandkram, Tandborstar, Sykitt, Nagelfil, Munskolj ja och mycket mer. Bara att ta for sig :)




Nar vi sag att dom hade abdkar tog det inte lange forns vi var dar i och gottade oss! Vi namligen ALSKAR att bada :)




Vi har aven tillgang till internet, poolen, gym, bubbelpool, angbastu, bastu...



Jag passade aven pa att ga in i omkladningsrummet och tog mig ett dopp i varm bubbelpoolen :)



Har kan man aven bubbla lite utomhus!

Regn och sol!

Gick upp vid 9 imorse for att springa ner till poolen for att njuta av solen :) Sen gick jag tillbaka vid rummet och hamtade vaskorna for att stalla ner dom i Kenny och Mickes rum for vi maste checka ut vid 11. Precis nar vi stallt in vaskorna kom varldens regnskur!!! Sa det var bara att vanta ut regnet genom att titta pa tv, men jag somnade till istallet, skont! Men nu ar det stralande solsken och det ar frukost dags, har matt illa hela morgonen och har darfor inte kunnat fa i mig nagot men jag maste prova for att fa energi! Sen snabbt till stranden for att fa den sista gnutta solsken innan vi aker :)

Sahar sag det ut imorse... Lite oversvamning kan man saga och en timme senare ar det stralande solsken!


Vi hors i Bangkok♥


Sista soldagen!

Da var det sista dagen i Samui idag. Vi aker ifran hotelet kl15.30 och planet gar 17.15 mot Bangkok. Forhoppningsvis sa kommer jag hinna traffa min fina van Ullis en snabbis pa Samuis flygplats. Da hon och hennes kille kommer precis innan vi ska aka ivag. Jag hoppas hoppas hoppas att jag hinner fa lite energi ifran henne och att jag kan ge lite energi at henne :)
Val framme i Bangkok sa kommer vi aka direkt till hotelet for att checka in, vi vet inte om vi ska ga nan runda pa stan eller om vi bara ska mysa pa rummet pa kvallen, vi far se hur vi kanner oss nar vi kommer fram!

Igar sa gick vi ut och at med Johans vanner sedan blev det kortspel pa balkongen med lite dricka. Men tyvarr sa borjade jag ma illa och gick efter ett tag upp pa rummet for att kurera mig och sova. Medans Johan och hans tva vanner gick ut en svang och festade till det. Men min alskling kom hem vid 3 tiden da de andra killarna hade fatt napp och da var det inte lika roligt langre for min sotis.. Men dom hade haft en jattetrevlig kvall.



Vi hade verkligen en kanonkvall med kortspel och fy faan vad roliga killarna var. Vi snackade och skrattade kvallen lang! Harligt med lite ny energi det behovde vi :)

Tack Kenny och Micke for att ni bjuder pa er sjalva och ar sa fruktansvart positiva manniskor!!!

Sista kvallen i Samui

Da har vi kommit fram till sista kvallen i Samui. Sa nu blir det att ga hem och gora sig iordning sen sa kommer vi mota upp Johans lagkompisar for att ata och dricka nagra drinkar. Ska aven passa pa att kopa en sista troja har innan vi aker imorgon. Men jag tror nog att jag skulle behova sova nan timme innan, solen tar pa ens krafter...
Jag hoppas att varat hotel i Bangkok har battre sangar an dom vi sovit i nu. Det ar som att ligga pa en planka...
Johan har hittat en kanonbra hotell som ligger endast 15min ifran MBK, det stora shoppingcentret som jag kommer befinna mig i 2 dagar :)

\Nej nu blir det att ga tillbaka till hotellet och slappa lite..om jag kan! Vill ut och shoppa lite istallet tror jag :)

Safari

Jag har massor med bilder ifran varan Safari tur. Men jag lagger upp dom nar jag kommer hem till Sverige. Det kommer ta alldeles for lang tid om jag ska beratta lite kring varje bild. Sen har jag ett videoklipp nar jag matar en tiger bebis och den vill jag lagga upp i samband med alla de andra bilderna :) Sa jag kommer fortsatta saklart att uppdataera minst en gang om dagen som vanligt men jag vantar med Safari turen :)

Har sitter min alskling med varldens sotaste tiger bebis. Efterat var det sa obegripligt att forsta att man har hallt i en och matat.

En fantastisk upplevelse!!!



Vi ville ta med den hem :) En liten kompis till varan sota Isak♥

Luftmadrass!

Fy faan vad luftmadrass ar bra grejer i utlandet ialf nar man anvander det pa vattnet :) Vi hyrde en varsin kostar ca 20sek for en hel dag. Vi har plaskat runt pa dom dar hela dagen forutom nar Johan trottnar och han maste kasta lite boll med vannerna.
Har ligger min baby och har det gott♥

Vi passade pa att ta kort pa Mac och Marias plan nar dom akte till Bangkok imorse. Johan gick ut i vattnet och fotade nar planet akte rakt over oss!



Pa stranden sa gar det killar som saljer glassar om dagarna. Denna kille handlade vi av nastan varje dag. Han var ALLTID glad, gick och sjong och var super trevlig. Jag gillar sanna manniskor som bjuder pa sig sjalva! 


