Rundvandring :)

Idag har vi vandrat runt lite bland affarerna och marknaderna. Vi gick sa langt att vi tog en taxi tillbaka hihi :) Det har regnat mestadels idag sa det var inte mycket annat att gora.. Men nar det slutade sa var vi snabbt nere i havet och tog oss ett dopp, men vi glomde solglasogonen pa hotellet och det var inte bra. Sanden ar sa ljus att det gor ont i ogonen om man inte skyddar dom. Sen gick vi och at pa en restaurang vi hittade igar, ganska billig men kanongod mat! Vi har tagit en liten paus ifran Mac och Maria sa att vi alla kan fa egentid. Viktigt nar vi lever sa tatt inpa varandra. Jag och Johan har bestallt en gjungelsafari pa onsdag. Vi kommer att rida pa elefanter och bada i vattenfall och en massa annat kul, sjalvklart ska jag lagga upp bilder ifran den dagen nar vi har gjort det! Imorgon hoppas vi pa battre vader sa det kommer bli stranden hela dagen lang, whiii! Jag ska stalla klockan pa 09 for att satta mig pa balkongen och ata frukost :)

Denna klanning kopte jag for 50sek. Kanonbra sommarklanning!


Nar jag och Johan var pa toa idag mottes vi av en maskin utanfor dar det stod Toiletpaper. Va! Finns det inget toapapper pa toan? Ska man kopa sma ark da eller? Jaja vad gora det var ju bara att stoppa i pengar och ut kom en liten pappersask med toapapper i. Fy faan vad roligt :) Trist for dom som missar maskinen och gar in och satter sig!
Men det har vi markt nu att det inte riktigt ar sakert att papper finns sa vi har alltid med oss nasdukar i fickan. Det har raddad oss manga ganger!


Tips till er som ska till Thailand!

♣ Smorj in er med solkram INNAN ni ska till stranden! INTE skont med sandkorn i kramen...
♣Ta med er nasdukar i fickan!
♣Nar de sager ett pris pa marknaden, pruta ALLTID ner till halften av den summan sedan jobbar ni er uppat. Ex en troja kan dom saga kostar 500bath. Sag direkt 200bath sedan kanske den slutar pa 300. Pruta ALLTID!!! Dom anvander sig alltid av en miniraknare som ni slar in beloppen pa.
♣Ha skona linnen med er som EJ ar gjorda i bomull.
Ta med er gymnastikskor, fotterna mar inte bra av att hela tiden ga i sandaler...
♣Ta med en liten vaska att forvara pengarna i.
♣Ta med er sa lite packning som mojligt, ni kommer shoppa ihjal er har nere.
♣Njut av att vara i varldens finaste land!


Kommentarer
Postat av: Nicklas

Tjena tjejen.

Tack för hälsningen och hälsa tillbaka till Perlan!

Ser kämpigt ut med timmarna men jag jobbar på.

Njut av resten av er semester så ska ag se till att du får träna bort alla fruktdrinkar och cider när du kommer hem...;)

Sköt om dig!

Kram

2009-03-16 @ 22:07:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0