Halloween Bodypump :)

Idag på lunchen så tränade jag Bodypump på jobbet. Vår träningsansvarig Lena var utklädd till häxa. Hon hade värsta utklädseln, peruk, kvast, sminkning och hatt såklart och en lång svart klänning. Sen så klädde vår platschef Jennifer ut sig. Hon hade en svart långrock och en scream mask på sig och gick bland medlemmarna på passet hahahaha fy faan va bra :)
Jag hade bara djävulshorn, Fia en ängelkrona och Camilla kaninöron :)



Söta camilla♥



Söta Sofia♥



Och jag :)


Nya naglar!

Åhh äntligen har jag varit och fixat naglarna.  Jag går var 4:e vecka.. Det är mina naglar men Sussa lägger på en gel som stärker min nagel. Nu har jag fastnat för att ha glitter längst ut på nageln, denna gång som ni ser blev det rosa. Jag har bestämt att gå igenom hela glitterpåsen som Sussa har! Ny färg var 4:e vecka mycket trevligt :)


Idag är jag arg!

Åhhh... jag vill bara skrika rakt ut! Jag har redan ringt till pappa, min baby och min vän Maria och beklagat mig. Ni vet sånna dar då allt helt plötsligt känns jävligt meningslöst. En sån dag har jag idag pga en händelse som jag inte tänker ta upp här. Den händelsen gjorde att jag kände mig trampad på och att det var inte rättvist gjort. Jag är arg arg arg arg arg arg arg arg arg!!! Sådär ja nu känns det lite bättre. Det är ju bara så att man själv kan ändra inställning, för livet går ju vidare. Jaja det är en dag imorgon också! Nya tag nya möjligheter.

PUSS


PT-Cirkel träning med Nicklas!

Igår tränade jag och min baby PT-Cirkel. Man är 30st i salen. Man börjar med att värma upp tillsammans, bara det kan jag säga är jäkligt jobbigt, svetten rinner härligt på kroppen och man tänker för sig själv: detta är bara uppvärming hur ska det bli sen hahahaha. Sen hade vi 7st olika stationer, denna gång körde vi igenom hela kroppen. så ena station var ben, en annan mage osv.. Vi körde på samma station 20sek jobba 10sek vila och 8repetioner av detta, sen bytte man station och 20sek jobba 10sek vila 8repetioner osv på alla stationer. HERREGUD vad det var jobbigt! Men jag älskar när det är tufft och kroppen bara darrar! Efter det så blev det dragkamp, jäkligt kul faktiskt!
Detta pass brukar vara 55min, igår var det ett specialpass och vi höll på i 90min!!!


Personliga tränaren Nicklas utklädd med djävulshorn höll i passet. han är även min PT :)

På denna station ska men ner fort och nudda bröstet i mattan sen snabbt upp igen för att göra ett hopp upp mot taket, sen ner igen nudda bröstet i mattan för att snabbt upp igen hoppa och så håller man på så...




En väldigt trött sötis!

Här ligger jag och vilar i endast 10sek, för att sedan ta vikten i ena handen och föra den runt min rygg och möta den andra armen. Man ska ha utsträckta armar och så hålla på varv efter varv.. Jag kan säga att det brännde i mina axlar efter denna station!


Sådär ja då har äntligen helt underbara utmattande 90min gått! Hem, duscha och slänga sig i säng! Alarmklockan står på 05.00... :(

Halloween på jobbet!

Jag fixade lite Halloween utsmyckning till jobbet. Det är ju sååå roligt när man får leka av sig lite..






En vanlig dag på jobbet :)


Min söta Sofia!♥


Vem vill inte komma och träna nu, när man möts av detta härliga gäng :)

Candy som jobbar på MiniSATS sedan är det Camilla våran Medlemsrådgivare och Franny som är ansvarig på MiniSATS!


Förstå vad underbart det måste vara som förälder att komma och lämna in sina barn hos oss på MiniSATS, när man möts av två söta prinsessor som kommer göra allt för att ditt barn ska trivas medans du tränar!
Det är fantastiskt med personal som har vilja och engagemang!!!

En del av våran fiiina underbara personal, gissa om vi har kul på jobbet!!!  :)


Vår energiska och sprudlande träningsansvarig Lena♥ och en av våra Personliga tränare Cicci ♥ :)



Utekväll med Liw :)

Ojojoj vilken kväll/natt det var som vi hade i lördags.. Jag går inte alls ut ofta men när jag väl gör det så smäller det. Då ska det förfestas, dricka drinkar och självklart ska det dansas natten lång!!! Jag åkte hem till Liw som är en av mina barndomsvänner sedan jag gick i 4:an. Kan ni tänka er hur mycket vi vet om varandra och saker vi gått igenom. Helt fantastiskt. Vi har inte träffats på länge så det var kanonkul att träffas! Det var som om att vi inte alls har varit ifrån varandra, vi började precis som vanligt att dansa och sjunga när vi gjorde iordning oss. Sen blev det Spice Girls för gamla goda tiders skull, sååå himla roligt!
Först blev det Berns. Det var sååååååå tråkigt. Vi köpte shots och drinkar men sen var det bara att gå till Blue Moon Bar och dansa loss för hjälp så stelt och tråkigt det var på Berns, NEJ TACK!!!
Väl inne på Blue Moon så blev det dans fram till 04 :)
Tack Liw för en helt UNDERBAR kväll/natt! Faan va kul jag hade!!! Härligt att se att allt ibland bara kan få vara roligt och givande!
Love you♥♥♥

Liwsan fixar till håret!