Pa stranden sa finns det aven gubbar som saljer morgonrockar, mattor och hangmattor. De saljer egentligen marijuana och en hel del tabletter som man blir glad av kan man saga. Dom ar inte speciellt skygga av sig utan visar glatt upp vad dom har och fragar flera ggr per dag. Men vi ar VALDIGT emot knark sa dom far trippa vidare till nasta lattlurade turister. Har pa on Samui finns det inte manga poliser daremot sa styr maffian harnere, sa passa er noga for och borja inte nagra onodiga konflikter eller liknande..
Man ska heller ALDRIG hyra Jet Ski eller vattenskoter i Thailand for efter dina ca10min pa sa nar du lamnar tillbaka den sa hittar dom ALLTID en skrama eller natt som gor att du ska betala en helt sjuk hog summa pengar fast du ABSOLUT INTE har gjort det. Detta ar valdigt vanligt tyvarr och vad ska vi turister gora! Vagra betala? Ja da kan du rakna med fangelse eller att nan maffia kommer och slar skiten ur dig.. Sa det ar bara att betala!

Min alskling♥


Stranden som vi bor precis vid :)


Dom har byggt en megastallning till att halla upp glitterkulan. Den ar fantastisk att titta pa kvallen, den glittrar sa fint :)


Maria♥ passar pa att njuta in i det sista innan dom akte ivag till Bangkok.


Nast sista dagen pa stranden...

Det blev som sagt en heldag ute i solen igar och som ni sag pa bilderna sa var jag sprangrod, men idag sa ar det lite battre. Jag smorde in mig med en hel del AloeVera salva under kvallen. Mac och Maria har akt till Bangkok precis. Vi aker inte dit forns imorgon kvall. Vi vill passa pa att ha nagra stranddagar till.. Sa det blir att direkt ga och hyra en luftmadrass :)
Igar slutade kortspelet med att Johan lackade ur for att han inte tyckte vi kunde samarbeta..hahahaha :) Sa det kommer nog aldrig mera bli att spela Tecknet. Men vad gor det, det finns sa manga fler kortspel att valja mellan!

Nej nu ska vi ut i sooolen och njuta!


Ps. Ullis vi kommer leta upp er imorgon pa flygplatsen i Samui ♥


Kortspel!

Igar bjod vi hem Mac och Maria till oss pa kortspel. Jag hade varit och kopt lite dryck och tilltugg. Sa vi dukade upp pa varan balkong och tande varmeljus overallt. Men da kom agaren och var vansinnig och sa att vi absolut inte fick ha varmeljus for da kunde det borja brinna. Sa det slutade med att vi hade 2st ljus pa bordet om vi lovade att aldrig lamna ljusen.. Jakla surgubbe!
Vi spelade Tecknet, ni vet det dar kortspelet da man ar tva och tva och ska fa sa fort som mojligt 4lika kort och gora ett tecken och sedan sla pa korthogar och samla poang. Hursomhelst sa var det fruktansvart roligt och Johan som aldrig har spelat det innan blev vansinnig over att vi forlorade... Ovanligt? Nej!
Men vi andra skrattade och hade svinkul att att han var sa frustrerad. Nar vi avslutade kvallen sa sa Johan att han ALDRIG skulle spela detta dumma kortspel igen!
Imorse sa vaknade jag av att Johan vackte mig och sa: Jag tror jag vet deras tecken! Fy faan vad jag skrattade! Sa nu helt plotsligt vill han spela igen for vi MASTE vinna engang ialf!


Annelie, jag har inte hittat nagon klanning annu, finns inte sa mycket snyggt att kopa :) Finns mest solglasogon, skor och vaskor.. Men vi ska vara i Bangkok i tva dagar och shoppa sa da kanske jag hittar nagot!

Oscar faan vad kul att hora av dig! Perlan ar sur over att du aldrig svarar pa hans mejl hahahaha :)



Sista kvallen med Mac och Maria i Samui :)

Idag ar det sista kvallen med Mac och Maria innan vi traffas igen i Bangkok. Det kommer bli en kvall med mycket skratt kanner jag pa mig! Forst ska vi ata pa en restaurang och sedan blir det balkongen med kortspel och lite dricka!
Idag har vi vaknat av att de bygger ett nytt hotell precis bakom varat..en jakla borrmaskin och en sag har stort oss sedan 07.30..SUCK! Sa de var bara att ga upp och borja gora sig redo for stranden. Men forst skulle vi hamta lite tvatt, det ar jakligt bra med Thailand.. Man lamnar in en pase full med tvatt sedan sa far man tillbaka den nagra timmar senare rent och struket! Det kostar ca 10sek per kg! Mycket bekvamt och bra :)
Vi har legat ca 7 timmar pa stranden idag, sen lanade vi en luftmadrass som vi flot omkring pa mysigt!
Nu nar jag kommit tillbaka till hotelet marker jag hur rod jag blivit..och jag flagnar annu mera! Sa nu har jag kopt en svamp sa jag kan forhoppningsvis ta bort lite dod hud och hinna fa ny farg innan jag kommer hem.

Sahar ser min brannu ut just nu.. Knallrod och vita pattar...hahahaha :)

Vi har precis kommit hem ifran dtranden och passar pa att vila upp oss innan kvallen!


