Var ar solen i Thailand???

Hejsan svejsan!!!

Igar blev det som sagt en tur till Buddha statyn som var gigantisk! En maktig kansla att se :) Vi tog vara mopeder dit sa att det skulle bli en liten dagstur. Pa vagen ner fran statyn stannade vi till for att ata lite lunch. Jag tog nudlar och kyckling som var kanongott. Sedan blev det vattenmelonshake pa det! Fatta att jag och Johan tog en varsin portion mat och 3st vattenmelonshakar, sammanlagt betalade vi 190bath. 100bath ar 20sek sa for allt det  blev det ca 44sek.  Helt sjukt bra priser, synd att vi ite har det i Sverige...

Senare pa kvallen skulle vi prova pa att spela minigolf igen, men det slutade med att Maria och Mac madde daligt sa det gick hem. Medans jag och Johan gick och kopte lite gott snack for att sedan krypa upp i sangen och titta lite pa en film. Vi har jattesvart att sova har nere, tror inte vi har stallt om oss annu. Vi somnar vid 03 pa natten varje dag...INTE bra. Vi ar sa trotta nar klockan ringer vid 09 och det ar dags att ga upp!

Idag har killarna akt in till stan for titta lite pa elektron prylar, ville vi med ehhh NEJ TACK! Sa vi tog vart pick och pack for att dra ner till stranden! Det var sol i ca 1 timme... suck. Sen kom regnet da passade vi pa att ata lunch! Nu ar vi tillbaka pa hotellet och ar nyduschade. Vi vantar pa att killarna ska komma hem :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0