Fridas hund Nana♥



Lite hiss bilder såklart!!!


Det blev ett litet stopp i kiosken..

Sen var man ju tvungen natt bli iordningsminkad, tur att Makeup artisten Liw var där :)



Sen blev det till att bli lite seriös...

Vackra Liw♥

Vackra Tingeling♥

Äntligen var det dags för utgång!!! Först blev det Berns, sen blev det Blue Moon Bar.




Smarrigt värre :) Vi fixade på något sätt till oss drinkpoletter, Gratis är gott! Jag hade ingen aning om att det fanns drinkpoletter som man kunde använda som betalmedel i baren. Faan va smart! Whii :)



Hmm...

Ännu en smarrig liten goding!

Utbildningsdag

Idag har jag varit i Sundbyberg på utbildning av My SATS. Jag berättar mer imorgon, men ett kanonbra verktyg att jobba med för att kunna ta hand om våra medlemmar på bästa möjliga sätt. De har jobbat med detta program i TVÅm ÅR!!!
Efter det så tog jag och Camilla en lunch och som vanligt en Ceasarsallad, men jag blev jättebesviken på dressingen som smaka skit...






Söta Camilla♥

Sen gick vi förbi en nagelaffär och i skyltfönstret så stod det en massa goda parfymer och krämer. Jag kunde ju inte bara gå förbi detta, utan kilade genast in med Camilla. Det resulterade i en parfymspray och en bodylotion med glitter, allt ifrån Victoria Secret!! Me like♥
Det doftar länge och super super gott!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Jag var inne på systemet idag och köpte vin och cider. Jag kom fram till kassan och gav direkt mitt legg till kassören och då fick jag ett tuggummi paket av killen i kassan hahaha, som tackade för att jag lämnade fram legget innan han frågade.. Tuggummit var gott men det varade bara i 30sek sen smakade det ingenting! Men jaja gratis är gott, eller?


Nej nu måste jag titta vidare på Desperate Housewives säsong 5, har redan sett två avsnitt på säsongen så jag ligger redan lite före er andra som följer den svenska säsongen. Jag kan bara säga att det blir ännu mer spännande!!!

Puss♥

Middag med grannarna på landet!

Förra helgen var vi ute och käkade med grannarna på landet. Vi förfestade först hos Krille sedan blev det middag på Harrys. Mycket trevligt och kul att så många kunde komma!


Jag och Leffe!





Åt som vanligt en Ceasarsallad, kanongod!!!


Johan åt pasta, fast han tyckte det växte i munnen på honom hahahaha


Den här kristallkronan hänge från taket där vi käka, hade jag haft tillgång till en stege så hade jag plockat ned den och tagit den hem! Me want♥!!!

Mac och Maria



Deras nya fina bil! Vill också ha tack! Det finns allt i denna bil.. Man sitter i fotöljer, helt sjukt bra :)





Deras söta bebisar, lägg märke till att båda blundar :)


Maria gör en god förrätt!






Jag och Maria efter lite vin..





Sen var det dags att sova!


Jag och Maria :)

















Japp vi drack en tetravinare och en flaska baileys.. Vi sitter och snackar så mycket att vi inte tänker på hur mycket vi dricker, men korten avslöjar oss hahaha, man faan vad trevligt vi har!




Presentask

Jag ÄLSKAR fina kartonger, presentpåsar och fina paket. Jag gillar även att göra iordning presenter och presentförpackningar. Tycker det är viktigt hur det ser ut! Detta får man om man köper Pilgrim smycken just nu. Hur trevligt är det inte att få ett smycke när det ligger i en sån här trevlig förpackning!

Födelsedagspresent!

I födelsedagspresent av mina vänner så fick jag en biljett till att åka ribb båt! Jag och Sofia bokade in en helg och begav oss ut. Vädret var bra i början, sen öste det ner. Under färden så kändes vattendropparna som att dom skulle skära sönder hela ansiktet plus att dräkten läckte vid dragkedjan så det känndes som om man hade kissat på sig. Men det bar bland det bästa jag någonsin gjort!!! Vi hade skitkul och det gick fort som faan kan jag lova. Jag gör lätt om det igen!!!!!!!!!!







Ja som ni ser så kunde vi inte välja storlek på dräkterna... Sen fick vi ett par handskar och glasögon.



Tack söta Fia♥

Söta Isak :)

Det bästa Isak vet är att få en pet flaska och sen att få ta av korken!







Och då var uppdragen klart och flaskan är tråkig! Har ni nån mer!

Isak när han var på hundkalas! Här är han med födelsedagsbarnet Aila♥


Söta Aila♥ fick ett megaben!

Spadag ja tack!

Jag och Maria bestämde oss för att åka och köpa en massa hemmaspa produkter, vi hittade en ansiktsmask gjord av lera som kom från döda havet.. Så himla bra den var! Sen blev det att gå till Lush för att införskaffa oss lite badbomber, och sist men inte minst lite rosa bubbel till oss!!!






Det var smarrigt!!! Sen tog vi isen och baddade kroppen med för faan vad varmt det blev där inne...


Senare under kvällen så åt vi som vanligt supergod mat som Maria gjorde iordning. Sen gjorde jag efterätt. Det blev glass, frukt och riven choklad, mums!