Knackade pa hos Maria och dar stod hon och gjorde iordning sig, hon ar fin min Maria♥


Ut i soolen :)

Kopte dessa solglasogon for nan dag sedan. Market ar Prada och kostade ca 80sek. Akta prada hahahahaha :) Tyvarr ar ju inga marken akta har i Thailand men vem bryr sig da har ju jag rad helt plotsligt att handla, perfekt!


Tjing! ♥

Amerikansk forboll

Johan traffade sna vanner pa stranden och antligen fick han kasta lite boll :)



Medans jag lag och gotta mig i solen :)


Maria kopte en jattesot hatt, kanonbra att ha pa stranden da man branner sig valdigt latt i denna varme. Jag ska ga och kopa en likadan :)

Mina Tatueringar!

Denna tatuering har jag pa handleden. Det star: Perlan9
Min fastman kallas for Perlan av hans vanner pga att han heter Perlstrom i efternamn. Sedan sa har han nr9 nar han spelar amerikanskfotboll. Jag vet man ska inte tatuera in namn for tank om man gor slut. Men jag lever i nuet och jag ar impulsiv av mig sa nu ar det gjort! Ar supernojd :)


Dessa tva ar mina senaste. Jag gick in till min tatuerare och sa att jag skulle vilja ha tva tatueringar pa hoften men att jag inte kunde bestamma mig om vad. Sa han bakade in alla mina forslag i en tribalvariant sa att de skulle passa ihop med mina andra. Det ar en anglavinge, spron fran en fjaril och en fagel. Min kille gillar dessa mest pga att de har en betydelse och representerar mig.



Min forsta tatuering. Jag vet slamp stampel att skaffa en i svanken. Men jag har alltid velat ha en dar. Jag var supernojd och glad nar jag gick ut darifran!


Tycker det ar snyggt att ha tatuering i nacken. Det star mitt namn fast jag letade upp hur haxorna skrev sina trollkonstformler forr i tiden och tog bokstaver ur deras alfabet. Jag skulle nog vilja fylla ut lite runtomkring for att gora den maffigare.


Nu ar mitt nasta projekt att skaffa en pa armen, en text skulle jag vilja ha langst med underarmen. Har man borjat tatuera sig sa ar det svart att sluta an vill bara ha mer :)

Nu ska jag lagga mig i solen och njuta av varmen. Skriver lite senare :)
Puss♥

Ark Bar :)

Nu blir det ata och dricka drinkar pa Ark Bar!
Vi ska mota upp Mac och Maria. Ga garna in pa Marias blogg for att se hur hennes blogg ser ut!
GA IN HAR!!!

Tatueringar!

Sjalvklart kan jag visa upp mina tatueringar. Jag har 5st for tillfallet och vill ha en till pa armen. Jag ska be Maria ta kort pa dom sa lagger jag upp dom imorgonbitti! LOVAR :)


Kopte en sot liten fotlank pa stranden...

Vi var vid ett fantastiskt vattenfall!


Och Johan skulle saklart borja att utforska vattenfallet lite val mycket, tillslut nar Johan borjade komma upp pa hog hojd borjade varan guide skrika och ropa ner honom. Dar uppe fick han inte vara hahaha :)

Pa stranderna sa gar det omkring massor med killar som har olika djur. De vill att man ska halla i djuret och dom tar ett kort, sedan sa far du betala for kortet.
SNALLA GOR INTE DET!
Djuren ska vara i djungeln och ma bra INTE pa en strand bland folk!
Vi ska inte utnyttja djuren for att fa pengar!!!!!!
Ullis LOVA mig att INTE ta kort med dessa djur nu nar du ska hit!




Jag ALSKAR djur!!!

Nar vi var pa varan safari i onsdags sa traffade jag pa varldens sotaste elefant bebis! Jag kunde inte slita mig jag ville bara fortsatta att mysa hela tiden♥ Han var saaa snall. Han hade en ung skotare som verkade bry sig om honom jattemycket, det kanns bra att veta.




Mer bilder kommer senare!
Nu blir det ut i solen och branna lite :) Jag har redan borjat flagna... Det blir val att smorja in sig med brun utan sol nar jag kommer hem hihi :)
Anna och Annelie jag saknar er hoppas ni har det kanon trevligt nar ni festar till det! Men snart ar jag hemma och da far vi boka in en kryssning kanske?!
Benita hur lagger jag upp en youtube klipp?! Jag har en video dar jag matar en tigerunge med nappflaska jag skulle vilja lagga upp det?!

Puss♥

Tsunami?

Ojojoj vad radd jag var inatt!
Jag och Johan vaknade av att hela huset som vi bor i skakade. Vi sprang ut pa balkongen for att se vad som pagick. Det oste ner regn (nar det regnar i Thailand sa ar det som om hela himlen oppnar sig pa engang!!!) och blixtrade. Blixtarna lyste upp hela havet och askan dundrade och gjorde att huset och fonstrena vibrerade varje gang. Eftersom det var ett sant tryck sa trodde vi att det skulle bli en ny tsunami! Och vi bor precis vid stranden!!! Nar vi tittar ut sa har hela undervaningen packat sina saker och star utanfor och vantar med sina packningar. Pa stranden springer vakter omkring.. Vad faan ska vi nu tro?! Ska vi packa? Ska vi springa in till Mac och Maria som kanske inte har vaknat av ovadret? Men vi vantade och jag satt och raknade mellan blixten och askan for att se om den var pa vag ifran oss eller inte. Men tack och lov sa var det pa vag bort! Jag har nog aldrig varit sa radd som jag var inatt... Fy faan vilken obehaglig kansla. Sedan sa lugnade allt ner sig och vi kunde sussa sott efter ca 2 timmar.
TUR att jag har min alskling brevid mig som kramade mig hela natten igenom♥


