Ark Bar :)

Det finns ett stalle pa Coral Beach som heter Ark Bar. Pa kvallen ligger man pa skona kuddar pa stranden och ater och dricker drinkar. Varje onsdag sa har dom lite upptradanden med eldar och DJ som spelar. Resten av dagarna sa har dom sjalvklart ocksa kuddarna ute pa stranden sa att det blir mys stamning. De har aven satt upp ljusslingor overallt sa att det lyser fantastiskt! Riktigt skon stamning :)
Igar gick vi dit och at och drack. Sedan blev det kortspel pa rummet. Sota Maria har brant sig i hela ansiktet efter varan pressar dag i solen igar. Sa hon har fatt sova med AloeVera i hela ansiktet for att det ska svalka och laka snabbare, nu hoppas vi bara pa det basta. Hon far sitta under parasolet idag! Johan motte tva vanner fran hans amerikanska fotbolslag igar pa stranden, sa idag ska dom traffas pa stranden for att kasta lite boll. Gissa om han langtar :) Faan vad varlden ar liten anda! Jag satte klockan pa 9 idag och gick direkt upp for att ata frukost. Sedan gick jag till internet cafet men det oppnade inte forns vid 10..suck. Sa det var bara att ga hem och pyssla lite pa rummet.
Det ar en kanon fin dag idag med!!! Sa strax blir det SOL och BAD for hela slanten, ska passa pa att njuta nu de sista dagarna :) Benita, vi aker hem den 27mars och ar hemma i Sverige runt 20 tiden. Vill INTE hem alls!!!






Sota Maria njuter pa ArkBar♥ Det basta ar att pa dagarna sa kostar dessa solstolar ingenting att hyra!

Igar nar vi gick ner till ArkBar sa orkade inte ens jag gora mig iordning sa det blev ett skont linne, ett par mjuka hotpants sen var det bara att glida ner och ha det mysigt med en drink i handen :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0