En nöjd Mac :)

Vi spelade ett spel som Maria köpte som heter Med Vilda Gester. Man är lag och tävlar mot varandra, självklart valde vi killarna mot tjejerna! Man ska beskriva ett ord med gester eller vissla en låt tex. Jag kan varmt rekomendera detta. Så himla kul, vi skrattade så tårarna sprutade!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Mac försöker beskriva ett ord.. Ett tag blev han så arg för att Johan inte förstod att han kastade poletterna och gick iväg hahaha, vill vinna nej vadå!? Kan bara säga att jag och Maria satt med inpackning hela kvällen igenom hihi


Som sagt vi skrattade mycket denna kväll, fast det gör vi ju alltid när vi umgås.. Maria ligger på bordet och as garvar!



Japp Johan har kul!




Sen var det färdig spelat med spelet och grabbarna sätter sig på sina platser!


Träningen igår..

Jag tränade ben igår med min PT.. Herregud jag är helt slut i dom idag. Det var ett jättebra pass, kul nsom faan! Sen tränade jag rygg..tyckte inte det var roligt på slutet var så trött och det gjorde så ont, men Nicklas såg till att jag inte skulle ge upp, vilket jag inte gjorde!

Tack Nicklas du är bäst!!!


Slut för idag

Nej nu blir det läggdags för min del, ska upp tidigt igen. Klockan står på 05...
Berättar mer imorgon om hur min dag varit och hur träningen med Nicklas gick whiii!

Puss♥


Konstig dag på jobbet...

När jag var på jobbet imorse så hände något konstigt... Jag går in och läser för första gången på Charlotte Perellis blogg och tittar lite runt på bilder, när jag läser om att hon köpt rosa rosor till alla på jobbet så har hon en bild på en som jobbar på hennes kontor och helt plötsligt så kommer den här personen in på våran anläggning och ska träna. Jag loggar in honom och är helt chokad, hur faan är detta möjligt?! Men som om inte det vore nog! Jag går igenom lite mail som jag fått från SATS Kundservice och ser att jag ska ta kontakt med Jonas Gardell för hans kort har gått ut, samtidigt så kommer Mark Levengood in och ska träna. Han är lika välklädd och trevlig som vanligt, och vi pratar en stund. Efter att vi pratat så står jag och förstår ingenting... Hur är det möjligt att detta kan hända diekt efter varann. Det är sjukt läskigt när sånt här händer...



Måste tillägga att Mark ALLTID är trevlig och glad, ibland berättar han roliga historier om nån av alla hans upplevelser. Sen ska han också alltid ha 2 bananer med sig till barnen som han ofta hämtar upp efter träningen. Jonas har jag ej hunnit prata med med han verkar också mycket trevlig!
Fina underbara människor!

Torsdags planer..

Planer för idag:

1. Jobba 06.15-14.00
2. Träna med min PT 14.00-15.00
3. Åka snabbt hem för att gå ut me vår hund och grannens..
4. Träna handbollstjejerna 17.00-18.00
5. Duscha och äta
6. Se på tv i sovrummet och somna sött!

Åhh jag ska träna med Nicklas idag jättekul!, men jag vet att det kommer bli tufft idag eftersom jag sovit dåligt..och vi ska köra BEN...... så det blir en massa marklyft och frivändningar och en massa annat. Det bästa med att ha en PT är att han står och skriker på en (ja det är bra att dom skriker och är bestämda annars skulle man inte göra det eller hur!) och att man faktiskt klarar mer än man tror. Jag ger inte upp i första taget men när hela kroppen skriker NEJ och man darrar som ett asplöv så tror man att det är det sista man kan ge men ICKE! Sen är det ju fantastiskt att ha någon som vet precis vad man ska göra för att nå dit man vill :)
Jag ska snart gå och äta frukost. Det får bli gröt och en proteindrink! Mums♥




Jag ÄLSKAR Paulun`s mat!!!
Nyttigt och bra♥

Desperate Housewives

Sådär ja nu är jag nöjd och glad! Har nämligen sett avsnittet från i tisdags. Så jäkla bra!!! Till och med min fästman och min bror tvinga jag att se avsnittet.. Dom tyckte nog inte om det lika mycket som jag men men..
Det var både spännande, roligt och en och en annan tår föll från min kind! Längtar redan tills nästa vecka :) Jag försöker att få hjälp med att kunna titta på nästa säsong och jag tror jag har ordnat det whiii!!!













Fatta att det finns dockor!!! Skulle va coolt att ha, eller vad ska jag me dom till hahaha :)


Längtar längtar längtar...

Jag vill hem hem hem nu nu nu!!! Jag jobbade igår när Desperate Housewives gick och alla verkar chokade hur det avsnittet var... Åhh jag längtar redan whiii ♥


Tragiskt med Anorexia...

Det är så hemskt att unga tjejer och killar ska behöva hamna såhär lågt.
Det är en sjuk värld vi lever i... Vissa självsvälter sig till döds och vissa har inget val, är det rättvist!?

Titta noga på bilderna, jag tror inte att man behöver säga mer...





Jag är en tröttis just nu...

Jag är redan på jobbet och har varit uppe sedan 05.... :)
Städarna som har varit under natten och jobbat har på något konstigt sätt lyckats släcka belysningen på en del av undervåningen, och nu hittar inte jag lysknappen. Så för tillfället så tränar vissa i mörker.. inte bra.. Men dom kan vara på vår övervåning och träna! Sen är alla på utbildning idag så det kommer ingen mer personal förns 10..


Den nya Britney Spears!