Ark Bar :)

Det finns ett stalle pa Coral Beach som heter Ark Bar. Pa kvallen ligger man pa skona kuddar pa stranden och ater och dricker drinkar. Varje onsdag sa har dom lite upptradanden med eldar och DJ som spelar. Resten av dagarna sa har dom sjalvklart ocksa kuddarna ute pa stranden sa att det blir mys stamning. De har aven satt upp ljusslingor overallt sa att det lyser fantastiskt! Riktigt skon stamning :)
Igar gick vi dit och at och drack. Sedan blev det kortspel pa rummet. Sota Maria har brant sig i hela ansiktet efter varan pressar dag i solen igar. Sa hon har fatt sova med AloeVera i hela ansiktet for att det ska svalka och laka snabbare, nu hoppas vi bara pa det basta. Hon far sitta under parasolet idag! Johan motte tva vanner fran hans amerikanska fotbolslag igar pa stranden, sa idag ska dom traffas pa stranden for att kasta lite boll. Gissa om han langtar :) Faan vad varlden ar liten anda! Jag satte klockan pa 9 idag och gick direkt upp for att ata frukost. Sedan gick jag till internet cafet men det oppnade inte forns vid 10..suck. Sa det var bara att ga hem och pyssla lite pa rummet.
Det ar en kanon fin dag idag med!!! Sa strax blir det SOL och BAD for hela slanten, ska passa pa att njuta nu de sista dagarna :) Benita, vi aker hem den 27mars och ar hemma i Sverige runt 20 tiden. Vill INTE hem alls!!!






Sota Maria njuter pa ArkBar♥ Det basta ar att pa dagarna sa kostar dessa solstolar ingenting att hyra!

Igar nar vi gick ner till ArkBar sa orkade inte ens jag gora mig iordning sa det blev ett skont linne, ett par mjuka hotpants sen var det bara att glida ner och ha det mysigt med en drink i handen :)

Stranden och polen heeela dagen!!!

Jag vill visst vara hemma hos dig Anna och dricka drinkar med pantertanterna! Men det far bli fler ggr :)
Idag har jag bara legat vid polen och stranden fran kl.10-17. Antligen har vi haft sool!!!

Sjalvklart sa har jag en melondrink i handen, den ar fantastisk! Och Nicklas den har ingen alkohol i sig, bra va :)


Att ha denna utsikt nagra veckor till skulle latt fungera!!! Jag vill INTE hem!!!


Igar satt vi vid ArkBar och at och drack smarriga drinkar!



Vi slappte sedan ivag en onskelykta. Vi onskade att vi hittar en bra lght hahaha :)

Nej nu ska vi ivag och ata och jag maste till hotelet for att gora mig iordning.
Skriver mer senare.

Puss♥

Johan borjade leka lite efter nagra drinkar..

Dagens aktivitet!


Maria har gjort en tatuering som pa svenska star for Karleken overvinner allt! Faan va fin den blev♥

Min alskling och Mac akte saklart till skjutbanan en dag, tyvarr var han som jobbade dar helt dum i huvudet! Men dom fick panga lite ialf och det gjorde att dom blev glada kvallen lang.


Denna sota lilla klanning kopte jag for 50sek. Kommer vara skon i sommar pa landet!


Vi var och kaka pa en lite finare restaurang igar och helt plotsligt far Mac kramp i vaden och borjar stretcha ut den.. vi kunde inte sluta skratta hahaha!!!


Vi bestallde in supergoda bruschetta med mozzarella och parmaskinka och ovanpa kunde man ha tomater med god dressing!


Vi fick vanta i en och en halv timme pa maten och vi borjade bli javligt hungriga!!!


Nar vi kommer hem sa ar vattnet ur funktion sa det blir till att ga och kopa vatten i affaren och jag fick tvatta bort sminket i en liten skal hahaha ja man far vara lite pahittig ibland!



Vi var pa safari idag men jag lagger upp bilder imorgon. Nu blir det kak med Mac och Maria, ar vralhungrig!

Puss♥

Rundvandring :)

Idag har vi vandrat runt lite bland affarerna och marknaderna. Vi gick sa langt att vi tog en taxi tillbaka hihi :) Det har regnat mestadels idag sa det var inte mycket annat att gora.. Men nar det slutade sa var vi snabbt nere i havet och tog oss ett dopp, men vi glomde solglasogonen pa hotellet och det var inte bra. Sanden ar sa ljus att det gor ont i ogonen om man inte skyddar dom. Sen gick vi och at pa en restaurang vi hittade igar, ganska billig men kanongod mat! Vi har tagit en liten paus ifran Mac och Maria sa att vi alla kan fa egentid. Viktigt nar vi lever sa tatt inpa varandra. Jag och Johan har bestallt en gjungelsafari pa onsdag. Vi kommer att rida pa elefanter och bada i vattenfall och en massa annat kul, sjalvklart ska jag lagga upp bilder ifran den dagen nar vi har gjort det! Imorgon hoppas vi pa battre vader sa det kommer bli stranden hela dagen lang, whiii! Jag ska stalla klockan pa 09 for att satta mig pa balkongen och ata frukost :)

Denna klanning kopte jag for 50sek. Kanonbra sommarklanning!


Nar jag och Johan var pa toa idag mottes vi av en maskin utanfor dar det stod Toiletpaper. Va! Finns det inget toapapper pa toan? Ska man kopa sma ark da eller? Jaja vad gora det var ju bara att stoppa i pengar och ut kom en liten pappersask med toapapper i. Fy faan vad roligt :) Trist for dom som missar maskinen och gar in och satter sig!
Men det har vi markt nu att det inte riktigt ar sakert att papper finns sa vi har alltid med oss nasdukar i fickan. Det har raddad oss manga ganger!


Tips till er som ska till Thailand!

♣ Smorj in er med solkram INNAN ni ska till stranden! INTE skont med sandkorn i kramen...
♣Ta med er nasdukar i fickan!
♣Nar de sager ett pris pa marknaden, pruta ALLTID ner till halften av den summan sedan jobbar ni er uppat. Ex en troja kan dom saga kostar 500bath. Sag direkt 200bath sedan kanske den slutar pa 300. Pruta ALLTID!!! Dom anvander sig alltid av en miniraknare som ni slar in beloppen pa.
♣Ha skona linnen med er som EJ ar gjorda i bomull.
Ta med er gymnastikskor, fotterna mar inte bra av att hela tiden ga i sandaler...
♣Ta med en liten vaska att forvara pengarna i.
♣Ta med er sa lite packning som mojligt, ni kommer shoppa ihjal er har nere.
♣Njut av att vara i varldens finaste land!


Mandag morgon pa on Samui!

Imorse blev det toastbrod och en vattenmelonshake :) Funkar ju alldeles utmarkt!

Sminkbordet ser ju ut detsamma som om man skulle vara hemma. Sahar sag det ut nar jag och Maria skulle gora iordning oss en kvall da vi skulle ut och ata :)

Sota Maria! Vi har hittat ett stalle som saljer smink med market MAC for endast 20sek!!!

Vi har fatt tag i Aftonbladet :) Vi laser minsta lilla artikel!

Vi vantar pa planet till Samui :)

Vi bestallde in dricka medans vi vantade, Jag v\bestallde en Sex on the beach och ni som kan det har med drinkar vet nog att den INTE ska se ut sahar! Den har tre farger i lager egentligen men jag fick en mintgron som smakade lime och var saaa sur..hahahaha :)

Det har ar varat rum nu pa Samui.

Ratt lat vann :)



Fantastiskt att ratt lat vann, me like :)

Liws latar :)

Alskade Liw dina latar gar pa repet i mina horlurar har i Thailand.
Det ar sa skont att hora din rost, du ar grym och jag far energi och blir direkt partysugen.
Det blir att sammanstrala och ga ut och skaka rumpa! Jag tar med mig grannarna for dom maste hitta karlar nu :)

Saknar dig♥
Du ar fantastisk♥


Haha du ar for rolig sotis min.
Har ville Liw ocksa var med nar Hawa fotar sig. Liw sminkar Hawa :)
Hawa vann topmodel!

Ga in pa makeupakuten.se om ni vill veta mer!


Samui

Nu har vi flugit till on Samui. Tog ca 45min ifran Phukets flygplats. Det var ett propellerplan sa lite skraj var jag allt :)
Vi har checkat in pa ett hotell som ligger precis vid stranden. Sa utsikten ar fantastisk! Hotellet ar kanonbra, vi har en stor balkong och glas skjutdorrar sa vi kan se ut men ingen se in, lite roligt :) Daremot sa har vi lite hard sang bara men betydligt battre an varat forra rum... Nar vi lamnade det forra rummet sa var det oversvammning anda ifran toaletten till varan sang, stackars agarna som maste riva vaggar och styra upp kan inte vara kul!
Men nu ar det nya tag som galler har pa on Samui!
Imorgon hoppas vi pa bra vader och lite utforskning pa stranden. Det verkar vara mycket mer ordning och reda pa denna o an pa fastlandet, det gillar jag. Mer ungdommar ocksa. Vi har atit pa en mysig restaurang dar vi tog tva shakes varav Johan sa klart bestallde choklad och cookie shake och jag sjalv tog vattenmelon och jordgubbar till det blev det en varsin kycklinghamburgare, smarrigt! Notan pa det blev ca 80sek. Det var dyrt men nangang maste vi lyxa till ocksa! Vi ar vana nu att ata for ca 15-30kr. Det ar sa sjukt bra priser i Thailand :) Ikvall blir det bara att ga tillbaka pa rummet och se nan film da det regnar ute sa det blir inte att ga runt pa marknaden ikvall det tar vi en annan dag!


Puss♥

Stranden :)

Jag kopte tva st tunna tunikor pa Halens eller om det var Ellos nu minns jag inte.. Jag har dom jamnt till stranden. Dom ar sa perfekta att bara ta pa sig over bikinin. Sen ar det ju sa fruktansvart varmt har att man inte kan ha bomulls linnen utan jag har aven denna en bikinioverdel och ett par shorts nar jag gar ut pa restaurang. Sa jakla skont!