Vi håller på att ordna inför Hallowen på jobbet, detta är vår inköpslista för tillfället:

Pumpa
Pumpaballonger
Skelett
Spindlar
Girlang fladdermus
Girlang Spöke
Uppblåsbar kista
Djävulshorn

Sen kommer även vår Träningsansvarig köra ett Bodypump pass utklädd till häxa! Och självklart ska medlemmarna vara utklädda whiii :)


Nu vet jag inte riktigt om detta är en kodkänd utklädsel hahahaha...

Sova...

Nu är jag sååå trött! Jobbar till 22.15 så snart får jag bege mig hemåt  ÄNTLIGEN :)
Men det värsta är att jag kommer hem ungefär vid 23 och jag ska upp 05... Men det är bara att kämpa på hej och hå.
Just nu skulle jag vilja vara miljonär och bestämma mina egna tider och även bestämma hur jag vill att mina dagar ska se ut, fatta vad skönt!

Tjing :)


Jobbet väntar...

Nu är det snart dags att börja göra iordning sig för att :

1. Gå ut med hunden
2. Äta frukost
3. Tvätta håret med världens bästa schampoo, jag visar bild senare!
4. Sminka mig
5. Klä på mig
6. Åka buss och tunnelbana
7. Dricka energidryck :)
8. Träna ett muskelpass på SATS
9. Jobba 13.00-22.15

Dags att börja punkt nu!



Carolina Gynning är så jäkla bra! Gillar att hon verkligen går sin väg här i livet :)

Inflyttningsfest

Vi blev bjudna på inflyttningsfest hos Ulrika och Miqe. Dom bjöd på supergod mat! Sen blev det dricka kvällen lång. Deras lägenhet är kanon fin, jätte fräsch och stilren, bra köp!  
Ullis är en av mina riktigt nära vänner ni vet det som jag skrivit om tidigare. Jag har få riktigt nära vänner ni vet de som man berättar allt för och som ALLTID finns där för en, Ullis är en sån vän♥. Vi tycker lika om åsikter och saker här i livet, gillar att göra iordning oss och se bra ut ja ni vet typiska tjejsaker! Men en sak som vi gillar att göra är att fixa våra naglar på salong. Vi skriver alltid till varandra så fort vi har gjort nån ny färg eller vad vi nu har hittat på för nått skoj. Det kan nog bara vi tjejer tycka är kul att höra hahaha Hon har varit med i Fitness Magasin och tränar som en tok så gissa om hennes kropp är perfekt, man mår ju lite dåligt hahahaha...
Älskar ♥ dig goding min, tack för att just du finns i mitt liv!!!


Ullis♥ och Miqe♥



Min SÖTIS!!!



Elin, Ullis, Jag och Angelica



Mige njuter av konjak i soffan hahaha



Vi skratta så vi grät  :)

Kräftskiva hos Sofia -08

Då var det dags för en kräftskiva hos Sofia. Mycket trevligt. Johan fick hämta mig och Nicklas vid 04, sorry...



Nicklas och Andy hmm..



Grillkungen Andy eller INTE!





Nån skillnad på klorna! Nä vadå?!
















 Japp det blev lite för många :)

Kryssning med mina godingar!

Då var det dags med kryssning med två av mina grannar Anna♥ och Annelie♥
Vi hade så himla kul! Det börja med att vi gick runt och kollade båten och vissa av oss spana in vad som erbjöds på båten :) Sen var det bara att gå och köpa ett litet lager för att förfesta på i hytten. Sen gick vi upp och festade loss på dansgolvet. Som tur var hittade jag en goding som bjöd på drinkar hela natten lång. Bricka efter bricka full med drinkar köpte han till oss, synd bara att det var en och samma drink hela natten lång...
Som sagt det blev ju en hel del och Anna fick ta av mig kläderna och bädda ner mig, men efter en stund så fick vi samtal till hytten av Annelie som sa att vi skulle på efterfest. På nått vis så fick jag energi igen så det var bara att klä på sig. Anna och jag traskade dit...
Morgonen efter var det till att köpa i taxfree och äta räksmörgåsar!!!
Vill tacka er för en fantastisk resa whiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Älskar er♥







Detta förfestade vi tre upp, en bra början!



En taggad Anna!



Japp det är jag som ligger på golvet hahahahah.... :)



Dagen efter... :)


Dagen efter... :)


Pride -08

Japp Linda Rosing var med...




Någon verkar ju frysa lite hahahaha...



Min granne Anna ville ta med dessa hem hahahaha



Ja tack!!!

Hundbesök!

Mac och Marias sötisar var och hälsade på oss i skärgården!




River väggen sommar -08

Då var det dags att riva väggen och sätta upp panelvägg. Pappa och Johan kämpade på!






Sommarfest -08

En gång om året har vi en sommarfest. Det är fastlandet mot ölänningarna. Först går man en tipspromenad sen är det femkamp efter det äter man tillsammans. Sedan är det prisutdelning och fika! Vi har så himla kul och iår var vi runt 90 personer. Vilket är helt fantastiskt!!!



Denna gren gick ut på att förste man i laget skulle springa fram och skruva upp muttern på stången, näste skulle skruva ner den igen osv. man var 5 i varje lag. Jag blev helt hysterisk och ville verkligen vinna!!!



Här skulle man hålla flaskan så lång tid som möjligt i luften. Vårat lag förlora...
Johan var med, han står närmast kameran!



Lagen låg jämnt iår så det blev en utslagstävling. Man var 6st i varje lag, man skulle slå i en spik var. Vårat lag vann! Men då går domaren fram och tittar på allas spikar och ser att Johans spik är böjd så vi förlorar pga den där jäkla spiken. Så hela andra laget lyfter upp honom och hurrar hahahaha vi ville mest slänga honom i sjön hahahaha

Träning på landet sommar-08





jag hade träning på mitt landställe för alla grannar en gång i veckan! Vi hade så jäkla roligt!!!