En vanlig dag pa stranden, kanns helt OK :)





























 




















 


Utflykt!

Pa vagen ner ifran Budda statyn sa fanns det en stor klocka som man skulle sla med en stor pale pa tre ggr, det ska innebara tur. Saklart vi gjorde :)



Pa vag ner stannade vi till for att dricka vara favorit shakes, namligen vattenmelonshakes!


Sen var det dags for lite mat pa kvallen. Maten kostar ca mellan 15-30kr pa denna restaurang och pa de flesta andra stallen i Thailand! Nice :)






























































Budda statyn -09

Har ar vi pa utflykt till Budda statyn som finn hogst upp pa ett berg i Phuket. Inne i templet som ligger vid sidan av kunde man ga fram till en munk och fa ett lyckoband. Sjalvklart tog vi alla ett! Det var en maktig kansla :)
Har ar Anja, Johans pappas fru.


Johans pappa


Johans och mitt armband!


Mac och Maria


Jag och min baby


Bilder Flygresan Thailand -09


Nar vi bytte flyg i Doha sa blev vi glatt overaskade da vi steg ombord och sag att vi hade en egen tv och fjarrkontroll. Man kunde valja pa ca 200 filmer, musik, live upptradanden med olika artister, spela spel ja allt mojligt gick att gora med denna lilla skarm tom sa kunde du betala med kort i fjarrkontrollen! Sa nu var vi sysselsatta :)

Sen fick alla ett litet kitt med ogonbindel, horlurar, sockar, tandborste, tandkram, oronskydd, filt och kudde!

Stranden

Godmorgon!

Idag har vi inte kommit upp forns vid 11. Sa nu blir det stranden :)
Jag ska lagga upp bilder och beratta vad vi gjorde igar nar jag kommer tillbaka fran stranden!

Puss


En dag pa stranden!

Igar blev det en dag pa stranden. Vi var inte nere pa stranden forns vid 11 tiden.. Vi ar sa trotta pa mornarna da vi fortfarande inte kan somna i tid om kvallarna. Jag lanade en luftmadrass och flot omkring pa hela dagen igar, UNDERBART :)
Pa kvallen blev det bara att strosa omkring var tillbaka pa hotellet vid 22 tiden. Tittade lite pa film innan vi somnade..
Idag ska jag se till att vi far byta rum, det luktar avlopp i hela rummet :(  Men det ska nog ga bra, hoppas bara att det finns lediga rum kvar!
Det kanns som om dagarna bara springer forbi nar man har semester, snart ar jag tillbaka pa jobbet och de dagliga vardagsrutinerna igen. Nej sa far jag inte tanka nu, maste se positivt!
Idag blir det ner pa stranden igen hoppas vadret haller i sig!

Vi hors lite senare! Och da hoppas jag att jag kommit pa hur jag lagger upp bilder!!!

Matforgiftad INTE kul!!!

Anledning till att jag inte skrivit igar ar att jag legat dackad i sangen pga matforgiftning!!! Vi var och at pa en svansk restaurang och bestallde in tre rattersmiddag. Det var supergott men uppenbarligen INTE ok. Jag vet att man inte ska ata vasterlandsk mat nar man ar i Thailand utan man ska forsoka halla sig till deras egna mat. Anledningen till det ar att dom inte vet hur dom ska laga var mat. Nar jag kom hem sa kastade jag av mig kladerna och sprang in pa toaletten. Dar spydde jag ner hela toaletten och mig sjalv. Medans jag spydde sa skrek jag pa Johan att han var tvungen att komma in och hjalpa mig. Sota Johan duschade av mig samtidigt som jag lag over toaletten och spydde. Vi hade inga handdukar som vi kunde kyla ner sa vi tog Johans kalsonger (rena saklart!) och la in i frysen for att sedan lagga pa min panna for att kyla ner mig. Han gick och kopte vatten och yoghurt. Sedan sa akte han till ett par vi kanner for att hamta ingefara vatten. Han gjorde ALLT for mig♥
Han andrade temperaturen i rummet. Jag ville ha varmt sedan kallt osv... Nagra timmar senare sa fick jag magknip, jag onskar inte ens min varsta fiende den smartan som jag hade igar. Jag skrek och grat nar magkniperna kom!!! Jag drack sammanlagt 2dl vatten igar. Sa idag ar jag inte kaxig i kroppen.. Kanner mig svag som faan. Men jag kan ialf ga till stranden och tur ar val det! For jag har inte tid att bli sjuk nu...

Tjing!!!
Jag ska lagga upp lite bilder ikvall sa ni far se hur vi har det :)

Man till Anna!

Sota Anna jag letar efter en snygg, rik, sexig man till dig men tyvarr sa finns det bara gubbar har nere som sitter pa pubar och vill kopa sex av sma thai flickor... Kanner att jag INTE vill ta med en san snusk gubbe till dig. 
Jag letar vidare :)

Var ar solen i Thailand???

Hejsan svejsan!!!

Igar blev det som sagt en tur till Buddha statyn som var gigantisk! En maktig kansla att se :) Vi tog vara mopeder dit sa att det skulle bli en liten dagstur. Pa vagen ner fran statyn stannade vi till for att ata lite lunch. Jag tog nudlar och kyckling som var kanongott. Sedan blev det vattenmelonshake pa det! Fatta att jag och Johan tog en varsin portion mat och 3st vattenmelonshakar, sammanlagt betalade vi 190bath. 100bath ar 20sek sa for allt det  blev det ca 44sek.  Helt sjukt bra priser, synd att vi ite har det i Sverige...

Senare pa kvallen skulle vi prova pa att spela minigolf igen, men det slutade med att Maria och Mac madde daligt sa det gick hem. Medans jag och Johan gick och kopte lite gott snack for att sedan krypa upp i sangen och titta lite pa en film. Vi har jattesvart att sova har nere, tror inte vi har stallt om oss annu. Vi somnar vid 03 pa natten varje dag...INTE bra. Vi ar sa trotta nar klockan ringer vid 09 och det ar dags att ga upp!

Idag har killarna akt in till stan for titta lite pa elektron prylar, ville vi med ehhh NEJ TACK! Sa vi tog vart pick och pack for att dra ner till stranden! Det var sol i ca 1 timme... suck. Sen kom regnet da passade vi pa att ata lunch! Nu ar vi tillbaka pa hotellet och ar nyduschade. Vi vantar pa att killarna ska komma hem :)

Framme i Thailand :)

Nu antligen ar vi framme i Thailand!

Resan har gatt bra men ojojoj vad skont det ar att vara framme! Forst sa akte vi flyg i  nastan 7 timmar da andade vi i Doha sedan akte vi i 7 timmar igen och landade i Bangkok. Sedan var det bara att vanta pa att flyget vi skulle aka med ner till  Phuket skulle avga, det blev till att vanta 3 timmar pa flygplatsen. Sen var det 1,5 timmar med det flyget och nu landade vi i Phuket... Varken jag eller Johan knde sova nagonting pa flyget.. Sammanlagt sa har vi varit vakna i nastan 2 hela dygn. Nar vi var framme i Phuket sa var det morgon och hemma i Sverige var det natt sa det var bara att halla igang sa man kunde stalla om sig med tiden. Jag kan saga att vi sov gott den forsta natten!!!

Vi har hunnit gora mycket redan. Vi borjade med att hyra moped det forsta vi gjorde, sen har vi akt in till Patong. Dar gick vi runt och shoppade och drack en himlans massa cider :)
Igar var forsta dan pa stranden, Johan smorde in sig med olja pa overkroppen, han trodde han skulle klara det, det visade sig att han nu ser ut som en krafta hahahaha :) KLANTIG!!! Sa nu ar det AloeVera som galler for att kyla ner.
Efter stranden sa skulle vi aka och spela minigolf men det slutade med cider IGEN och SHOPPING!!! Sen akte vi till Mac och Marias hotell och spelade kort, vi var inte hemma pa vart hotell forns vid 3 pa natten...

Nu sitter jag och vantar pa att Mac och Maria ska komma forbi oss for det ska bli en aktur till en megastor Buddha staty som finns i djungeln.

Sjalvklart har jag tagit massage de 2 dagar jag varit har. For  en och en halv timme massage betalar du endast 40sek :) Jag hittade ett par DolceGabbana Jeans for 350:- passar mig perfekt! Sen att det ar fejk marke bryr jag mig INTE om :)

Nej nu maste jag kila upp pa rummet och gora mig iordning! Jag ska ABSOLUT bli battre pa att uppdatera harifran Thailand.

Ullis jag SAKNAR dig!!!

Benita hoppas att allt ar bra och att du trivs i var lght!

Och alla grannar, ni ar saknade :)

Karlek till er!!!

Snart...

Nu är jag hemma efter en väldigt lååång dag på jobbet. Det mysiga på denna dagen var att våran ventilation dog.. Det var som i en bastu minst sagt! Det var så mycket papper som jag skulle hinna få klart så jag hoppas nu verkligen att jag fått med allt. Jag tror det :)
Nu blir det till att packa som gäller..Jag har faktiskt ingen motivation att börja ta tag i det. Jag vill bara in i duschen och sen SOVA. Men det går ju ej.. Det får jag försöka göra på planet. Kom på att jag måste leta efter öronproppar, det är ett MÅSTE på sånna här långa turer. Hoppas verkligen att jag hittar ett par ialf!
Tränade med Nicklas idag, vi körde igenom hela kroppen och det KÄNNS :) Härligt!

På vägen hem började jag känna av min hals igen, tror jag fått halsfluss IGEN. Bra tajming. Det blir till att gå till doktorn och apoteket i Thailand på en gång. Fatta hela semestern kan ju bli förstörd, faan så typiskt!

Nej nu måste jag in i duschen..

Tjing♥

Rosa Delfin!

Titta vad man har hittat. En rosa delfin!
Ser ut som en sådan skumdelfin som man köper i kiosken :)
Vilken liten goding♥


Godmorgon :)

Då är det endast 1 arbetsdag kvar innan semester i 24 dagar i Thailand! Underbart♥ Nu har jag ringt och bekräftat att vi är bokade..skönt! Jag vill ju uppdatera er när jag är i Thailand såklart, men undrar bara hur jag ska få med kort på bloggen. Jag vill inte ta med våran dator, och man vill ju inte spara bilder på någon annans. Kanske våra vänner Mac eller Maria har med sig sin. Man kan ju hoppas! Annars så löser jag det på något vis, inga problem. Jag ser dock inte fram emot den långa resan på flygplanet. Man får tom ont i rumpan av att sitta sååå många timmar.