Hemma fest hos polisa



Jag och min fina underbara vän Evelina♥

Amerikansk fotboll

Min fästman då han var med i Sveriges Landslag. Lite sexigt är det ju måste jag erkänna♥
Min fästman bär den röda hjälmen!
Sverige tog ju självklart guld!!!

Lite träningsångest...

Som ni vet har jag ju ett litet problem med min fot. Det har lett till att jag inte kunnat träna som jag brukar... Det ger mig jävligt mycket ångest!!! Endast 2 gånger har jag  tränat denna vecka..suck.. Men nu börjar foten bli bättre så nästa vecka hoppas jag vara på gång igen som vanligt. Jag och min vän kakan tränade PT-Cirkel med Nicklas i måndags jäklar vilken genomkörare av överkroppen vi fick och sen tränade jag med min personliga tränare Nicklas i torsdags! Jäkligt bra pass men jag vill ju mer! Men jag blev besviken på mig själv i torsdags då vi skulle träna dips, jag var mycket svagare än vanligt hmmm... Inte bra! jag skyller på att min sömn har varit urusel denna vecka. Jag har max sovit 3-5 timmar per dygn. Men nästa vecka då jäklar!!!



Min PT♥ Nicklas Lindström som även har spelat Amerikansk Fotboll.
Världens bästa kille, men 1 timme i veckan då är han inte min vän hahahaha!

Smycken och bling bling

Nu har jag hittat 2 bra sidor med superfina smycken!

Me want♥!!!

Klicka på länken nedan!
www.namnsmycken.com


Varför inte ge bort en farsdag present!


Klicka på länken nedan!
www.m925.se


Sååå himla sööt, denna vill jag ha. Man kan gravera in namn eller en text. Nice!

Den här MÅSTE jag ha♥!!!

David Lachappelle

Dessa bilder är helt fantastiska. Såg en dokumentär om honom och hur han jobbade. Knepig människa men fatta hans fantasi!!! Jag är mäkta imponerad. Tänk att få fotas av denna kille :)







Mums!

Jag är så godissugen nu!

Diadem hmmm...

Det var väldigt längesedan jag använde diadem. Förra helgen var jag i Nkpg och shoppade. Då blev det ett svart diadem med rosett på, så sött!
Idag använder jag det för första gången, faan vad ont det gör bakom öronen nu... Jag måste ta bort den och sen sätta dit den igen..åhh vilka bekymmer jag har! Jag tycker att det är så fint när man har någonting i håret. Det gör det lilla extra, men man får akta sig så att man inte har för mycket.

Här är några godbitar♥



Skor

Skor kan man inte ha för många av, eller hur...
Mitt senaste inköp är ett par Uggs :)
Dom är ju fula men faan så bekväma hahahahaha.
Tack Ullis♥ för din hjälp, uppskattar det jättemycket :)



Dom här var snygga!



Det är många som gillar dessa...


Snart helg...

På fredag bär det av till Norrköping. På fredag blir det myskväll med Maria och käka gott. Sen ska vi nog ta en sväng ut på landet på lördagen, mot kvällen blir det fest med vännerna ifrån vårat landställe efter det ska vi sova hos Maria och Mac.. Söndagen blir en heldag med spa med sötis Maria♥

Idag kommer söta Ullis förbi jobbet och hälsar på, mycket trevligt att få besök av en goding! Blir alltid lika glad, Whiii!!!



Vackra Norrköping :)


Jäkla fot!

Åhhh.. jag blir sååå trött på min fot nu! Jag kan inte träna ordentligt eftersom jag inte kan ha någon sko, sedan så står jag och jobbar med en sko i repan. Det leder till att jag belastar ena höften eftersom jag måste stå och luta mig.. suck!
Igår kväll kunde jag inte sova ordentligt, vaknade av att foten pulserade och jag hade en sån jäkla värk!!! Tycker faan synd om mig själv hahahaha!!!


Mina Vänner :)

Det underbaraste som finns är vänner! De finns till för att skratta och gråta med. Och självklart mycket mer. Jag har massor med vänner vilket jag är lyckligt lottad över att ha, vissa ytliga och några nära men sen har man dom där som är riktigt nära. Dom som vet allt, de som kommer ihåg när man skulle göra någonting tex och höra av sig och frågar hur det gick. Skickar fina mail, sms, brev, kort och blomogram! När man berättar så är det DOM som verkligen lyssnar och är intresserade. Man kan ringa när som helst på dygnet och ändå har man en vän som förstår och tar sig tid för en. Det är dessa som man ska ta vara på. Man behöver inte få eller ge presenter ORD räcker längre och betyder mer♥. Jag vill tacka alla mina vänner att just ni finns och att ni har en sån bra energi. ALLA ♥ min avänner är viktiga för mig. Sen vill jag ge en STOR varm kram till er som står mig närmast. Vad skulle jag göra utan er. Ni är mitt allt! Ni finns där dag som natt, jag är stolt över att få kalla mig eran vän. JAG ÄLSKAR ER!!!




Smoothie

Måste rekomendera en smoothie till er!
Maxim säljer kosttillskott och en av deras produkter heter Protein Smoothie med smak av jordgubb och hallon.
Ta 2 skopor av pulvret (skopa finns i förpackningen) och ha i en banan och lite frysta hallon, mixa ihop och vips så har du en protein smoothie klar! Den är både mättande och kanon god. Finns att köpa på SATS center och på Maxims hemsida.

I LOVE it♥


Champinjonsås!

Min söta bästa vännina lilla Maria ♥ har gett mig världens godaste recept på en champinjonsås. Det roliga i det här är att jag egentligen inte tycker om champinjoner, men när jag blev bjuden på denna smarriga sås så kunde jag lätt äta upp såsen själv!

4dl creme fresh
20-30 st champinjoner
2 hönsbuljong tärningar
salt
vitpeppar
paprika pulver

Börja med att hacka champinjonerna i små små bitar bryn sedan champinjonerna i smör, salta och peppra. Blanda i buljongerna och häll i en halv tsk paprika pulver. Låt allt koka lätt ihop till en härlig röra!

Ha gärna fläskfile och potatisgratäng till!
Smaklig måltid♥


Grannar :)

Jag bor i världens bästa hus! Jo jag lovar jag gör det. I mitt hus bor nämligen världens bästa grannar. Vi är ett par familjer som brukar spela kort, gå ut med hundarna, shoppa, fika och en massa mer trevliga saker! För att ta ett exempel så var jag och min fästman på semester i skärgården i 4 veckor i somras. Grannen brevid skulle ta in posten och vattna blommorna under tiden. Klockan 23 ringer min telefon och grannen berättar att hon hade hört ett konstigt ljud ifrån vår lght, så hon och en annan granne hade gått in i lghten och upptäckt att hela vardagsrumsfönstret var borta, någon hade tagit en pinne och slagit sönder hela rutan! Jag får panik eftersom vi befinner oss på en ö i nkpg!!! Det ända jag tänkte på var att åka hem, och självklart blir man ju jätterädd och undrar vad det är för idioter som vill in till oss! Men Marita var lugn i telefonen och sa att redan hade ordnat allt. Så var kvar och ha semester så fixar jag resten sa Marita. Glasmästaren var på väg för att sätta i ett fönster och våran fastighetsägare skulle hon ringa imorgonbitti. Marita och Ullis hade städat hela vardagsrummet ifrån glas splitter. När vi kommer hem så berättar Marita att dom har suttit varje kväll hemma hos oss och spelat kort för att det ska se ut som att någon är hemma! Dom hade tillochmed suttit i köket och spelat på natten och väntat in glasmästaren, fatta att dom satt och frös hemma hos oss bara för att se till att inte någon skulle komma in. Vilket initiativ!!!
Varje dag går vi ut med alla hundar kl.08 och 19 tillsammans, självklart kan inte alla pga jobb men under sommaren så var vi ett helt gäng som var ute och traska! Sen hjälper vi alltid varandra att gå ut med varandras hundar. Ni som har hund vet ju att det kan strula till sig lite med att jobba och ha hund...

Tack SNÄLLA grannar för att just NI finns♥



Två kanon duktiga kvinnor!

Måste bara säga att två av mina favvisar är Bonnie Tyler ♥och Dolly Parton♥
Vilka härliga kvinnor! Starka och har alltid stått upp för sig själva och kämpat, ingenting kommer gratis här i livet!
Här kan man prata om energi givare!!!




Ont!!!

Igår hade jag en tid 08.20 på Nacka Sjukhus, jag har ett blodkärl på min fot som har gått sönder. Blodkärlet går sönder titt som tätt då jag tränar eller har högklackat, mycket irriterande så jag beslöt mig att få det fixat!
Väl framme så anmäler jag mig i receptionen problemet är bara att hon inte hittar mig i systemet så hon ber mig att gå direkt till läkaren som jag hade sist. Jag sätter mig ner och väntar och väntar, när det gått 20min knackar jag på dörren. En mycket förvånad läkare öppnar och tittar igenom sina papper men kan inte hitta att hon har bokat in mig och skyller på att dom har haft datorproblem dagen då jag bokade in mig... Men hon har tid att hjälpa mig nu! Tur för henne tänkte jag :(! Sen kommer en sjuksyster in och ska ge mig bedövning i foten och i tårna. Det här kommer att göra väldigt ont, foten är nämligen ett väldigt ömtåligt ställe att bedöva säger läkaren.
I detta läge tänker jag att det inte kan vara så farligt eftersom jag både tatuerat mig och piercat mig, lite smärta ska jag väl tåla tänkte jag. Men icke!!!
Det börjar med att hon kommer in med de 2 sprutorna och mitt huvud börjar snurra och jag håller på att svimma, sen är det en sån jäkla smärta att jag bara skriker så högt jag kan ordet FITTA rakt ut i rummet, hahahaha varpå min fästman reser sig upp från att ha suttit och läst tidningen och springer fram till sängen jag ligger på! Sen fortsätter hon att ta bedövning runt om i foten och i tårna och avslutningsvis rakt in i såret. Det är sån sjuk smärta att tårarna sprutar och jag skakar i hele kroppen. Sen skär dom bort en del på ena tån och lägger om såret i ett fint bandage.
4 timmar senare står jag på jobbet och har en 9 timmars lång arbetsdag framför mig. Härligt!


Ögonskugga :)

Jag var och shoppade loss i helgen i Norrköping med min söta Maria! Det resulterade i några söta tröjor, spel, glitter och pärlor som jag ska ha och göra fina kort med, spa produkter så att vi kunde ha hemma spa, smink och en fantastisk ögonskugga från Make up store! När jag stod i kassan så kom Maria med en ögonskugga och sa den här MÅSTE du ha Linn den är så du. Och visst stämde det, den är helt underbar, tack sötis för att du känner mig så väl! Lägger upp bilder på mina inköp senare:)
Den heter eyedust Vampyre!