Men nu är det jobb som gäller först. Måste åka in till jobbet tidigare för att göra personalens löner och allt annat smått och gott. Kommer bli en lååång dag... Men förhoppningsvis går kvällen fort då vi har sånt tryck av medlemmar så man har att göra hela tiden.

Igår kom söta Ullis och Miqe förbi jobbet, blir alltid lika glad :) Faan vad jag kommer sakna dig Ullis♥ hur ska detta gå.. Jag ska försöka maila dig och uppdatera min blogg så får vi ha kontakt genom dessa vägar. Hoppas hoppas att vi kommer ses i Thailand.. Men tyvärr tror jag att det blir tajt med tid men vi får se vad som händer!

Min att göra lista när jag kommer hem idag vid 23.00:
♣Packa (Har inte ens börjat..)
♣Raka benen och armarna (äckligt med hår)
♣Städa
♣Bädda rent i sängen
♣Tvätta

Kommer visst bli en lång natt också.. Sen ska vi upp vid 06 för att börja resan mot Arlanda.

Vad jag kommer sakna promenader i skogen med doggisarna...♥

Måndag kväll!

Inser nu att jag inte är 100% säker på om vi har biljetter till Thailand.. Oups!!! Jag tror det men jag måste ringa imorgon och höra efter. Jag har nämligen fått bekräftelse på min mail men om den är godkänd eller inte vet jag ej. Men det är som vanligt med mig, ute i sista sekund.. Inte undra på att man är sönder stressd och har hjärtat i halsgropen för jämnan. Men det är ju så mycket att hålla reda på..
Nu ska jag bara försöka att ta det lugnt och sova för jag kan inget göra just nu ändå. Dom öppnar inte förns vid 09 imorgon.
Min granne Benita ska sova i vår lght medans vi är borta. Känns jättebra då den inte kommer stå tom. Så hon har precis varit här och fått instruktioner om hur våra tv fungerar, mycket viktigt :)

Johan har varit och lämnar Isak till mina föräldrar idag. Känns jättekonstigt och tomt redan.. Jag och Johan saknar honom massor, hur ska detta gå i tre veckor♥



Sussa sött♥

Godmorgon måndag den 2mars

Nu har jag endast 2 arbetsdagar kvar innan jag har sand mellan tårna! Det är så svårt att förstå att man kommer vara i Thailand på onsdag... Jag vågar knappt tänka på det utan jag tänker bara jobb just nu och försöker fokusera på det. Tänkte börja packa ikväll, kanske dags att göra det.. Men jag är inte hemma förns vid 23 så det får bli nattpackning :) Men det ska nog gå bra jag brukar vara så speedad när jag kommer hem efter jobbet så det löser sig nog!
Funderar på att köra ett pass innan jobbet. Det blir nog SatsPowerStep vid 12. Lite kul att köra något pass denna vecka, jag kör ju imorgon med min PT men gruppträning är också himlans skoj :)
Nu måste jag göra mig iordning!

Ha en fantastisk måndag och gör det bästa utav den♥

Hemma kväll...

Var på ICA och handlade schampo och duschcreme inför resan. Jag vill alltid ha ett litet lager med mig. Jag och Johan kan ju hitta på lite konstiga saker ibland och i lördags kom vi på att vi skulle ha lukttävling. Johan tog fram alla herr duschcremer han kunde hitta på ICA och jag skulle blunda och säga vilken som luktade godast. Och det blev denna axe på bild. Brukar avsky axe men uppenbarligen så luktade den ju godast denna gång..


Vi tog oss en liten drink och myste upp oss i soffan för att sedan titta på melodifestivalen :) Men Johan tyckte drinkarna var lite tråkiga så han började att lägga ner godis i sin.. Och helt plötsligt så hade jag en godisnapp i min, helt ok smak men inte att föredra. Men kul hade vi!


Sen knackade det på dörren och där ute står min granne Emelie och hennes vänner. De ska på maskeradfest! Så jäkla kul att de titta förbi innn de drog vidare :)

Underbara Soliga Söndag!

Ullis kom och lämnade sina små charmtroll till mig vid 11 imorse! Vi började att gå en sväng med Isak. Minos höll i kopplet hela vägen, han är sååå duktig. Sen blev det självklart en liten paus i lekparken :) Det var ju även strålande solsken hela dagen så att promenera ute var ju underbart♥




Ellie hittade mina silverkedjor runt ljusen som hon gjorde till vackra halsband♥


Jag har ju inga leksaker hemma så jag visste direkt vem jag skulle vända mig till! Nämligen grannen Anna, så jag tog med mig kidsen och knackade på. Mycket riktigt så börja Anna att packa en kasse full med leksaker. Dom fick tom Hulken och Dinosaurie kläder som dom sprang runt i. Vilken tur att man har så fantastiska grannar som ställer upp! Minos hittade gitarren och rockade loss :)



Självklart blev det en massa mys med Isak♥♥♥




En kanonbra Söndag med massor av bus och lek!
TACK söta Anna för alla leksaker och filmer♥ Guld värt!

Saknar dom redan mina sötisar...♥

RSS 2.0