Sömnbrist

Somnade igår vid 23.30 vaknade vid 01.15 och vid 04.23 och trodde jag hade försovit mig.. Sen ringde klockan på 05.00 och då var det bara att gå upp! När man ska upp så tidigt så har jag en sån stress i kroppen att jag kommer försova mig, det är nog därför som jag vaknar titt som tätt av mig själv. Tyvärr gör ju detta att jag blir sååå jäkla trött på eftermiddagarna och att jag aldrig riktigt känner mig utvilad.. Men men jag får skylla mig själv..
Tur nog så lägger jag alltid fram kläder som jag ska ha på mig dagen före i badrummet, gröten står klar och väntar på att åka in i micron medans jag sminkar mig. Mycket praktiskt och jag sparar tid!
I helgen köpte jag L`orèals Matte Cashmere foundation så jäkla bra och över den lägger jag L`orèals true match powder. Man får en matt och bra yta, man kan ju lätt börja glänsa lite när det gått några timmar men jag är faktiskt positivt överaskad! Det bästa är att i puderdosan så fick man med en spegel! Tack Maria ♥för tipset!
Jag ska lägga upp lite trevliga bilder från i helgen snart!



Puss så länge♥!

Ge mig ENERGI nu tack!!!

Onsdag morgon och är helt slut i kroppen... Jobbade till 22.15 igår var hemma runt 23.00. Klockan ringer 05.00! Det var bara att gå upp och göra sig iordning. Frukosten bestod av gröt (rågflingor), russin och aprikoser och sojamjölk! Mycket smarrigt :)
Snart åker jag iväg på kickoff med jobbet. En gång i månaden så träffas alla SATS anställda och har en genomgång om hur förra månaden har sett ut och hur nästa månad kommer se ut. Man går igenom resultat och kampanjer.
Så jäkla mycket energi det finns i den lokalen just då går ej och beskriva. Alla är supertaggade och musiken dunkar i väggarna. Där FÅR man ENERGI ♥

Tänkte träna lite SatsCorePuls ikväll! Det är så grymt bra träning. Man får bra puls och en rejäl dos energikick :) För er som ej har tränat den klassen MÅSTE gå och prova på, jag lovar ni kommer älska den och bli beroende av den. Det är en tuff klass och du kommer bli slutkörd men det är väl det som är meningen!?

Ha nu en underbar höst onsdag!!!

PUSS ♥


Kvällspromenad

Nej nu ska jag ta en kvällspromenad med grannhundarna, tror vi tar den längre rundan på en timme :) Sen blir det hem och öppna en Redbull sugarfree och läsa Aftonbladet Klick. Mysa ner sig i soffan framför tv och bara njuta av en lugn lördagskväll :)


Veckorevyn

Sådär ja nu har Veckorevyn varit och fotat klart hemma hos oss. Carin som jobbar på Veckorevyn och fotografen Jesper kom hem till oss och gjorde ett reportage. Så himla kul! Men faan va jag städade och for runt här hemma.. Dom skulle komma runt 09 först men sen kom dom 10, så det var bara att gå upp vid 08 och ut me hunden, städa, sminka sig och sen välja kläder.. Ni förstår att det var in i det sista som jag var klar! Frukosten fick vänta tills senare jag hade viktigare saker för mig. Johan han bara låg och sov in i det sista och fattade inte varför jag for omkring som en galning här hemma. Typiskt er killar..suck! Sen blev det världens bråk mellan oss 30min innan dom skulle komma..smart av oss! Det handlade om att jag tyckte han skulle angagera sig mera i städningen. Ja ni vet hur det är när man väl börjar... Det slutade ju i att vi drog upp en jäkla massa annat också.. Men sen ringde dom på dörren och vi var tvugna att bli sams på en sekund! Hahahahahaha det gick faktiskt bra och vi skrattade åt hur larviga vi nyss hade varit. Sen kom dom och riggade upp värsta strålkastarna och kameror. Jäklar vad varmt det blir av dessa strålkastare.. Svetten bara rann på ryggen... Johan tyckte det såg ut som en porrstudio, hahaha faan va trevligt tänkte jag! Nej jag skoja bara :)
Mina vänner Mac♥ och Maria♥ kommer också vara med i tidningen. Så jäkla kul! Tidningen kommer ut i slutet av denna månad! Det är bara att springa och köpa :) Tack Carin och Fabian det var så himla kul!!!



Min SÖTA vännina Carin♥ som jobbar på Veckorevyn!

So you think you can dance!?

Jag måste bara säga att So you think you can dance är bland det bästa jag sett! Vilka talanger, vilka människor HERREGUD!!! Dom är ju helt fantastiska!!! Fatta vilken styrka dom har i sin kropp, energin och utstrålningen. Vissa uppvisningar får jag så mycket gåshud av för att dom är så duktiga. Andra sitter man och gråter till för att det blir så känslomässigt. Det påverkar en när man ser bra uppträdanden och så den fantastiska musiken som bara stämmer in så bra!




Solarium :)

Har precis varit och solat solarium. Så jäkla skönt! Man får en stund för sig själv, ligger i värmen och sjunger med till radion. Jag vet att man ska passa sig för att sola nu för tiden, men jag tycker att det är sååå nice. Man känner sig så mycket snyggare när man får lite färg på kroppen, man ser ju ut som ett lik annars speciellt nu på hösten suck... Jag har sån tur att det ligger ett toppenfräscht solarium 2min ifrån mig. Sen är det alltid nya rör och billigt! Fatta vad trevligt det skulle vara att ha ett eget solarium hemma.. Passar mig :)



Sen använder jag en kräm på kroppen innan jag går in och solar. Dessa krämer gör att färgen håller längre och du luktar jättegott! Annars kan man ju lätt lukta solarium... Men icke när du smörjer in dig med dessa underbara krämer♥ Finns att köpa vid de flesta solarium anläggningar!



Nu jäklar fungerar det!

Sådär ja, nu kom bilderna upp på bloggen. Nu kan ni gå in och titta på sommar-08 och middag på palace. Tyvärr ville ju inte bilderna riktigt vara med förra gången. Men nu lånade jag grannens dator och kunde fixa till det! Varsågoda och spana lite på bilderna :) ♥

Somalia nummer???

Hmmm... Jag satt och läste lite på Aftonbladets hemsida. Och helt plötsligt så läser jag om att det är en bedragare som ringer upp folk och sen lägger på. Självklart ringer ju de flesta upp detta nummer och undrar vem det kan vara. Det sjuka i hela detta är ju att detta nummer ringde mig igår klockan 04.05 på natten! Men jag har inte ringt upp! Och alla människor som har ringt upp detta nummer har fått betala ca 200kr. JÄVLA IDIOT som lurar människor! Jag blir så trött!!!
Telefonnummret som ringer din telefon är: +25260962204. SVARA INTE!!!!! RING INTE UPP!!!!!
Läs mer om det HÄR!


Åhh dom är sååå fina!!!

Ni som inte har sett Victoria Secret`s förra show MÅSTE sen. Dom är så jäkla snygga och har ascoola underkläder!
Men framförallt avgudade jag uppträdandet mellan dessa två godingar ♥♥♥


Snart är det dags för nya naglar...

Klockan 14.15 sitter jag och får nya naglar, då menar jag att Sussa kommer lägga på en gel ovanpå mina egna och sen ska jag nog ta svart glitter denna gång! Tycker att det är jäkligt snyggt faktiskt :) Sådär enkelt fast ändå lite sexigt...  Lägger upp bild när jag får tillbaka min kamera som min mamma har lånat till Irland. Det är så himla skönt att sitta och på manikyr och skvallra av sig lite. Man kan undra hur mycket skvaller manikyrer och frisörer får höra under dagarna. Vissa berättar säker saker som dom inte ens har berättat för sina vänner eller sambo. Intressant det där hur vi fungerar. Hur kan vi välja att berätta för någon "okänd" men inte för dom som står en nära?! Kanske för att man skäms eller inte vågar för att dom vet inte hur den andre ska reagera. Då är det skönt att prata av sig med någon som inte har känslor inblandat.

Pure Nails
Dipl.nagelterapeut

Folkungagatan 65
116 22 Stockholm
08-6434490
purenails.dinstudio.se


Godmorgon!

Åhh.. jag känner mig helt handikappad när jag inte har någon dator hemma. Jag får springa till grannarna och låna :)
Jag skulle vilja ha en rosa liten gullg sak men vad kostar inte det! Nej jag MÅSTE försöka hitta något bra innan helgen.

Jag har så jäkla bra energi idag!!! Jag lyssnar för tillfället på Madonnas senaste skiva, hon är ju grym den kvinnan!
Me LIKE :)
Har ni någon gång haft sådär bra energi att ni inte vet vad ni ska göra, man är liksom överallt och ingenstans... Man kommer på en massa bra ideer och vill göra allt på en gång! Man är trevlig mot allt och alla! Alla pronlem man har är borta för en stund och man bara njuter ♥ Man kan inte äta för att man har ett pirr i magen... Hmm undra varför man inte kan bestämma när man kan få denna känsla, men jag antar att det är det som är poängen med det hela :)


Min Älskling :)

Min baby spelar Amerikansk fotboll så här får du en bild som är till dig!
PUSS :)


Buss skvaller

Det är ju för jäkla roligt när man hör personer snacka i mobiltelefonen på bussen eller i tunnelbanan..hahaha
Idag när jag var på väg hem så satt det en tjej och snackade i telefonen med sin bästa tjejkompis. Det sjuka i det hela är han hon har satt telefonen på högtalar volym!! Why!!! Men jäkligt roligt för oss andra som kunde njuta och lyssna :)
T= Personen i telefonen  B=Tjejen på bussen

T: Tja snygging vad gör du?
B: Är på väg hem, men har jäkligt ont i unerlivet sen dom var där och peta omkring.
T: Men vad menar du?
B: Jo jag var ju och tog tester idag på SÖS, jag sa att dom skulla ta allt man kunde få ta! Ja du vet klamydia och sånt och jag tror jag testades för hiv, men jag vet inte...
T: Men vad kostade det?
B: Ja det var det som var så sjukt bra, det var ju GRATIS!
T: Faan va bra då ska jag också dit! Likabra att testa allt när man väl är där. För sen när man blir gammal då har man ju inte råd.
B: Men något helt annat föresten, jag träffa en kille i helgen och fick världens bästa kyss, och jag menar VERKLIGEN världens BÄSTA kyss! Men jag vet inte riktigt för han var tunnhårig och han är bara 20år så han kommer tappa det snart. Jag vet inte om jag pallar det nu. Jag måste lägga på nu för jag ska gå av men vi ses ju om 5minuter utanför ICA!

Hahahahaha.. Tack underbara tjejer för att ni gjorde min kväll lite lättare :)


 

RSS 2.0